Bosonosorg
Poznat
- Poruka
- 9.089
Većina ljudi je ambivertnaJa mislim da su ovi ljudi baš retkost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Većina ljudi je ambivertnaJa mislim da su ovi ljudi baš retkost.
Postoje i ekstrovertni naučnici. Albert Ajnštajn na primer.
Stiv Džobs, Mark Zakenberg, Ilon Mask. Henri Ford takođe mislim da je bio ektrovertan. Pa i Bil Gejts je možda ekstrovertan nego ima veliku samokontrolu pa uspeva to da sakrije.Manjina uvijek su tu.Vecina su introverti Tesla,Njutn,Nobel
По чему је Ајнштајн био екстравертан?Postoje i ekstrovertni naučnici. Albert Ajnštajn na primer.
Pa prvi medijski eksponiran naučnik. Da mu nije prijala pažnja javnosti on bi se negde sklonio i bavio se naukom. Kao Nikola Tesla na primer.По чему је Ајнштајн био екстравертан?
Ekstrovert. Svi političari su eksptroverti.Где би у тој класификацији спадао Ганди?
Stiv Džobs, Mark Zakenberg, Ilon Mask. Henri Ford takođe mislim da je bio ektrovertan. Ma i Bil Hrts je možda ekstrovertan nego ima veliku samokontrolu pa uspeva to da sakrije.
Teski introverti svi sem Dzobsa a nisi pomenuo ni Bil Gejtsa introverta ni bracu Rajt ni Bela
Stiv Džobs, Mark Zakenberg, Ilon Mask. Henri Ford takođe mislim da je bio ektrovertan. Pa i Bil Gejts je možda ekstrovertan nego ima veliku samokontrolu pa uspeva to da sakrije.
Путин и Марко Аурелије се не слажу с тобом.Svi političari su eksptroverti.
De Gol teski introvertНи Хитлер се не слаже.
Не бих Гандија никако стављао у категорију ”сви политичари”. А и већину ствари је решавао сам са собом. Али је свакако био врло отворен и комуникативан.Ekstrovert. Svi političari su eksptroverti.
JJ je zvezda ali samo u svojoj masti(:Mene nervira Džek Nikolson ali to ne znači da on nije zvezda. Ne mogu ja svoj subjektivni osećaj da prenosim i da određujem ko jeste a ko nije zvezda.
Ja sam intro.Poznati introverti - Majkl Dzordan,Isak Njutn,Jonny Depp, Carls Darwin,Bil Gejts,Zidane,Rafael Nadal,Ajnstajn, Nikola Tesla,Sopen,Alen Delon,Lionel Messi,Brus Li,Federer, Paco de Lucia,De Gol,Kafu, Fedor Emelianenko,Juan Carlos Navaro,Nikola Jokic,Stojakovic,Drazen Petrovic ,Kukoc,Karlo Anceloti, Manuel Pelegrini,Zoran Cvijanovic,Jud Trump,Kijanu Rivs,Vojin Cetkovic
Poznati ekstroverti - Cristiano Ronaldo,Novak Djokovic,Salvador Dali,Donald Trump,Lenjin,Ibrahimovic,Robi Wilijams,Maradona,Belmondo,Mekenro,Kastro,Cavez, Boris Beker,Erik Kantona,Tijeri Anri,Gatuzo,Conor McGregor, Bred Pit,Edi Mardi,Tom Kruz,Tajson, Luka Doncic,Divac,Zeljko Obradovic,Jose Murinjo,Van Gal,Gvardiola,Vin Dizel,Branislav Lecic,Sergej Trifunovic
Ekstrovert, kao i Lenjin, Staljin, Tito i Fidel Kastro. Kažu da je Kastro bio predator što se žena tiče. Nisam siguran da li je to tačno.Не бих Гандија никако стављао у категорију ”сви политичари”. А и већину ствари је решавао сам са собом. Али је свакако био врло отворен и комуникативан.
Али ево друго питање, Че Гевара?
Ćuti. Piši šta vole, nayebasmoOpet tema Jao što smo mi Strelci carevi. A tek mi kokoške.
Svraka je pametna, ona je ptica
Ja sam kokoška, takođe ptica
--------------------------
=> I ja sam pametna, ko ko koko da
Jao što smo mi introvertni carevi, totalno genijalni
Aurelije je kroz stoicizam bio itekako na sredini , ambivertanПутин и Марко Аурелије се не слажу с тобом.
Ja sam introvert.
Učinilo ti se.Tvoj avatar mi djeluje jako ekstrovertan