Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo su se Srbi zalagali za ocuvanje multietnicke Jugoslavije

Jel' a zar se bori za ocuvanje Jugoslavije tako sto se ubija ta ista Jugoslavija, bukvalno ubija ta njena multietnicnist, sto u Hrvatskoj, sto u Bosni, sto na Kosovu. Zar ti ne zvuci reci licemjernim, ja se borim za ocuvanje multetnicke Jugoslavije a Hr i BiH sa teritorijom pod tvojom kontrolom pocistis Hrvate i Muslimane (Bosnjake)?

Sta lupetas sad, sta srazmerno?? Jesi rekao da je autonomija na Kosovu uvedena zbog toga sto su vecina stanovnika - siptari. A u Vojvodini je ista takva autonomija uvedena iako su vecina stanovnika - Srbi. Da li je ta tvoja prazna glava sposobna da uvidi kakve gluposti ti pricas?
Ja Vojvodinu nisam ni pomenuo,nego si ti zapoceo temu o njoj.Rekao sam zasto se prave autonomije,zasto je to tako na Kosovu,a kada vec pominjes Vojvodinu odgovorio sam ti i na to...

A to se procenjuje kako? Pa i da je velika, valjda je veca uloga stanovnika - Srba, koji su i vecina??
Prvo nauci sta je PROSTA, a sta KVALIFIKOVNA vecina...:-D E onda mozemo da diskutujemo.To sto Srba ima najvise,ne znaci da je uloga ostalih zanemarljiva jer ih ima jako mnogo.

Pa sto onda nije uvedena autonomija u tim opstinama a ne na celoj teritoriji Srpske Vojvodine?
Koja si ti budala da izvines...:-D.Ovamo kao zalazes se protiv bilo kakve autonomije,a uveo bi autonomije oko opstina gde je nesrpsko stanovnistvo u vecini i NAPRAVIO BI 20 MALIH AUTONOMIJA( na primer).:lol::lol::lol:

Sa kim diskutujem veruj mi da mi to nije ni najmanji problem. :D:D:D
Pa ni meni,evo meni se bas svidja da diskutujem sa tobom...Dok si ovo pisao krenule su mi suze na oci od smeha,narocito posle one izjave od pravljenju VISE AUTONOMIJA. :lol:

DA SE TI PITAS AUTONOMIJE NIGDE NA SVETU NE BI NI POSTOJALE! :lol::-D:mrgreen:

Ja Vojvodinu nisam ni pomenuo,nego si ti zapoceo temu o njoj.Rekao sam zasto se prave autonomije,zasto je to tako na Kosovu,a kada vec pominjes Vojvodinu odgovorio sam ti i na to...

Ja sam upravo pokazao ono sto sam nameravao - kako god da okrenes autonomije ce biti - ako je u pitanju Srbija. Kako to da autonomije nije bilo u Hrvatskoj?? Zar tamo nije bilo teritorija sa srpskom vecinom? Zar tamo Srbi nisu igrali "bitnu ulogu"?
Ocigledno je da cilj ********* i danasnjih kvazi-demokrata isti - unistavanje i rasparcavanje Srbije. Sve ostalo je u sluzbi tom cilju.

Ovamo kao zalazes se protiv bilo kakve autonomije,a uveo bi autonomije oko opstina gde je nesrpsko stanovnistvo u vecini i NAPRAVIO BI 20 MALIH AUTONOMIJA( na primer).:lol::lol::lol:

Tupsone, ja pokazujem da bi se to desilo da je istina ono sto ti navodis - da se autonomije stvaraju zbog vecine na odredjenoj teritoriji. Da li si ti zaista toliko glup?

mislish da ce na balkanu da svane to jutro???

Ja se nadam da hoce, a mislim da ce morati. Ne moze ovako do vijeka, ako propagiras mrznju obicno izgoris u toj mrznji. Zato su svi slicni pokreti u istoriji i propali, ljudi su uvijek znali da na kraju prepoznaju dobro.

Jos nesto, patriJote su prvo ratovali sa Slovenijom, pa tamosnji vatrogasci i lovacka drustva napusili 5 armiju u Evropi, pa su izgubili rat u Hr i BiH, pa su onda zaratili sa citavim svijetom pa su i to izgubili, pa su se onda okrenuli Srbiji, ubijali i hapsili politicke neistomisljenike, pa su i to izgubili.

