Jedi Master
Ističe se
- Poruka
- 2.288
Još jednom ponavljam da sam mišljenja da treba dozvoliti tu vrstu protesta a da je pogrešno protumačena ideja o ovoj aktivnosti. Svedoci smo da je od 5 0ktobra demonstrirana sila i nasilje od strane demokratskog bloka a da nasilje prouzrokuje nasilje to već svi znaju. Nastanak ovakvih organizacija koje najavljuju prisustvo na maršu je posledica loše vlasti i njenog nasilničkog delovanja. Sad što se tu pojavljuju i neki simboli koji se možda mogu smatrati neprijateljskim ili simbolima fašizma to se ne mora tumačiti bukvalno nego se može shvatiti i kao količinom nezadovoljstva i želje da se zaustavi onolika količina nasilja koja dolazi od onih koji su na vlasti. Zabranjivanjem se postiže kontraefekat i dolazi do omasovljavanja članstva i pristalica ovih organizacija za koje lično i ne mislim da su onakve kakvim ih neki žele prikazati. To što su prisutni neki simboli i ne mora da znači ništa bitno.
O chemu ti prichash choveche. Pajdomanska banda kabadahija, koja upada na skupove i shamara ljude normalnih, humanih ubedjenja. Boze me sacuvaj i sakloni!