Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još jednom ponavljam da sam mišljenja da treba dozvoliti tu vrstu protesta a da je pogrešno protumačena ideja o ovoj aktivnosti. Svedoci smo da je od 5 0ktobra demonstrirana sila i nasilje od strane demokratskog bloka a da nasilje prouzrokuje nasilje to već svi znaju. Nastanak ovakvih organizacija koje najavljuju prisustvo na maršu je posledica loše vlasti i njenog nasilničkog delovanja. Sad što se tu pojavljuju i neki simboli koji se možda mogu smatrati neprijateljskim ili simbolima fašizma to se ne mora tumačiti bukvalno nego se može shvatiti i kao količinom nezadovoljstva i želje da se zaustavi onolika količina nasilja koja dolazi od onih koji su na vlasti. Zabranjivanjem se postiže kontraefekat i dolazi do omasovljavanja članstva i pristalica ovih organizacija za koje lično i ne mislim da su onakve kakvim ih neki žele prikazati. To što su prisutni neki simboli i ne mora da znači ništa bitno.

O chemu ti prichash choveche. Pajdomanska banda kabadahija, koja upada na skupove i shamara ljude normalnih, humanih ubedjenja. Boze me sacuvaj i sakloni!

Još jednom ponavljam da sam mišljenja da treba dozvoliti tu vrstu protesta a da je pogrešno protumačena ideja o ovoj aktivnosti. Svedoci smo da je od 5 0ktobra demonstrirana sila i nasilje od strane demokratskog bloka a da nasilje prouzrokuje nasilje to već svi znaju. Nastanak ovakvih organizacija koje najavljuju prisustvo na maršu je posledica loše vlasti i njenog nasilničkog delovanja. Sad što se tu pojavljuju i neki simboli koji se možda mogu smatrati neprijateljskim ili simbolima fašizma to se ne mora tumačiti bukvalno nego se može shvatiti i kao količinom nezadovoljstva i želje da se zaustavi onolika količina nasilja koja dolazi od onih koji su na vlasti. Zabranjivanjem se postiže kontraefekat i dolazi do omasovljavanja članstva i pristalica ovih organizacija za koje lično i ne mislim da su onakve kakvim ih neki žele prikazati. To što su prisutni neki simboli i ne mora da znači ništa bitno.

До свега овога не би дошло да је Обрас ПРВИ рекао да ће да организује протест. Трагично је што је то пало на усташу Давидовића.
Образ је требао да буде много активнији.

Иначе овај марш нема никакве везе да Давидовићевим.
Овај марш ја подржавам, ово нису нацисти, ово су Српске патриоте.

Obraz - Fashistichka institucija osnovana od strane crkve sa ciljem da zatruje mlade umove enormnom kolichinom mrzhnje, verske zatupljenosti i gluposti.

Образ понављам, подржавам. у њима нема ништ а злочиначко.

ИМА:
- вере у Христа спаситеља
- вере у Српску Православну Цркву
- вере у Србе
- вере у СВАКОГ грађанина Сербије без обзир а не нацију веру и расу.

Пази када су морали да их облате па измислили "клерофашистичка" организација.
Таква дефиниција н постоји и у крајњој линији може да се протумачи као "Нагињање ка фашизму"

O chemu ti prichash choveche. Pajdomanska banda kabadahija, koja upada na skupove i shamara ljude normalnih, humanih ubedjenja. Boze me sacuvaj i sakloni!

Ja ne "pricham" nego pišem, i nisam "chovek" nego čovek a ti pokušavaš da budeš nasilan i izazoveš nasilje. Šta tebi smeta da se bilo ko prošeta i izrazi svoje nezadovoljstvo a ako tom prilikom prekrši neki od zakona , postoje zakonske mere za to.