Sad ratuju sa istorijom i taj ce rat da izgube.

Pa ti nisi sposoban ni da zapocnes recenicu a da ne slazes!
Sa Slovenijom je ratovala JNA koja je tada jos bila pod komandom Ante Markovica a predsednik drzave je jos uvek bio Stipe Mesic. Srbima nije trebao taj rat koji je jedino odgovarao hrvatima.

Ma nemoj, a bojkot Slovenacke robe??? Pa kad se Merkator odvojio poslje 2000te, onda navrli u Merkator ko stoka.

Jos nesto, patriJote su prvo ratovali sa Slovenijom, pa tamosnji vatrogasci i lovacka drustva napusili 5 armiju u Evropi, pa su izgubili rat u Hr i BiH, pa su onda zaratili sa citavim svijetom pa su i to izgubili, pa su se onda okrenuli Srbiji, ubijali i hapsili politicke neistomisljenike, pa su i to izgubili.

Sad ratuju sa istorijom i taj ce rat da izgube.
Јел' гледаш ти неку другу телевизију осим Б92??! :evil:
Реци ми молим те ко је отпочео све те ратове, Срби су заједно са својим политичким руководством залагали за мир и јединство земље почетком деведесетих. Ти као да немаш своје очи и мозак... ти си преспавао све часове историје. Нама је рат на Косову, рат у Босни, и у Крајини био НАМЕТНУТ! Не кажем да није било Слобиних грешака, поготово у Крајини, али циљ Хрвата је био да избаце Србе са својих вековних огњишта и он је, као вођа нашега народа, то требао да гледа скрштених руку?? Приликом операције Олуја и прогона Срба Слоба је хтео војно да интервенише, али му је дипломата "најстарије демократије на свету" поручио да ће бити згажен од стране исте те демократије покуша ли нешто слично...
Ех шта бих дао да је Путин на власти био уместо оног Јељцина и да је Русија била оволико јака деведесетих.:-( Прво, вероватно не би дошло до толиког крвопролића, а можда ни до рата уопште, а ако би којим случајем дошло, Книн никада не би пао!

Ми нисмо ни нацисти нити фашисти већ националисти чије се идеје темеље на Светосављу као што су били Карађорђе, Немањићи, Његош, Св. Петар Цетињски, Димитрије Љотић, Милан Недић, Св. Владика Николај Велимировић, Св. Јустин Поповић и други велики Срби.
Ми не идемо ни за петокракама ЕУ, САД и комунизма, ни за кукастим крстовима већ само за Крстом Часним, за којим су ишли наши преци. На нама је задатак да наставимо тим путем. У двадесетом веку Срби су одступили са тог пута и зато нам тај крвав век стоји као опомена да је само један Пут, а безброј беспућа.

О нашем покрету:

Образ сабира све оне који се, знајући да не побеђује број, већ сој, непоколебиво боре за Државу са Божијим благословом, политику са поштењем, војску са родољубљем и школу са православном вером.

Ако, дакле, и ви подвизима стремите да будете "со земљи и светлост свету", ако се не поводите за већином, већ за истином, ако не желите да будете млаки симпатизери, већ огњени борци, позивамо вас да нам се придружите, јер само обожени, сложни и умножени можемо одолети свим искушењима и опстати на светској ветрометини.

Ми смо за Србство са Образом и зато смо:

За православно благоверје уместо безверја и зловерја
За светосавски национализам уместо безбожног интернационализма
За државотворну обнову Србства уместо срборушилаштва
За Мајку Србију уместо маћехе Југославије
За Крст Часни уместо сатанске петокраке
За Слободу Златну уместо робства евроатлантском лажном либерализму
За Мир Божији уместо лицемерног пацифизма
За школу са православном вером уместо атеистичких лажи
За србску витешку војску и полицију уместо НАТО окупације
За политику са патриотским поштењем уместо политикантског блудничења
За Србску Државу са Божијим благословом уместо проклетства грађанске републике
За побожне државнике уместо безбожних издајника
За христољубивог Владара уместо властољубивих партијаша
За благообразни хришћански поредак уместо антихристовог Новог светског поретка
За здраво србско друштво уместо изопачености отвореног друштва
За србску сталешку саборност уместо јудеомасонске демократије
За отачаствене сталеже уместо похлепних странака
За Нацију уместо руље
За Правду и Закон уместо неправде и безакоња
За домаћинску привреду уместо пљачкашке економије
За богато србско село уместо сиромашног југословенског града
За уредне србске градове уместо урбаног хаоса
За домаћинску одговорност уместо грађанске себичности
За србску господственост уместо свеопштег простаклука
За Победу уместо пораза
За Образ уместо безобразја!

