Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oce li ko da objasni kako to po ustavu raste nisu imale pravo na okupljanje i slobodu mishljenja i izrazavanja
a davidovic i retardija imaju?

Davidovicu je zabranjen skup a zabranjen je i narkomanima jer bi sam cin njihovog okupljanja bio protivzakonit - naime u pitanju bi bilo krivicno delo navodjenja na izvrsenje krivicnog dela - konzumacije i distribucije narkotika.

Davidovicu je zabranjen skup a zabranjen je i narkomanima jer bi sam cin njihovog okupljanja bio protivzakonit - naime u pitanju bi bilo krivicno delo navodjenja na izvrsenje krivicnog dela - konzumacije i distribucije narkotika.

koji bre narkomani?! daj molim te...raste...
ovi sto su im zabranili su deset puta veci narkomani...a pogledaj samo muzicko-narodnjacku scenu srbije sve narkoman do narkomana...
ma sta ja uopste objasnjavam...zabole me sta ko misli...

normal_niggers

onaj retard iz obraza beshe pozivao na lich Rastafarijanaca...
i milicija zabrani skup Rastama, da ne nerviraju retarda :roll:

Наркомани, педери, сепаратисти, секташи...
Свако ко покуша да духовно или физички уништи мој народ биће спречен на овај или онај начин.

Kako za Glas kaže dr Aleksandar Vujošević, doktor Zavoda za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, legalizacija ne bi donela ništa dobro, jer je marihuana droga i tako tretirana i treba da ostane.
- Marihuana je opasna sama po sebi i najčešće uvodi u konzumiranje težih droga. Iskustva naših pacijenata govore da su gotovo svi počeli upravo sa duvanjem trave, a nije prošlo mnogo vremena do prelaska na heroin ili sintetičke droge. Svako od njih veruje da im se neće dogoditi da se "navuku", ali to je pravilo, kaže doktor Vujošević.

Prekid konzumiranja kanabisa izaziva apstinenciju, kaže Vujošević, kada osoba dobija izražene simptome nesanice, uznemirenja, strahova, stomačnih tegoba, dijareje, čak i halucinogenog i delirijumskog stanja. Najčešći pacijenti Zavoda za lečenje bolesti zavisnosti su oni u životnom dobu između 24. i 30. godine. Dok se dr Vujošević nada da kanabis neće doživeti svoju legalizaciju dotle sa pomenutog sajta za današnji "Marihuana marš" pozivaju da na okupljanje "renesanse marihuane" građani povedu prijatelje, rodbinu, babe, dede i sve koji bi mogli da učine da ovaj događaj bude "lepši i snažniji".
Albahari bio prvi za legalizaciju

Jedina zvanična inicijativa za legalizaciju kanabisa kod nas bila je pokrenuta krajem osamdesetih godina, a njen inicijator i potpisnik bio je pisac David Albahari , a pridružile su se i mnoge poznate ličnosti. Svi pokušaji posle toga nisu imali ozbiljniju notu.

Ето вам га Албахари, симпатизер лдп-а

I gde se tu spominje albanska drzava?!:confused:Eto recimo na Kosovu i Metohiji je bio medju Srbima jak partizanski pokret koji se borio protiv srpske burzoazije i velikosrpske ekspanzionisticke politike.Da li to znaci da su se srpski partizani borili za albansku drzavu...NARAVNO DA NISU!Borili su se ze autonomiju i decentralizaciju koja bi omogucila celoj radnickoj klasi na tom podrucju da zivi od svoga rada i ne zavisi od monarha i njegovih ljudi u okruzenju.

Аутономија Космета је била само фаза у одвајању од матице Србије.Нису, тад, тек тако могли да га прогласе за републику. Ја у том тексту из Јајца 1943.г. видим борбу против србског народа који је тада живео на Космету и ништа више (Србима протераним са Космета је забрањен повратак, како то објашњаваш?), а србски партизани се нису борили за србске интересе јер да јесу не би Хрватска данас била већа од Србије и не би постојале новокомпоноване нације бошњаци,македонци и црногорци.Каква експанзија Срба на Косово, о чему ти причаш? У 18. и 19. веку постоји само експанзија Шиптара на Космет.

Komunizam je na ovim prostorima postao sinonim za nesto sto nije dobro,i to se zove diskriminacija.Kao sto i dan danas mozemo da cujemo recenice tipa:"ponasas se kao ciganin",gde se omalovazava jedna rasa.