Ima jos nesto, na njihovom logu je Konstantinov krst:

Po Konstantinovom biografu episkopu Evseviju Cezarejskom, koji je carevu biografiju sastavio nešto posle 337. god., car mu je lično i pod zakletvom nekoliko godina kasnije ispričao čitav događaj. Po Evsevijevoj priči u Vita Constantini, car se molio bogu koga je poštovao i njegov otac i narednog dana na nebu, iznad sunca, Konstantin i njegova vojska su ugledali svetlosni krst sa natpisom "ovim pobeđuj" (τουτο νικα). Car nije bio siguran u značenje vizije dok ga u snu nije posetio Hrist i preporučio mu da napravi vojni steg u obliku znaka viđenog na nebu i iskoristi ga u bici. Sutradan Konstantin je naredio da se iskuje vojni steg (labarum) sa vencem na vrhu u kome se nalazila spojena grčka slova H i R u vidu Hristovog monograma. Nakon toga, car je odlučio da sledi boga koji mu se ukazao i okupio je oko sebe hrišćanske sveštenike od kojih je zatražio da ga upute u Hristovu veru.

chirhodiskuk3v.jpg

Zapravo, Obraz je dobro smisljeni projekat Vojne sluzbe bezbjednosti, cak su im nasli i militaristicko znamenje iz vremena kad su se vodili krstaski ratovi.

Ova organizacija posjeduje i teroristicki potencijal, zato je i opasna i mora biti zabranjena dok se nije jos otrgla kontroli. Inace ponasanje Obraza je direktno ogledalo misljenja u Vojsci, istoj onoj koja je izdala svoju zemlju (potpisala kapitulaciju na Kosovu, ucestvovala u pripremi atentata na premijera svoje drzave... itd.)

Ima jos nesto, na njihovom logu je Konstantinov krst:

chirhodiskuk3v.jpg

Zapravo, Obraz je dobro smisljeni projekat Vojne sluzbe bezbjednosti, cak su im nasli i militaristicko znamenje iz vremena kad su se vodili krstaski ratovi.

Ova organizacija posjeduje i teroristicki potencijal, zato je i opasna i mora biti zabranjena dok se nije jos otrgla kontroli. Inace ponasanje Obraza je direktno ogledalo misljenja u Vojsci, istoj onoj koja je izdala svoju zemlju (potpisala kapitulaciju na Kosovu, ucestvovala u pripremi atentata na premijera svoje drzave... itd.)

Bez obzira na sve demokratija znači dozvoliti svima da slobodno iskažu svoj stav i mišljenje dok se to ne kosi sa zakonom. Ako je tu jedini problem u obeležjima onda mene zastava DS-a asocira na najveći mogući terorizam i nasilje.

Bez obzira na sve demokratija znači dozvoliti svima da slobodno iskažu svoj stav i mišljenje dok se to ne kosi sa zakonom. Ako je tu jedini problem u obeležjima onda mene zastava DS-a asocira na najveći mogući terorizam i nasilje.

"Hate speech leeds to a hate crime." Da li si chuo za to?
Mislish da je ispravno vredjati nekoga zbog mesta gde je rodjen, boje kozhe ili kojim jezikom govori?
"You can't judge the people by the government of their land,
they're flesh and blood like us, why don't you understand!"

"pravoslavne vehabije"...

Pa otud i jeste osnovna ideja preuzeta, na tragu Hamasa, Fataha i slicnih organizacija, poluteroristicka sa jakom crkvenom (klerikalnom) podrskom...

A to je ceo crkveni vrh!

Nije bas cijeli, pazi, DB i KOS se nikad nisu mirisali, i uvijek je postojao tinjajuci sukob izmedju ove dvije organizacije. DB danas uglavnom kontrolise crkvu, Vojna sluzba samo neke likove, odnosno, manji uticaj imaju od ovih prvih na crkvu.

Nije problem u obiljezju, ono samo dobro oslikava karakter te "organizacije". Problem je sto je Srbija dala ogromne zrtve u borbi protiv fasizma i nacizma, a ovi direktno propagiraju vjerski fasizam. To je suprotno i sa ustavom Srbije i sa cijelom lepezom zakona.

Za protivnike demokratije, nema demokratije!

"Hate speech leeds to a hate crime." Da li si chuo za to?
Mislish da je ispravno vredjati nekoga zbog mesta gde je rodjen, boje kozhe ili kojim jezikom govori?
"You can't judge the people by the government of their land,
they're flesh and blood like us, why don't you understand!"

Evo ja već imam problem sa tobom jer kao Srbin ne želim ni govoriti niti čitati na jeziku najvećeg neprijatelja i ubica mog naroda. Ovo je po tebi u redu. Ono što su nacisti, po tebi, radili nije u redu a to isto kad su u pitanju ovi čiji jezik koristiš onda je u redu iako je u cilju uništenja Srba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back