Ja sam upravo pokazao ono sto sam nameravao - kako god da okrenes autonomije ce biti - ako je u pitanju Srbija.
Ma nemoj,a otkuda autonomije u Spaniji,recimo koja ima nekoliko autonomija?!Eto naveo sam ti najocigledniji primer...Ja mislim da je to neka zavera protiv spanskog naroda.:lol:

Kako to da autonomije nije bilo u Hrvatskoj?? Zar tamo nije bilo teritorija sa srpskom vecinom? Zar tamo Srbi nisu igrali "bitnu ulogu"?
Sa ovim se slazem.Ali ne treba zaboraviti da je Tito pripojio delove Vojvodine Srbiji koji su prihpadali NDH u ll sv ratu.Eto jos jednog dokaza da je on mogao da nacini Hrvatsku jos vecom,pa opet to nije uradio.Znaci ne radi se ni o kakvoj zloj nameri.Hrvatska je dobila celovitu drzavu,a Srbiji je vraceno Kosovo(koje je prema planovima nacisticke Nemacke pripadalo Albaniji,i delovi Vojvodine koji su bili ranije pripojeni NDH).Tu je uspostavljena neka jednakost.

.
Tupsone, ja pokazujem da bi se to desilo da je istina ono sto ti navodis - da se autonomije stvaraju zbog vecine na odredjenoj teritoriji. Da li si ti zaista toliko glup?
Ajde ti meni objasni sta je autonomija i zasto se prave autonomije?Posto vidim da samo znas da blebeces u prazno i nesto kao znas...:mrgreen: Kada budes procitao to u nekoj knjizi ili na netu...bice te sramota sto si lupetao.

Ali ne zamram ti jer si kljinja...:lol:sta bre ja tebi objasnjavam ko da ne mozes sam da procitas...Tebe mrzi da ucis i da citas o tome i ja sad da ti objasnjavam definiciju autonomije.Ma necu breeee...:evil::mrgreen: hahahaa...:lol:

Ми нисмо ни нацисти нити фашисти већ националисти чије се идеје темеље на Светосављу као што су били Карађорђе, Немањићи, Његош, Св. Петар Цетињски, Димитрије Љотић, Милан Недић, Св. Владика Николај Велимировић, Св. Јустин Поповић и други велики Срби.

Karadjordje, oceubica; Nedic i Ljotic, saradnici okupatora, kvislinzi, koji su se utrkivali ko ce vise Srba da posalje na Banjicu i Sajmiste.Nemanjici, koji su oslepljivali jedni druge, vodili osvajacke ratove, NIkolaja koji se borio protiv kulture, zdravstvene zastite, elektricne struje, zeleznice-za tebe su OVI predstavnici pravoslavlja i hirscanstva uopste?

A ko ste vi, svega ti, da odlucujete sta je ''zloverje'', a sta ''blagoverje''.Sto se mene tice, a mislim i svakog normalnog coevak, ja nikad ne gledam na veru i naciju, vec na to kakav je ko covek, mada zvuci otrcano.A da li ce moje dete izabrati pravoslavlje, katolicanstvo, budizam ili zoroastizam, zabole me, bitno da je zivo i zdravo.

wakey, wakey!Jugoslavije i komunizma odavno vise nema.

Aha, mir boziji, makar to bio i mir groba?

Opet oni.Ko je VAS pozvao da odredjuete sta je laz, a sta nije?Doduse, tad bi onim bradatim i debelim pedofilima bilo lakse da dodju do plena; sreca sto se ovaj vas nebulozni ''program'' NIKAD nece ostvariti.

A da,,da srusimo gradove, pa krenemo da zivimo u srBskim selima, bez struje, vode i higijene?Alo, batice, ovo je XXI vek, srednji vek je davno prosao.

