Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je slucajnost sto ste svi vi, koji se vikate srpskim patriotama, katastrofalno nepismeni?
Sad pogledah snimak premlacivanja ucesnika gej parade.Bilo i obrazovaca(sto mi rece staresina jedne od beogradskih crkava-''stidim se sto sam pravoslavac kad pogledam te bezumnike ogrezle u prelesti''), celavih skotova u fajerkama(i time brukaju casnu, borbenu tradiciju MA-1 jakne), navijaca koji brukaju svoje klubove...postupili ste veoma hrabro: udarate s ledja, a kad covek padne na zemlju, pritrci bar 10 debila i krene da ga sutira nogama, a i to sto ste premlacivali devojke bas vam sluzi na cast koju nemate, a o obrazu nema ni pomena.Vasi postupci nisu nimalo u tradiciji casne srpske vojske.Kad ste toliko ratoborni, sto ne odete malo na Kosovo, pa branite onaj izdani u sludjeni narod tamo?E, ali to je nezgodno, jer Albanci 'oce da uzvrate , a znaju i da pripucaju, pa moze neko da bude ranjen u patriJotsko dupe ili glavu koju nema.Sramota, sramota, sramota.

Evo sad bas skidam video premlacivanja ucesnika gej parade sa Blood&Honour Srbija...to su neki vasi istomisljenici, a nacisti, kako to?

То што су нам неки непријатељи исти испада да могу да ми буду пријатељи и комунисти јер се они боре против америчког империјализма. Стварно много лупаш глупости и спајаш неспојиво, зато нас поштеди небулоза.

A sad ti meni objasni nebulozni i glupavi stav da neko, zato sto je drugacije seksualno orijentisan, moze da bude srpski neprijatelj.Nabroji mi bar tri razloga, po redu vaznosti.Vidim da se nisi nimalo kosnuo zbog toga sto ste premlacivali ljude, kukavicki, u gomili, a i devojke-one su sasvim sigurno slabije od vas, bar fizicki.Gadite mi se.Treba vas izbaciti iz Srbije.

Da li je slucajnost sto ste svi vi, koji se vikate srpskim patriotama, katastrofalno nepismeni?
Sad pogledah snimak premlacivanja ucesnika gej parade.Bilo i obrazovaca(sto mi rece staresina jedne od beogradskih crkava-''stidim se sto sam pravoslavac kad pogledam te bezumnike ogrezle u prelesti''), celavih skotova u fajerkama(i time brukaju casnu, borbenu tradiciju MA-1 jakne), navijaca koji brukaju svoje klubove...postupili ste veoma hrabro: udarate s ledja, a kad covek padne na zemlju, pritrci bar 10 debila i krene da ga sutira nogama, a i to sto ste premlacivali devojke bas vam sluzi na cast koju nemate, a o obrazu nema ni pomena.Vasi postupci nisu nimalo u tradiciji casne srpske vojske.Kad ste toliko ratoborni, sto ne odete malo na Kosovo, pa branite onaj izdani u sludjeni narod tamo?E, ali to je nezgodno, jer Albanci 'oce da uzvrate , a znaju i da pripucaju, pa moze neko da bude ranjen u patriJotsko dupe ili glavu koju nema.Sramota, sramota, sramota.

У сваком житу има кукоља. Ти што су тукли 10 на 1 су неки напаљени клинци.Педерске параде духовно разарају наш народ јер ће неко ко је оболео од те болести да помисли да је то нормално кад види да се хиљаде болесника шета слободно улицама и уместо да се излечи и заснује породицу он ће цео живот живети у заблуди због тих што се боре за своја "права" и потплаћених медија од геј лобија који их свесрдно у томе подржавају. Став наше Цркве је да је то болест и тако је било и тако ће остати, тако да ти је тај старешина још једна измишљотина.
На десетине хиљада добровољаца је отишло на Космет 1999.г., а момци из Образа су били 2003., за време мартовског погрома, на мосту у Косовској Митровици и за то су добили захвалницу која краси наше просторије и дан данас.