Tako i u ovome sto si naveo-"Komunista", vise stoji kao jedna nicim opravdana i netacna konstatacija o nekome(LDP-u) koji se zalaze za vrednosti NOVE DESNICE(citaj evropskih vrednosti u okviru EU).Recimo mogu da kazem da Obraz konkretno sa njima ima jednu veoma bitnu zajednicku ideju.A to je ideja kapitalistickog uredjenje drzave i privatne svojine.

Називам их комунисти јер су они сви бивши комунисти па тако желим да истакнем њихову праву идеологију. Рецимо, председник покрета за европску Србију је бивши члан СКЈ, Тадић беше анархиста, Вук Драшковић комуниста, жене у црном све бивше комуњаре, Петар Луковић комуниста.
Такође ће доћи и удружење за истину о НОБ-у на Чанков скуп.

не би Хрватска данас била већа од Србије и не би постојале новокомпоноване нације бошњаци,македонци и црногорци.Каква експанзија Срба на Косово, о чему ти причаш.
Zasto svi vi fasisti iz gey odruzenja Obraz morate da budete tako retardirani i glupi :roll:jest ti ikad cuo za atlas hebo te pahomije u usta skrbava ?

Zasto svi vi fasisti iz gey odruzenja Obraz morate da budete tako retardirani i glupi :roll:jest ti ikad cuo za atlas hebo te pahomije u usta skrbava ?

Буквално сам мислио. Борци за толеранцију, баш се лепо изражавате.
После тона и тона текста које сам написао твој мозак је нешто укапирао и схватио да је време за напад

U nedostatku pametnih misli, a naučen sam da poštujem VELIČINE, posegnuću za još jednim citatom......Bože, vrati nam ga:sad:
Помаже Бог, браћо Срби и сестре Српкиње !

МИСАОНА ПРИПАДНОСТ СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, није политичка припадност, већ СМИСАО ЖИВОТА. Не бити СРПСКИ РАДИКАЛ значи бити издајник, србомрз, мафијаш, нарко-аџуван и кукавица. Будућност Срба и Србије је у СРПСКИМ РАДИКАЛИМА, братству СВИХ СРБА, ма где били и, ма шта радили, уједињењу свих ЗЕМАЉА СРПСКИХ и братска љубав са браћом РУСИМА, БЕЛОРУСИМА и свима онима који су остали верни ИСТНСКОЈ ЦРКВИ ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТА. Србин није и не може да буде онај ко не осећа своје СРПСТВО у срцу, ХРИСТА у души и МАЈКУ СРБИЈУ на уснама, уму и разуму. Препоносан сам на то што јесам - С Р Б И Н !

Свако ко покуша да духовно или физички уништи мој народ биће спречен на овај или онај начин....

i alkohol i marihuana spadaju u istu grupu droga
ja pijem, na dim sam alergichan

aj se zakuni da niti pijesh niti duvash (sem mojega, ko i ovaj dr gorenavedeni...)

Свако ко покуша да духовно или физички уништи мој народ биће спречен на овај или онај начин.
Tebi neko dao tapiju na ovaj narod? Ko je tebe ovlastio tumacem toga sta je dobro, a sta lose po ovaj narod? Pa kroz istoriju je dokazano da su ovaj narod najvise unistili ono koji su se najvise busali u grudi srBske. Ne moramo da idemo daleko, pogledaj poslednjih dvadeset godina. A najvecu sramotu iskompleksirani frikovi poput obrezovaca koji nadomestavaju licne nedostatke toboznjom brigom za naciju.

Буквално сам мислио. Борци за толеранцију, баш се лепо изражавате.
После тона и тона текста које сам написао твој мозак је нешто укапирао и схватио да је време за напад

Лепо ми рече један американац.
"Једини гори од комуниста/фашиста су антикомунисти/антифашисти"

Стварно могао бих да неким анаправим разлику између фашизма и нацизма, две тако различите ствари.

по мени Строј и ЛДП су подјенако погубни и у ствари обе наци- организације.
Имао сам лепу тему пре годину дана овде када сам Чеду упоредио са наци-лидером и ЛДП лапо објаснио као наци-странку.

i alkohol i marihuana spadaju u istu grupu droga
ja pijem, na dim sam alergichan

aj se zakuni da niti pijesh niti duvash (sem mojega, ko i ovaj dr gorenavedeni...)

