goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Mrš 7.oktobra
.....Inače nisam znao za obraz....Ali dovoljno promene par reči u naslovu , lokaciju, udenu org, umesto com, net i opet su tu.......E, a baš su mi nešto trebali:sad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako,NKPJ ce da bude relevantan faktor uskoro...Uostalom ne bi ih grcki komunisti(treca partija po jacini u parlamentu sa 22 mandata) predlozili za ulazak u internacionalu da ljudi ne vrede.:-DZemljo Srbijo!![]()

Kada si ovo napisao,meni nimalo nije delovalo prijateljski.:-?
Ajde,u redu ako imas nesto protiv politike LSV-a prema Kosovu.Ali da li uposte znas stav komunisticke internacionale prema kosovskom pitanju?Da li znas stav NKPJ-a koja je clan te internacionale i ostalih komunistickih partija u Srbiji(ovim se ogradjujem od Partije Rada koja se ponasa anarhisticki)?
I jos jedno pitanje.Da li mislis da bi Canak imao isti odnos prema vama,da ste miting zakazali nekog drugog dana,a ne 7 oktobra?
Hvala na odgovoru, ako je to odgovor na moje pitanje
Dopuna : da li ćete preduzeti nešto ukoliko se pojave neonacisti, ma kako sebe nazivali?
Ovo je bila kljucna rec koju si prevideo.b.brdo:лдп-овци и афанс-овци су бивши комунисти.
KPJ nikada nije imala u programu Republiku Kosovo,vec autonomiju.A osnivac Partije Rada je hapsen za vreme Tita i bio je na Golom otoku.старој КПЈ су ставови партије рада по питању Космета ближи него НКПЈ по ономе што ја знам.
Tu se slazem da ne mozemo biti politicki istomisljenici i najverovatnije je da cemo da se zauvek svadjamo oko nekih pitanja.За нас је комунизам зло и ваш став по једном питању не може променити наш став о идеологији.
Брате, а како ћу ја да знам да је неко нациста ако он себе представи националистом?
И ти га стварно претера
Tako sto cete miting pod drugim nazivom u drugo vreme i na drugom mestu da uredno prijavite...Eto tako!;-)Брате, а како ћу ја да знам да је неко нациста ако он себе представи националистом?
И ти га стварно претера
Slaves to the system theres no way out
Slaves to the system do you have a shout
Youve got to beat the bastards and beat em now
Sick of policies puting me down
Beat the bastards, beat them now
Just out of school dont have a clue
No income support for you
Cant get a job dont get a chance
Sick of politics leaving you out
Money power and streight
Teenage kids with nowt to spend
Hungry homeless who gives a shit
Sick of policies leaving me out
![]()
Ne podržavam skindže,bar ove novokomponovane, ima skin grupa koje nisu nacističke, ali sviđa mi se ova stvar:wink:
To nisu nikakvi skinsi vec anarho-pank grupa The Exploited.Slaves to the system theres no way out
Slaves to the system do you have a shout
Youve got to beat the bastards and beat em now
Sick of policies puting me down
Just out of school dont have a clue
No income support for you
Cant get a job dont get a chance
Sick of politics leaving you out
Money power and streight
Teenage kids with nowt to spend
Hungry homeless who gives a shit
Sick of policies leaving me out
![]()
Ne podržavam skindže,bar ove novokomponovane, ima skin grupa koje nisu nacističke, ali sviđa mi se ova stvar:wink:
......
Otačastveni pokret Obraz je profašistička organizacija koja je na svom veb sajtu, koji je inače uklonjen, propagirala nepatvoren fašistički program, antisemitizam, mržnju prema Romima i antidemokratsku tendenciju rečima da je najveći neprijatelj srpskog naroda demokratija.
).KPJ nikada nije imala u programu Republiku Kosovo,vec autonomiju.A osnivac Partije Rada je hapsen za vreme Tita i bio je na Golom otoku.
A sta sa Ovima????![]()

То су црнци нацисти, тврде да су белци нижа раса

ми смо arijevci, националисти који се боре за Veliku Nemacku naciju и Слободу Златну.Ми хоћемо богату и снажну nemacku националну Државу у којој Nemci неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све germanske снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима! Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Демократија јесте један од највећих непријатеља Nemackog народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.
Nadam se, da se neces naljutiti , sto sam u tvoj tekst uneo neke minimalne izmene ( oznacio sam ih , da ne misli iko da sam hteo da falsifikujem tvoj rad ).....neka drugi prosude, da li , samo uz izmenu reci srbski sa nemacki, ovo nije nista drugo do klasican, stupidno srocen, nacisticki pamflet......i koliko god se vi, upinjali da se sakrijete iza velikih patriJotskih fraza i floskula, ostajete samo jeftina i smesna imitacija nacista i fasista......to , i nista vise od toga........
Niko , do nacista, nije toliko puta (zlo) upotrebljavao termine :"patriotizam,narod , sveti ciljevi...".........kad to cujem od takvih , krene mi kiselo na bulju.....pa moram da se iskenjam , onako giga mega patriJotski.......
Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима! Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Koliko znam da citam , u tekstu koji si sam napisao, vrlo ste pregmaticni, i drzava vam je uz naciju , glavna preokupacija........boga si pomenuo , samo u kontekstu, da tu pripomogne, ne bi li vi, zaseli na vlast.......
Tu pricu o vlasti, sakrivenu u oblandu.....red patriJotizma, red boga, red nacije....moze neko jos i da jede......meni se smucila![]()
Ако не верујеш у Бога, не волиш своју нацију и ниси патриота такав текст и није за тебе.
Држава треба да буде национална, србска, а не некаква грађанска провинција зависна од нато и еу.
Те модерне еуропске идеје како држава треба да буде грађанска и са што више педера неко, како ти кажеш, може да "једе", али мени се смучило то да слушам.
Vidis, interesantno je da se svi svetski zlikovci, zaklinjase u iste stvari kao i vi.......nacija, bog, patriJotizam...............isti obrazac, nista originalnije niste mogli da smislite, od Pavelica???
Pol Pot se zaklinjao u Boga? Staljin? Hitler??
Zaista si toliko glup?
Sta, za koji ****, znaci "svetosavski nacionalista"? Je l' vi to hocete da kazete da je Sveti Sava bio nacionalista???Образ није профашистичка организација, ми смо светосавски националисти који се боре за Крст Часни и Слободу Златну.
Do sada sam jedino kod Obrazovaca i naprzenih hrvatskih nacionalista video dovodjenje u vezu Svetog Save i srpskog nacionalizma. A kad vidim ovo srBski, 'ocu da se izbljujem. Pa sunce mu poljubim, sta vam se zamerila gramatika srpskog jezika. A ovo kacenje prideva "sveti" na otacastvo i ciljeve je direktno preuzeto iz fasizma i nacizma.Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима. Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Jevreji rasisti? Reci to etiopskim Jevrejima (koji su, je l' te, crnci), koji su oberucke prihvaceni u Izraelu. I kako to srpski narod ugrozavaju cionisti? Oni su svoj cilj ispunili, imaju Jevrejsku drzavu u Palestini, koja je, ako se ne varam, par hiljada kilometara daleko od Srbije.Ми нисмо антисемите јер као хришћани ми не мрзимо цео народ. Међутим, наши непријатељи јесу јеврејски расисти-ционисти који су нешто слично хрватским усташама.
Yok, ima da pustim takve kao vi da mi birate vlast.Демократија јесте један од највећих непријатеља србског народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.