A sad ti meni objasni nebulozni i glupavi stav da neko, zato sto je drugacije seksualno orijentisan, moze da bude srpski neprijatelj.Nabroji mi bar tri razloga, po redu vaznosti.Vidim da se nisi nimalo kosnuo zbog toga sto ste premlacivali ljude, kukavicki, u gomili, a i devojke-one su sasvim sigurno slabije od vas, bar fizicki.Gadite mi se.Treba vas izbaciti iz Srbije.

У данашњем свету који "сав у злу лежи" човек може да доживи и овакво питање.
То није оријентација, то је психолошка болест која се добија у раном детињству. По чему се онда разликују зоофилија,педофилија, некрофилија и остали поремећаји који настају на исти начин. И тај политички коректан назив ме нервира. Каква црна оријентација па није то гласање на изборима!
Ево имаш у Холандији странку педофила, и они се боре за своја "права" па се бори и ти са њима.

Moz' biti i da su otisli, ali ne verujem da su jurisali na Albance.Iz tvog stava zakljucujem da sa tobom ne vredi raspravljati.Iznenadio bi se koliko normalnih ljudi ima unutar Crkve, ali ne mogu da dodju do izrazaja.Jedini ko je ovde bolestan su ti i tebi slicni' leci dok je vreme , covece, zivot je lep.:DI ne zavisi od nikakve usrane nacije ili ideologije.

Moz' biti i da su otisli, ali ne verujem da su jurisali na Albance.Iz tvog stava zakljucujem da sa tobom ne vredi raspravljati.Iznenadio bi se koliko normalnih ljudi ima unutar Crkve, ali ne mogu da dodju do izrazaja.Jedini ko je ovde bolestan su ti i tebi slicni' leci dok je vreme , covece, zivot je lep.:DI ne zavisi od nikakve usrane nacije ili ideologije.

Не дај Боже да дођу до изражаја. Ко си ти човече да мењаш хиљадугодишње ставове Цркве!?
Ако немаш никакве аргументе немој да вређаш никог овде, а за та банална питања отвори неку другу тему па расправљај тамо са оним који би да се расправља са тобом

Ma jok.......koji cu qraz u NS???

Ja takve pedere, ko sto si ti, i ova dva , satro opasna naci lika, bijem kada hocu i gde hocu......ne treba mi nikakav specijalan razlog.....demokratija, Jerry, mogu da vas bijem , i koristim to moje demokratsko pravo;)

Онда и ти лепо напусти ову тему и иди на "Бекамова нова фризура", "Теофил Панччић-умотворине" или нешто слично

Не дај Боже да дођу до изражаја. Ко си ти човече да мењаш хиљадугодишње ставове Цркве!?
Ако немаш никакве аргументе немој да вређаш никог овде, а за та банална питања отвори неку другу тему па расправљај тамо са оним који би да се расправља са тобом

Doci ce, ne boj se nista.Vremena sve menjaju, pa i Crkvu.A za ''hiladugodisnje'' stavove Crkve me bas nesto zabole, kao i za samu Crkvu.

Doci ce, ne boj se nista.Vremena sve menjaju, pa i Crkvu.A za ''hiladugodisnje'' stavove Crkve me bas nesto zabole, kao i za samu Crkvu.

Овиме си све рекао, ко си и шта си.
Ви који сте атеисти и педераши највише вређате Цркву и вршите притисак на то какви треба да буду њени ставови.
Такве и чекамо у Новом Саду.

ja koliko se secam, bilo je raznoraznih naci-skupina-tupina dok sam isla u srednu skolu ali su clanovi(oni koje sam znala) bili na dnu lestvice hrabrosti i originalnosti...takvim tipovima je uvek bilo potrebno neko kolektivno kvazi-intelektualno i toboze buntovnicko okruzenje da bi se uopste videlo da postoje. oni sami kao pojedinci su bili gole nule u svakom pogledu!
meni su ti tipovi smesni!
a sigurna sam da je velika vecina njih svoje prvo sexualno iskustvo imala upravo sa nekim deckom iz komsiluka! e a posto su zbog te cinjenice isfrustrirani celog zivota oni maltretiraju ljude koji su svesni svog seksualnog opredeljenja!
mozda bi neko trebalo da im kaze da su u tim ranim godinama sexi igrice sa drugarima istog pola potpuno normalna stvar, mozda im onda bude lakse da podnesu sami sebe i konacno puste kosu!

