Ipak mars 7.oktobra!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kada si ovo napisao,meni nimalo nije delovalo prijateljski.:-?

Ajde,u redu ako imas nesto protiv politike LSV-a prema Kosovu.Ali da li uposte znas stav komunisticke internacionale prema kosovskom pitanju?Da li znas stav NKPJ-a koja je clan te internacionale i ostalih komunistickih partija u Srbiji(ovim se ogradjujem od Partije Rada koja se ponasa anarhisticki)?

I jos jedno pitanje.Da li mislis da bi Canak imao isti odnos prema vama,da ste miting zakazali nekog drugog dana,a ne 7 oktobra?

E брате мој, колико различитих организација и страних идеологија има у овом нашем напаћеном народу.Туга
лдп-овци и афанс-овци су бивши комунисти. Латинка Перовић из лдп-а на пример, један од мозгова лдп-а. старој КПЈ су ставови партије рада по питању Космета ближи него НКПЈ по ономе што ја знам.
За нас је комунизам зло и ваш став по једном питању не може променити наш став о идеологији.

b.brdo:
лдп-овци и афанс-овци су бивши комунисти.
Ovo je bila kljucna rec koju si prevideo.

старој КПЈ су ставови партије рада по питању Космета ближи него НКПЈ по ономе што ја знам.
KPJ nikada nije imala u programu Republiku Kosovo,vec autonomiju.A osnivac Partije Rada je hapsen za vreme Tita i bio je na Golom otoku.

За нас је комунизам зло и ваш став по једном питању не може променити наш став о идеологији.
Tu se slazem da ne mozemo biti politicki istomisljenici i najverovatnije je da cemo da se zauvek svadjamo oko nekih pitanja.

Ali ovde se trenutno radi o povampirenim nacistima koji se kriju iza srpske zastave i oko toga valjda treba da imamo jedinstven stav.

Брате, а како ћу ја да знам да је неко нациста ако он себе представи националистом?
И ти га стварно претера

Znaćeš, znaćeš... Ako ti se pojavi Goranče sa bratijom - da li ćeš znati? :roll:

Inače, ja kada bih video "ćelavce u punoj opremi" istog momenta bih se pokupio i otišao...Takvi kvazinacionalisti koji kopiraju Engleze i Nemce mi ne trebaju u društvu.

Slaves to the system theres no way out
Slaves to the system do you have a shout
Youve got to beat the bastards and beat em now
Sick of policies puting me down
Beat the bastards, beat them now
Just out of school dont have a clue
No income support for you
Cant get a job dont get a chance
Sick of politics leaving you out
Money power and streight
Teenage kids with nowt to spend
Hungry homeless who gives a shit
Sick of policies leaving me out

1123.jpg

Ne podržavam skindže,bar ove novokomponovane, ima skin grupa koje nisu nacističke:D, ali sviđa mi se ova stvar:wink:

Money power and streight

1123.jpg

Ne podržavam skindže,bar ove novokomponovane, ima skin grupa koje nisu nacističke:D, ali sviđa mi se ova stvar:wink:

to znaci da si latentni skindza 8-)

Money power and streight

1123.jpg

To nisu nikakvi skinsi vec anarho-pank grupa The Exploited.

Otačastveni pokret Obraz je profašistička organizacija koja je na svom veb sajtu, koji je inače uklonjen, propagirala nepatvoren fašistički program, antisemitizam, mržnju prema Romima i antidemokratsku tendenciju rečima da je najveći neprijatelj srpskog naroda demokratija.

Јел се ово мени привиђа, касно је ипак, али чини ми се да ми се обраћа Чанков послушник испраног мозга. То су вероватно у великом брату рекли па нам ти преносиш. Ипак, као човек који се труди да живи хришћански и поштује друге одговорићу на твоје питање
Образ није профашистичка организација, ми смо светосавски националисти који се боре за Крст Часни и Слободу Златну.Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима. Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Веб сајт није уклоњен већ се већ се преуређује и за неколико дана ће бити поново доступан.
Ми нисмо антисемите јер као хришћани ми не мрзимо цео народ. Међутим, наши непријатељи јесу јеврејски расисти-ционисти који су нешто слично хрватским усташама. Никада и нигде нисмо испољавали мржњу према циганима. Нађи извор ако имаш (репризу великог брата:)).
Демократија јесте један од највећих непријатеља србског народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.