Karadjordje, oceubica; Nedic i Ljotic, saradnici okupatora, kvislinzi, koji su se utrkivali ko ce vise Srba da posalje na Banjicu i Sajmiste.Nemanjici, koji su oslepljivali jedni druge, vodili osvajacke ratove, NIkolaja koji se borio protiv kulture, zdravstvene zastite, elektricne struje, zeleznice-za tebe su OVI predstavnici pravoslavlja i hirscanstva uopste?
A ko ste vi, svega ti, da odlucujete sta je ''zloverje'', a sta ''blagoverje''.Sto se mene tice, a mislim i svakog normalnog coevak, ja nikad ne gledam na veru i naciju, vec na to kakav je ko covek, mada zvuci otrcano.A da li ce moje dete izabrati pravoslavlje, katolicanstvo, budizam ili zoroastizam, zabole me, bitno da je zivo i zdravo.
wakey, wakey!Jugoslavije i komunizma odavno vise nema.
Aha, mir boziji, makar to bio i mir groba?
Opet oni.Ko je VAS pozvao da odredjuete sta je laz, a sta nije?Doduse, tad bi onim bradatim i debelim pedofilima bilo lakse da dodju do plena; sreca sto se ovaj vas nebulozni ''program'' NIKAD nece ostvariti
A da,,da srusimo gradove, pa krenemo da zivimo u srBskim selima, bez struje, vode i higijene?Alo, batice, ovo je XXI vek, srednji vek je davno prosao.

Сад си толико глупости налупао да би ми требало сат времена на све да одговорим. Ја ово, ионако, не пишем теби и теби сличнима. Ви сте антихришћани и либерали и зато је са вама сулудо водити било какву расправу. Наћи ћете најбаналније разлоге за нападе, а о измишљотинама да не причам.
Немате основно знање из историје, православља и политике, већ само понављате једне исте ствари. Могу да укључим б92 и исто ћу слушати али ја не гледам б92 па нећу ни ваше постове више читати.

Ми не идемо ни за петокракама ЕУ, САД и комунизма, ни за кукастим крстовима већ само за Крстом Часним, за којим су ишли наши преци. На нама је задатак да наставимо тим путем. У двадесетом веку Срби су одступили са тог пута и зато нам тај крвав век стоји као опомена да је само један Пут, а безброј беспућа.

О нашем покрету:

Образ сабира све оне који се, знајући да не побеђује број, већ сој, непоколебиво боре за Државу са Божијим благословом, политику са поштењем, војску са родољубљем и школу са православном вером.

Ако, дакле, и ви подвизима стремите да будете "со земљи и светлост свету", ако се не поводите за већином, већ за истином, ако не желите да будете млаки симпатизери, већ огњени борци, позивамо вас да нам се придружите, јер само обожени, сложни и умножени можемо одолети свим искушењима и опстати на светској ветрометини.

Ми смо за Србство са Образом и зато смо:

За светосавски национализам уместо безбожног интернационализма
За државотворну обнову Србства уместо срборушилаштва
За србску витешку војску и полицију уместо НАТО окупације
За политику са патриотским поштењем уместо политикантског блудничења
За Србску Државу са Божијим благословом уместо проклетства грађанске републике
За побожне државнике уместо безбожних издајника
За христољубивог Владара уместо властољубивих партијаша
За благообразни хришћански поредак уместо антихристовог Новог светског поретка
За здраво србско друштво уместо изопачености отвореног друштва
За србску сталешку саборност уместо јудеомасонске демократије
За отачаствене сталеже уместо похлепних странака
За Нацију уместо руље
За Правду и Закон уместо неправде и безакоња
За домаћинску привреду уместо пљачкашке економије
За богато србско село уместо сиромашног југословенског града
За уредне србске градове уместо урбаног хаоса
За домаћинску одговорност уместо грађанске себичности
За србску господственост уместо свеопштег простаклука
За Победу уместо пораза
За Образ уместо безобразја!
:shock::shock:
Eto a ovamo pricas da se kao ne drogiras a lupas se esidima ko karamelama mislim pogle ove tripove i halucinacije koje pises :roll::mrgreen:

Сад си толико глупости налупао да би ми требало сат времена на све да одговорим. Ја ово, ионако, не пишем теби и теби сличнима. Ви сте антихришћани и либерали и зато је са вама сулудо водити било какву расправу. Наћи ћете најбаналније разлоге за нападе, а о измишљотинама да не причам.
Немате основно знање из историје, православља и политике, већ само понављате једне исте ствари. Могу да укључим б92 и исто ћу слушати али ја не гледам б92 па нећу ни ваше постове више читати.