Шта још нећу прочитати овде? Реци ми како се зове та група дрога где, по теби, спадају алкохол и марихуана?
Из овога што пишете очигледно је да неки од вас имају болест педерлука и редовно се дрогирају. Тешко вама:(
Толико мисли да сви дувају као он, пa ја морам да му се кунем да не дувам? У ком ти свету живиш несрећниче?

Шта још нећу прочитати овде? Реци ми како се зове та група дрога где, по теби, спадају алкохол и марихуана?
Из овога што пишете очигледно је да неки од вас имају болест педерлука и редовно се дрогирају. Тешко вама:(
Толико мисли да сви дувају као он, пa ја морам да му се кунем да не дувам? У ком ти свету живиш несрећниче?

ja mislim da ne bi bilo lose da dunes nesto s vremena na vreme....cisto da se malo odmoris....cini mi se si u speeeed-uuu opasnom...

Лепо ми рече један американац.
"Једини гори од комуниста/фашиста су антикомунисти/антифашисти"

Стварно могао бих да неким анаправим разлику између фашизма и нацизма, две тако различите ствари.

по мени Строј и ЛДП су подјенако погубни и у ствари обе наци- организације.
Имао сам лепу тему пре годину дана овде када сам Чеду упоредио са наци-лидером и ЛДП лапо објаснио као наци-странку.

Обично када се расправљам са неким ко је присталица лдп-а ништа не изађе на добро. После неког времена само почну да вређају, јер толико је затворен и тоталитаран свет у коме живе да се бране од туђег мишљења на најпоганије начине. На својој телевизији су највећи борци за правду и поштовање туђег мишљења, а иза те виртуелне реалности на тв екранима крије се најгори тоталитарстички концепт гори него комунизам јер је он био званично тоталитаран док су ови прикривени и суптилни. Мудром индоктринацијом и "различитим мишљењима" која се сва своде на једно исто, политички коректно, мишљење ствара се маса људи који исто мисле, исто се облаче, имају исте животне вредности (само дрога, новац, *****, хедонизам, егоизам...) итд.
Једино је овај нкпј овде нормално комуницирао, ово остало је сачувај Боже.

Обично када се расправљам са неким ко је присталица лдп-а ништа не изађе на добро. После неког времена само почну да вређају, јер толико је затворен и тоталитаран свет у коме живе да се бране од туђег мишљења на најпоганије начине. На својој телевизији су највећи борци за правду и поштовање туђег мишљења, а иза те виртуелне реалности на тв екранима крије се најгори тоталитарстички концепт гори него комунизам јер је он био званично тоталитаран док су ови прикривени и суптилни. Мудром индоктринацијом и "различитим мишљењима" која се сва своде на једно исто, политички коректно, мишљење ствара се маса људи који исто мисле, исто се облаче, имају исте животне вредности (само дрога, новац, *****, хедонизам, егоизам...) итд.

Tako je baćo......Ali ponekad žutim satrapima treba zatvoriti usta na old fashioned right wing way;).....
Nešto ovako.....
ОДГОВОР ЧЕДЕРУ:D

Kada bi imao cime da razmisljas, mogao bi da u ovome sto si napisao vidis jako lepo objasnjenje upravo Obreza i slicnih pokreta. Izostavljajuci ovo u zagradi.

Обично када се расправљам са неким ко је присталица лдп-а ништа не изађе на добро. После неког времена само почну да вређају, јер толико је затворен и тоталитаран свет у коме живе да се бране од туђег мишљења на најпоганије начине.

Pa nista, da onda odmah fino skratimo diskusiju, pa da ti je@em mater sto te rodi tako retardiranog, djubre jedno klerofasisticko.

Ја сам лепо рекао да су ЛДП-овци де факто- нацисти. Имају једног вођу, једну идеологију и нетрпељивост према другима.
Добро сам упознат са програмом Образа иако нисам савим сагласан са њим, у моногоме га поштујем. Наравно како сад да објасним да је Образ следбеник идеологије "Трећег пута"? Како сад да причам са неким који не познаје рецимо основе корпоративног друштвеног система? Де факто га сматрају нацистичким, а он је све само не то! Корпоративни систем који сада постоји у Русији?
Када нико ниј епрочитао ни основе фалангизма, ни нешто што је писао Хозе Антонио Де Ривера...
Но отишао сам мало далеко...

Смешно ми је било када је неки кретен назвао образ "Клерофашистичком" организацијом:)
Таква дефиниција у законима н епостоји, али морали су да га опљују јер се радило о 64 Жупаније у исто време:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back