Introverti ili ekstroverti

Koje su vam licnosti milije introvertne ili ekstrovertne


  • Ukupno glasova
    18
Postoje i ekstrovertni naučnici. Albert Ajnštajn na primer.

Manjina uvijek su tu.Vecina su introverti Tesla,Njutn,Nobel


,Kalasnjikov introvert izumio pusku,i sada ce neko reci ekstrovertni drze svijet,mogu samo da budu sila klade,imaju snagu i oni iz africkih plemena al nemaju mehanizaciju jel da bi opstali moraju biti ekstovertne alfe al zato i robuju.Spartanci su svi bili alfe ali i robovi


Najintrovertniji narodi imaju i najvise izuma logicno
 
Ekstrovert. Svi političari su eksptroverti.
Не бих Гандија никако стављао у категорију ”сви политичари”. А и већину ствари је решавао сам са собом. Али је свакако био врло отворен и комуникативан.
Али ево друго питање, Че Гевара?
 
Poznati introverti - Majkl Dzordan,Isak Njutn,Jonny Depp, Carls Darwin,Bil Gejts,Zidane,Rafael Nadal,Ajnstajn, Nikola Tesla,Sopen,Alen Delon,Lionel Messi,Brus Li,Federer, Paco de Lucia,De Gol,Kafu, Fedor Emelianenko,Juan Carlos Navaro,Nikola Jokic,Stojakovic,Drazen Petrovic ,Kukoc,Karlo Anceloti, Manuel Pelegrini,Zoran Cvijanovic,Jud Trump,Kijanu Rivs,Vojin Cetkovic


Poznati ekstroverti - Cristiano Ronaldo,Novak Djokovic,Salvador Dali,Donald Trump,Lenjin,Ibrahimovic,Robi Wilijams,Maradona,Belmondo,Mekenro,Kastro,Cavez, Boris Beker,Erik Kantona,Tijeri Anri,Gatuzo,Conor McGregor, Bred Pit,Edi Mardi,Tom Kruz,Tajson, Luka Doncic,Divac,Zeljko Obradovic,Jose Murinjo,Van Gal,Gvardiola,Vin Dizel,Branislav Lecic,Sergej Trifunovic
Ja sam intro.
 
Не бих Гандија никако стављао у категорију ”сви политичари”. А и већину ствари је решавао сам са собом. Али је свакако био врло отворен и комуникативан.
Али ево друго питање, Че Гевара?
Ekstrovert, kao i Lenjin, Staljin, Tito i Fidel Kastro. Kažu da je Kastro bio predator što se žena tiče. Nisam siguran da li je to tačno.
 
Zavisi od osobe do osobe i kako mi ta osoba "legne", recimo ja sam po prirodi ovako veoma ekstrovertan, pa pomalo i ekscentrik ali ne baš toliko socijalna osoba, u smislu da sam ovako vrlo komunikativan, vrlo neposredan, lako ulazim u priču i lako uspostavljam kontakt sa ljudima, volim da se zezam, znam sa ljudima i imam tu neku harizmu sad dal urodjenu dal stečenu ne znam ali isto tako dosta teško se uklapam u bilo kakav kolektiv, recimo malo teže ulazim u veze, imam malo poteškoća da nadjem posao, itd i ajmo reći da sam ovako malo socijalno neprilagodjen i onako malo divlji (ali ne u smislu naravi, manira i ostalog), a nemam ni potrebu toliko da sad stalno budem okružen ljudima i u centru nekih socijalnih zbivanja, i nekako uvek uprkos toj mojoj izrazitoj ekstrovertnosti uvek sam nekako bio usamljeni kauboj (znajući da mogu da se oslonim samo na sebe i na roditelje i da ne treba sad nešto da očekujem od ljudi).

Verovatno ono po svojoj prirodi, senzibilitetu i ponašanju sam ekstrovert a po stilu života introvert i okrenut više sebi i svojim nekim strastima i interesovanjima (tipa basketu,fudbalu, muzici, stripovima, treningu i održavanju forme, filmovima, čitanju i proučavanju svega i svačega,surfovanju po netu, itd) nego nekim socijalnim zbivanjima i drugim ljudima.
 
Poslednja izmena:

Back
Top