Ko te dovede na b.brdo....a ti nisi bas upoznat sa srpskom istorijom, mada sa srBskom, koja postoji samo u vasim bezumnim glavama, mozda i jesi.:D:D:D

Valjda za Jedinstvo Srbije.

E,pravo da ti kazem,muka mi je od ove teme,samo cekam da prodje taj 7.oktobar da vise ne slusam o njemu...:roll:
...Ili se varam,mozda ce tad tek da krene polemika? :confused:

Ми не марширамо јер немамо везе са Давидовићевим маршом. Ми протестујемо против Чанковог позивања на линч неистомишљеника и сепаратизма

"Otvorice se i pitanje Vojvodine"

Novi Sad -- Lider LSV Nenad Canak izjavio sinoc da ce se nakon resavanja statusa Kosova otvoriti i pitanje autonomije Vojvodine.

"Nakon resavanja statusa Kosova, nedostajace jedan odgovor. Odnosno, kako moze od osam federalnih jedinica bivse Jugoslavije da postoji sedam odgovora? Jedan odgovor nedostaje, a to je Vojvodina. Kako ce taj odgovor glasiti, to zavisi od nas", rekao je Canak na tribini u Novom Sadu.

"Vojvodina je 1918. godine usla u Kraljevinu Slovenaca, Hrvata i Srba sa svojom teritorijom, autonomijom, svojim stanovnistvom i svojom privredom", naveo je Canak, kao i da je Vojvodina od tada pa do prosle godine bila u sastavu raznih Jugoslavija, kao i Drzavne zajednice Srbije i Crne Gore, ali nikada u sastavu nezavisne Srbije.

Prema njegovim recima, pre ulaska u Kraljevinu SHS, Srbija je bila nezavisna drzava svega 36 godina, dok je pre toga "uvek bila pod okupatorom", a posle toga "uvek u nekoj zajednici".

"Nezavisnu Srbiju nije napravio ni Karadorde niti neki drugi junak, vec Milo Dukanovic, koji je organizovao uspesan referendum o nezavisnosti Crne Gore. S druge strane, stanovnistvo Srbije na okupu drzi komesar EU Oli Ren, koji nasim gradanima ne da vizne olaksice, jer bi u suprotnom svi pobegli iz ovog raja", rekao je lider LSV-a.

„Pasose“ stampala omladina LSV

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Canak izjavio je da je „vojvodanske pasose“, koji su se pojavili u toj pokrajini, stampao podmladak njegove stranke i dodao da je rec o sali, prenosi Tanjug.
- Pasosi koje je pokazao ministar Velimir Ilic nisu nikakve putne isprave, vec suveniri koje su u sali napravili omladinci LSV, a uradeni su po uzoru na pasose Srbije koje je Demokratska stranka Srbije delila tokom prosle predizborne kampanje, rekao je Canak za Gradanski list.

Zafrkancija s veoma ozbiljnim stvarima
Aleksandra Jerkov (LSV): Odstampano je samo nekoliko primeraka, ne znam odakle jedan Ilicu. Rec je samo o simpaticnoj marketinskoj ideji

NOVI SAD - Ono sto nije priznao javno na televiziji Bojan Kostres, jedan od lidera LSV-a i predsednik Skupstine Vojvodine, svesno lazuci srpsku javnost i pritom optuzujuci srpsku vladu za jos jednu ujdurmu - priznali su njegovi aktivisti. Valjda kad su shvatili da je posle otkrica Glasa javnosti davo odneo salu, svu odgovornost su svalili „na tamo neke aktiviste stranke“ iz Backe Topole! Naime, „knjizica“ koju je ministar Velimir Ilic pokazao u tv duelu sa predsednikom Skupstine AP Vojvodine, Bojanom Kostresom, rekavsi da su to pasosi Vojvodine, zaista je stampala Liga socijademokrata Vojvodine i to u Backoj Topoli. To nam je potvrdila Aleksandra Jerkov, republicki poslanik i predsednik podmlatka LSV-a, dodajuci da je odstampano svega nekoliko primeraka i da su oni bili namenjeni za internu upotrebu kao vid pokazivanja pripadnosti, te da je iznenadena cinjenicom da je ministar Ilic uopste dosao u posed ovog „pasosa“.