Ви који сте атеисти и педераши највише вређате Цркву и вршите притисак на то какви треба да буду њени ставови.

Ziv sam se u**ao.

Word, spirou.:D

ja koliko se secam, bilo je raznoraznih naci-skupina-tupina dok sam isla u srednu skolu ali su clanovi(oni koje sam znala) bili na dnu lestvice hrabrosti i originalnosti...takvim tipovima je uvek bilo potrebno neko kolektivno kvazi-intelektualno i toboze buntovnicko okruzenje da bi se uopste videlo da postoje. oni sami kao pojedinci su bili gole nule u svakom pogledu!
meni su ti tipovi smesni!
a sigurna sam da je velika vecina njih svoje prvo sexualno iskustvo imala upravo sa nekim deckom iz komsiluka! e a posto su zbog te cinjenice isfrustrirani celog zivota oni maltretiraju ljude koji su svesni svog seksualnog opredeljenja!
mozda bi neko trebalo da im kaze da su u tim ranim godinama sexi igrice sa drugarima istog pola potpuno normalna stvar, mozda im onda bude lakse da podnesu sami sebe i konacno puste kosu!

На овом подфоруму има 10 тема о нацистима, а ти баш уђе тамо где их немa ни од корова:)
Ово је тема о шетњи Образа улицама Новог Сада и супротстављању Чанковој сепаратистичкој политици у Војводини

somino
crkva moz da ima koj oce stav
to je problem vas koji joj se klanjaju (shto se mene tiche, idite vi na seanse kod pahomija svakodnevno, to je vasha stvar)

bitno je koju ulogu ima...

a daleko je od toga da ima kakvu bi trebalo :(

al... mi jednostavno nikako da prelezimo komunjarizam
samo smo mu drugo ime dali :(

На овом подфоруму има 10 тема о нацистима, а ти баш уђе тамо где их немa ни од корова:)
Ово је тема о шетњи Образа улицама Новог Сада и супротстављању Чанковој сепаратистичкој политици у Војводини

onaj retard iz obraza beshe pozivao na lich Rastafarijanaca...
i milicija zabrani skup Rastama, da ne nerviraju retarda :roll:

dal ce da zabrane sad skup ovih bogougodnih maloumnika
jer nerviraju Chanka?

:D

oce li ko da objasni kako to po ustavu raste nisu imale pravo na okupljanje i slobodu mishljenja i izrazavanja
a davidovic i retardija imaju?

zato sto rastama ne bi mogli da manipulisu...
a mozda se i podsvesno plase da ce jednog dana ako "slucajno" zalutaju s druge strane univerzuma biti suoceni sa realnom slikom jada i cemera u kome zive i kojim "vladaju"
a ustvari mislim da im je bas potrebno malo "cooliranja"!!!

Једна од тачака заседања у Јајцу је била борба албанског народа за ослобођење од српске буржоазије и великоспрске експанзионистичке политике.
I gde se tu spominje albanska drzava?!:confused:Eto recimo na Kosovu i Metohiji je bio medju Srbima jak partizanski pokret koji se borio protiv srpske burzoazije i velikosrpske ekspanzionisticke politike.Da li to znaci da su se srpski partizani borili za albansku drzavu...NARAVNO DA NISU!Borili su se ze autonomiju i decentralizaciju koja bi omogucila celoj radnickoj klasi na tom podrucju da zivi od svoga rada i ne zavisi od monarha i njegovih ljudi u okruzenju.

У односе међу вама левичарима нисам упућен. лдп је неокомунистичка партија одевена у одело западњаштва и демократије.

Komunizam je na ovim prostorima postao sinonim za nesto sto nije dobro,i to se zove diskriminacija.Kao sto i dan danas mozemo da cujemo recenice tipa:"ponasas se kao ciganin",gde se omalovazava jedna rasa.

Tako i u ovome sto si naveo-"Komunista", vise stoji kao jedna nicim opravdana i netacna konstatacija o nekome(LDP-u) koji se zalaze za vrednosti NOVE DESNICE(citaj evropskih vrednosti u okviru EU).Recimo mogu da kazem da Obraz konkretno sa njima ima jednu veoma bitnu zajednicku ideju.A to je ideja kapitalistickog uredjenje drzave i privatne svojine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back