KPJ nikada nije imala u programu Republiku Kosovo,vec autonomiju.A osnivac Partije Rada je hapsen za vreme Tita i bio je na Golom otoku.

Једна од тачака заседања у Јајцу је била борба албанског народа за ослобођење од српске буржоазије и великоспрске експанзионистичке политике. У односе међу вама левичарима нисам упућен. лдп је неокомунистичка партија одевена у одело западњаштва и демократије.

@ himler sa banovog brda

ми смо arijevci, националисти који се боре за Veliku Nemacku naciju и Слободу Златну.Ми хоћемо богату и снажну nemacku националну Државу у којој Nemci неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све germanske снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима! Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
Демократија јесте један од највећих непријатеља Nemackog народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.

Nadam se, da se neces naljutiti , sto sam u tvoj tekst uneo neke minimalne izmene ( oznacio sam ih , da ne misli iko da sam hteo da falsifikujem tvoj rad ).....neka drugi prosude, da li , samo uz izmenu reci srbski sa nemacki, ovo nije nista drugo do klasican, stupidno srocen, nacisticki pamflet......i koliko god se vi, upinjali da se sakrijete iza velikih patriJotskih fraza i floskula, ostajete samo jeftina i smesna imitacija nacista i fasista......to , i nista vise od toga........

Niko , do nacista, nije toliko puta (zlo) upotrebljavao termine :"patriotizam,narod , sveti ciljevi...".........kad to cujem od takvih , krene mi kiselo na bulju.....pa moram da se iskenjam , onako giga mega patriJotski.......

Nadam se, da se neces naljutiti , sto sam u tvoj tekst uneo neke minimalne izmene ( oznacio sam ih , da ne misli iko da sam hteo da falsifikujem tvoj rad ).....neka drugi prosude, da li , samo uz izmenu reci srbski sa nemacki, ovo nije nista drugo do klasican, stupidno srocen, nacisticki pamflet......i koliko god se vi, upinjali da se sakrijete iza velikih patriJotskih fraza i floskula, ostajete samo jeftina i smesna imitacija nacista i fasista......to , i nista vise od toga........

Niko , do nacista, nije toliko puta (zlo) upotrebljavao termine :"patriotizam,narod , sveti ciljevi...".........kad to cujem od takvih , krene mi kiselo na bulju.....pa moram da se iskenjam , onako giga mega patriJotski.......

Не љутим се. Нацисти као највиши идеал узимају расу и нацију. За разлику од њих, наш највиши идеал је Бог који је Љубав, а наша љубав према свом народу и сваком човеку је суштина и покретач сваке наше мисли и покрета, увек је била и биће. Велики подвизи наших предака су управо имали потпору у овом идеалу.

Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима! Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.

Koliko znam da citam , u tekstu koji si sam napisao, vrlo ste pregmaticni, i drzava vam je uz naciju , glavna preokupacija........boga si pomenuo , samo u kontekstu, da tu pripomogne, ne bi li vi, zaseli na vlast.......

Tu pricu o vlasti, sakrivenu u oblandu.....red patriJotizma, red boga, red nacije....moze neko jos i da jede......meni se smucila:roll:

Koliko znam da citam , u tekstu koji si sam napisao, vrlo ste pregmaticni, i drzava vam je uz naciju , glavna preokupacija........boga si pomenuo , samo u kontekstu, da tu pripomogne, ne bi li vi, zaseli na vlast.......
Tu pricu o vlasti, sakrivenu u oblandu.....red patriJotizma, red boga, red nacije....moze neko jos i da jede......meni se smucila:roll:

Ако не верујеш у Бога, не волиш своју нацију и ниси патриота такав текст и није за тебе.
Држава треба да буде национална, србска, а не некаква грађанска провинција зависна од нато и еу.
Те модерне еуропске идеје како држава треба да буде грађанска и са што више педера неко, како ти кажеш, може да "једе", али мени се смучило то да слушам.