Naravno, ni reci o tome za koga su se to opredeljivali pojedini clanovi ili simpatizeri stranke, a posebno, kako nesto sto punim ustima nazivaju salom moze imati toliki stranacki znacaj?! Nije li ipak taj pasos trebalo da posluzi kao poseban vid diferencijacije i unutar stranke: na one koji su za opstanak u sopstvenoj drzavi i one kojima je ipak draza evroregija, ali bez Srbije i zivota u njoj?!

- Radi se o jednoj, po meni, simpaticnoj marketinskoj ideji koju je osmislio podmladak Opstinskog odbora stranke u Backoj Topoli. Stampano je svega nekoliko primeraka i ne znam na koji nacin je primerak koji je ministar Velimir Ilic pokazao u emisiji stigao do njega, jer su bili namenjeni za internu upotrebu. Mislim da je cela prica namerno naduvana u pokusaju da se neko optuzi za separatizam - kaze Aleksandra Jerkov,

Zaboravila je Aleksandra Jerkov da kaze zasto nijednom naznakom ili drugim obelezjem na naslovoj strani pasosa nije nagovesteno da je rec o nekoj sali ili marketinskoj akciji, u sta se mogu uveriti i nasi citaoci, vec su stavljene sve oznake kakve imaju pasosi legitimnih drzava!? Zato su sada na sceni nevesti pokusaji lidera stranke Nenada Canka da ovu aferu razvodni i otupi ostricu drzavnog reagovanja na ovaj slucaj...

Kako komentarisete najavu predsednika LSV-a, Nenada Canka, da ce biti odstampano jos desetak hiljada pasosa i kako se vama licno dopada ovaj, kako ga je Canak nazvao, marketinski trik?

- To zaista jeste marketinski trik koji su, kako sam rekla, drugi vec koristili. Meni licno je simpaticno, pogotovo sto u njemu pise da vazi za sve zemlje sveta, cime se iskazuje otvorenost prema svetu i da nije bitno ko je odakle. Da li ce se stampati jos ovih knjizica zaista ne znam, a jedini ko moze da odgovori zbog cega je najavio stampanje jos 10.000 primeraka je gospodin Canak.

Ми не марширамо јер немамо везе са Давидовићевим маршом. Ми протестујемо против Чанковог позивања на линч неистомишљеника и сепаратизма

"Otvorice se i pitanje Vojvodine"

Novi Sad -- Lider LSV Nenad Canak izjavio sinoc da ce se nakon resavanja statusa Kosova otvoriti i pitanje autonomije Vojvodine.

"Nakon resavanja statusa Kosova, nedostajace jedan odgovor. Odnosno, kako moze od osam federalnih jedinica bivse Jugoslavije da postoji sedam odgovora? Jedan odgovor nedostaje, a to je Vojvodina. Kako ce taj odgovor glasiti, to zavisi od nas", rekao je Canak na tribini u Novom Sadu.

"Vojvodina je 1918. godine usla u Kraljevinu Slovenaca, Hrvata i Srba sa svojom teritorijom, autonomijom, svojim stanovnistvom i svojom privredom", naveo je Canak, kao i da je Vojvodina od tada pa do prosle godine bila u sastavu raznih Jugoslavija, kao i Drzavne zajednice Srbije i Crne Gore, ali nikada u sastavu nezavisne Srbije.

Prema njegovim recima, pre ulaska u Kraljevinu SHS, Srbija je bila nezavisna drzava svega 36 godina, dok je pre toga "uvek bila pod okupatorom", a posle toga "uvek u nekoj zajednici".

"Nezavisnu Srbiju nije napravio ni Karadorde niti neki drugi junak, vec Milo Dukanovic, koji je organizovao uspesan referendum o nezavisnosti Crne Gore. S druge strane, stanovnistvo Srbije na okupu drzi komesar EU Oli Ren, koji nasim gradanima ne da vizne olaksice, jer bi u suprotnom svi pobegli iz ovog raja", rekao je lider LSV-a.

