Sad osuđuješ sve žene što koriste pomagalaKad nece naci normalno onda neka budu I na wi fi blagi uzas...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad osuđuješ sve žene što koriste pomagalaKad nece naci normalno onda neka budu I na wi fi blagi uzas...
pa nije nego zivimo tako u drustvu koje ima moralne konstrukcije kada je seks u pitanju i tabue a ja sam tu bas kontra i onda jbga. Tesko je komunicirati a kamoli realizovati. Samo retke. A ne volim da namecem drugima svoje bizarne i vulgarne afinitete. Samo se opecem.Iju. Sad ispade i fin. A one sve neke naivne i zatvorene. Sa sex nivoom menjam kutnjake?
A zašto? Ih koriste. Sad ču ja kao Napokon ( sa pitalicama)Sad osuđuješ sve žene što koriste pomagala![]()
Ma jok,s amo sam to tako upakovao da se ne bi frapirala.Pre mi deluješ kao znatiželjni dečkič koji raskrinkava igračke koje je dobio za rođiš. Po onim šrafovima sa plafona
Da. Problem.pa nije nego zivimo tako u drustvu koje ima moralne konstrukcije kada je seks u pitanju i tabue a ja sam tu bas kontra i onda jbga. Tesko je komunicirati a kamoli realizovati. Samo retke. A ne volim da namecem drugima svoje bizarne i vulgarne afinitete. Samo se opecem.
Ne, nikako.Sad osuđuješ sve žene što koriste pomagala![]()
Radi zadovoljstva. Zašto mi muškarci razvlačimo vršnjaka?A zašto? Ih koriste. Sad ču ja kao Napokon ( sa pitalicama)
Ne kapiram to. Nisam taj tip. Jednostavno ne kapiram. Kao i mnogo SF filmova. Radije mi mašta ide na drugu stranu.Radi zadovoljstva. Zašto mi muškarci razvlačimo vršnjaka?
Pa nije da nema neko sa slicnim afinitetima. Ali roboti ce biti dobar dodatak za iskaljivanje seksualnih frustracija.Da. Problem.
Verovatno tužna istina. I satanizam.Za 10 ,15 godina Al djevojka ce tako muskarce uzbudjivati kao da imaju uzivo u krevetu Bijonse,jer to je biznis to ce se prodavati masovno,samo sto ce to poremetiti odnos izmedju muskaraca i zena vise nego sada,da ce ono biti stidljiv pred zenom biti znak najveceg muskog samopozdanja pred zenom jer ce vecina muskaraca biti disfunkcionalna i toliko seksualno potrosena da ce im zene postati apstrakcija.Tehnolosko drustvo tu gleda profit a to ce itekako da smanji natalitet jer Al ljepotice za 10 godina koje masovno muskarci budu kupovali nece moci da prave djecu
Jadan robot. Žao mi šrafova.Pa nije da nema neko sa slicnim afinitetima. Ali roboti ce biti dobar dodatak za iskaljivanje seksualnih frustracija.
Ma nisam ni ja. Samo treba biti realan. Pomagala postoje oduvek.Ne kapiram to. Nisam taj tip. Jednostavno ne kapiram. Kao i mnogo SF filmova. Radije mi mašta ide na drugu stranu.
Pa ok, pravice samo te alfe muskarci i to ce biti super. Nije li to sto danasnji svet svakako nezvanicno kritikuje i upucuje na to?Za 10 ,15 godina Al djevojka ce tako muskarce uzbudjivati kao da imaju uzivo u krevetu Bijonse,jer to je biznis to ce se prodavati masovno,samo sto ce to poremetiti odnos izmedju muskaraca i zena vise nego sada,da ce ono biti stidljiv pred zenom biti znak najveceg muskog samopozdanja pred zenom jer ce vecina muskaraca biti disfunkcionalna i toliko seksualno potrosena da ce im zene postati apstrakcija.Tehnolosko drustvo tu gleda profit a to ce itekako da smanji natalitet jer Al ljepotice za 10 godina koje masovno muskarci budu kupovali nece moci da prave djecu a bice jednako lijepe kao Bijonse,Sakira,Arijana Grande,
Nazalost,idu na to da obesmisle sveVerovatno tužna istina. I satanizam.
Ne brini, bice redovno servisiranaJadan robot. Žao mi šrafova.
IstinaNazalost,idu na to da obesmisle sve
Intimna veza sa AI
Na to je odgovoreno prvom rečenicom. Ne pratiš filmNema to veze sa vezom sa AI, već prosto jeftin način da se dođe do publiciteta.
Dokaz da su ljudi napaljotke na sve što nađu na netu: 3 strane poruka na forumu za sat vremena.
Zato nam je i internet pun trolerskih besmislica.
Ali ljudi ce izgubiti osjecaj da je to robot jer industrija ide na to,da sve iracionalne i racionalne stvari covjeka usadi u robota,tu su osmjeh,place,ljutnja,ironija,dirty talk,svadja,njezni govor,mogu da raspolozenje robota podese po promjeni vremena kada je kisa depresivan bude,kada je sunce veseo,o svim temama zna sve a mogu da podese da o nekim temema zna malo pa uci od tebe,kljucno ce im biti sa ta plastika i ti metali po njemu se pretvore u mekanu ljudsku kozu tu ce krenuti biznis za njih jer sada je to samo roba za ocajne osobe ali idu na to da bude za sveJadan robot. Žao mi šrafova.
Љепше.bice jednako lijepe
Jadan robot. Žao mi šrafova.
I najbolje, pušta te da pobediš u raspravi.Ali ljudi ce izgubiti osjecaj da je to robot jer industrija ide na to,da sve iracionalne i racionalne stvari covjeka usadi u robota,tu su osmjeh,place,ljutnja,ironija,dirty talk,svadja,njezni govor,mogu da raspolozenje robota podese po promjeni vremena kada je kisa depresivan bude,kada je sunce veseo,o svim temama zna sve a mogu da podese da o nekim temema zna malo pa uci od tebe,kljucno ce im biti sa ta plastika i ti metali po njemu se pretvore u mekanu ljudsku kozu tu ce krenuti biznis za njih jer sada je to samo roba za ocajne osobe ali idu na to da bude za sve
Kada ima kozu tu mogu da naprave i bolju kosu i gacice to brus mogu da navuku zeni robotu e tada to mami veci broj muskaraca
Ako si ego manijak idealnoI najbolje, pušta te da pobediš u raspravi.![]()