Ако не верујеш у Бога, не волиш своју нацију и ниси патриота такав текст и није за тебе.
Држава треба да буде национална, србска, а не некаква грађанска провинција зависна од нато и еу.
Те модерне еуропске идеје како држава треба да буде грађанска и са што више педера неко, како ти кажеш, може да "једе", али мени се смучило то да слушам.

Vidis, interesantno je da se svi svetski zlikovci, zaklinjase u iste stvari kao i vi.......nacija, bog, patriJotizam...............isti obrazac, nista originalnije niste mogli da smislite, od Pavelica???......pa taj je vrteo te tri reci , skoro toliko koliko i vi....malo ste ga, da priznam, preyebali.......:roll:

Dalje, iz dugogodisnjeg iskustva , kada mi se neko toliko zaklinje u naciju i patriJotizam, naucio sam da se hvatam za novcanik, da vidim da li mi je za to vreme izvukao lovu......

I trece......jako je bilo interesantno slusati teoriju uglednog psihologa , koji naciste, i ostale ekstremne, sovinisticke organizacije markira, upravo kao seksualno impotentnu grupu, koja svoje frustracije , i latentnu homoseksualnost leci upravo zaklinjanjam u visokomoralne vrednosti i nasiljem.......

Pol Pot se zaklinjao u Boga? Staljin? Hitler??
Zaista si toliko glup?

Gde si video da sam pomenuo Pol Pota, Hitlera i Staljina???:confused:

Pomenuo sam samo Antu Pavelica, koji je najbolji pandan vama.......ovi su ipak suvise jaki igraci da se poredite sa njima.......njih mozete samo da obozavate......:D

Citas i ono sto ne postoji:roll:.......prividja ti se??.......definitivno slucaj za Lazu.....:D

Образ није профашистичка организација, ми смо светосавски националисти који се боре за Крст Часни и Слободу Златну.
Sta, za koji ****, znaci "svetosavski nacionalista"? Je l' vi to hocete da kazete da je Sveti Sava bio nacionalista??? :lol: Do sada sam jedino kod Obrazovaca i naprzenih hrvatskih nacionalista video dovodjenje u vezu Svetog Save i srpskog nacionalizma.

Ми хоћемо богату и снажну србску националну Државу у којој Срби неће бити сиромашни и презрени грађани, већ угледни домаћини.Желимо да саберемо све србске снаге да би смо лакше и успешније, уз Божију помоћ, остварили наше свете отачаствене циљеве и државотворне задатке. Само тако ћемо опстати и остати. Само тако ћемо бити достојни потомци наших Светих Предака и постати частан узор нашим Потомцима. Бог ће помоћи нашем прегнућу - ако буде имао коме.
A kad vidim ovo srBski, 'ocu da se izbljujem. Pa sunce mu poljubim, sta vam se zamerila gramatika srpskog jezika. A ovo kacenje prideva "sveti" na otacastvo i ciljeve je direktno preuzeto iz fasizma i nacizma.

Ми нисмо антисемите јер као хришћани ми не мрзимо цео народ. Међутим, наши непријатељи јесу јеврејски расисти-ционисти који су нешто слично хрватским усташама.
Jevreji rasisti? Reci to etiopskim Jevrejima (koji su, je l' te, crnci), koji su oberucke prihvaceni u Izraelu. I kako to srpski narod ugrozavaju cionisti? Oni su svoj cilj ispunili, imaju Jevrejsku drzavu u Palestini, koja je, ako se ne varam, par hiljada kilometara daleko od Srbije.

Демократија јесте један од највећих непријатеља србског народа јер је власт над слуђеним и обезбоженим народом који има илузију да се пита о нечему.
Yok, ima da pustim takve kao vi da mi birate vlast.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back