„Pasose“ stampala omladina LSV

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Canak izjavio je da je „vojvodanske pasose“, koji su se pojavili u toj pokrajini, stampao podmladak njegove stranke i dodao da je rec o sali, prenosi Tanjug.
- Pasosi koje je pokazao ministar Velimir Ilic nisu nikakve putne isprave, vec suveniri koje su u sali napravili omladinci LSV, a uradeni su po uzoru na pasose Srbije koje je Demokratska stranka Srbije delila tokom prosle predizborne kampanje, rekao je Canak za Gradanski list.

Zafrkancija s veoma ozbiljnim stvarima
Aleksandra Jerkov (LSV): Odstampano je samo nekoliko primeraka, ne znam odakle jedan Ilicu. Rec je samo o simpaticnoj marketinskoj ideji

NOVI SAD - Ono sto nije priznao javno na televiziji Bojan Kostres, jedan od lidera LSV-a i predsednik Skupstine Vojvodine, svesno lazuci srpsku javnost i pritom optuzujuci srpsku vladu za jos jednu ujdurmu - priznali su njegovi aktivisti. Valjda kad su shvatili da je posle otkrica Glasa javnosti davo odneo salu, svu odgovornost su svalili „na tamo neke aktiviste stranke“ iz Backe Topole! Naime, „knjizica“ koju je ministar Velimir Ilic pokazao u tv duelu sa predsednikom Skupstine AP Vojvodine, Bojanom Kostresom, rekavsi da su to pasosi Vojvodine, zaista je stampala Liga socijademokrata Vojvodine i to u Backoj Topoli. To nam je potvrdila Aleksandra Jerkov, republicki poslanik i predsednik podmlatka LSV-a, dodajuci da je odstampano svega nekoliko primeraka i da su oni bili namenjeni za internu upotrebu kao vid pokazivanja pripadnosti, te da je iznenadena cinjenicom da je ministar Ilic uopste dosao u posed ovog „pasosa“.

Naravno, ni reci o tome za koga su se to opredeljivali pojedini clanovi ili simpatizeri stranke, a posebno, kako nesto sto punim ustima nazivaju salom moze imati toliki stranacki znacaj?! Nije li ipak taj pasos trebalo da posluzi kao poseban vid diferencijacije i unutar stranke: na one koji su za opstanak u sopstvenoj drzavi i one kojima je ipak draza evroregija, ali bez Srbije i zivota u njoj?!

- Radi se o jednoj, po meni, simpaticnoj marketinskoj ideji koju je osmislio podmladak Opstinskog odbora stranke u Backoj Topoli. Stampano je svega nekoliko primeraka i ne znam na koji nacin je primerak koji je ministar Velimir Ilic pokazao u emisiji stigao do njega, jer su bili namenjeni za internu upotrebu. Mislim da je cela prica namerno naduvana u pokusaju da se neko optuzi za separatizam - kaze Aleksandra Jerkov,

Zaboravila je Aleksandra Jerkov da kaze zasto nijednom naznakom ili drugim obelezjem na naslovoj strani pasosa nije nagovesteno da je rec o nekoj sali ili marketinskoj akciji, u sta se mogu uveriti i nasi citaoci, vec su stavljene sve oznake kakve imaju pasosi legitimnih drzava!? Zato su sada na sceni nevesti pokusaji lidera stranke Nenada Canka da ovu aferu razvodni i otupi ostricu drzavnog reagovanja na ovaj slucaj...

Kako komentarisete najavu predsednika LSV-a, Nenada Canka, da ce biti odstampano jos desetak hiljada pasosa i kako se vama licno dopada ovaj, kako ga je Canak nazvao, marketinski trik?

- To zaista jeste marketinski trik koji su, kako sam rekla, drugi vec koristili. Meni licno je simpaticno, pogotovo sto u njemu pise da vazi za sve zemlje sveta, cime se iskazuje otvorenost prema svetu i da nije bitno ko je odakle. Da li ce se stampati jos ovih knjizica zaista ne znam, a jedini ko moze da odgovori zbog cega je najavio stampanje jos 10.000 primeraka je gospodin Canak.

aaa...e,pa izvini,onda sam se nesto zajeb'o ;-)

Ok,nemam nista protiv,samo mi je malo muka od svega toga.
Da ne misli Canak i Vojvodinu da otcepi?
Do usca Save u Dunav...Jos malo pa ce mi trebati pasos i viza da bih otisao na Novi Beograd... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back