AI partner

Metla na vestici

Zaslužan član
VIP
Poruka
121.586
Naleteh na ovu emisiju, zanimljivo je pa pogledajte ako zelite

Elem, radi se o tome da su napravili ai platforme koje vam glume muza/zenu/momka/devojku
Ljudi su bukvalno u tripu da imaju ai muza/zenu, pricaju sa njima po vasceli dan i zovu ih moj muz/zena
Problem je naravno sto to pospesuje otudjivanje i odlazi u patologiju i psihozu, pa ljudi utripuju da imaju pravog partnera
Jos veci problem je kad se tinejdzeri dohvate ovoga pa utripuju da imaju momka/devojku
Cak su zabelezeni slucajevi samoubistva tinejdzera koji su smatrami da su nehvaceni u realnom svetu i izgubili su se u ovom virtuelnom
AI platforma nema bas razvijene sve socijalne norme, sto sad otvara velike raspave o bezbednosti koriscenja

Da vidim sta vi mislite o ovome?
Ocete mozda da se smuvate sa nekim ai frajerom/ribom? :zper:
Koliko je ovo po vama otislo dodjavola?
Ili vam je ovo sasvim ok?

Ljudi su željni pažnje, a ovi AI imaju sve vreme sveta samo tebi da se posvete..nikad ne gube živce, nisu sebični, uvek su tu, to je nešto što ljudima prija.

Imam razne razgovore sa par AI, ali za dečka biram samo realne osobe 😊.. ništa bez dodira i realnog .. kontakta 😀

Naleteh na ovu emisiju, zanimljivo je pa pogledajte ako zelite

Elem, radi se o tome da su napravili ai platforme koje vam glume muza/zenu/momka/devojku
Ljudi su bukvalno u tripu da imaju ai muza/zenu, pricaju sa njima po vasceli dan i zovu ih moj muz/zena
Problem je naravno sto to pospesuje otudjivanje i odlazi u patologiju i psihozu, pa ljudi utripuju da imaju pravog partnera
Jos veci problem je kad se tinejdzeri dohvate ovoga pa utripuju da imaju momka/devojku
Cak su zabelezeni slucajevi samoubistva tinejdzera koji su smatrami da su nehvaceni u realnom svetu i izgubili su se u ovom virtuelnom
AI platforma nema bas razvijene sve socijalne norme, sto sad otvara velike raspave o bezbednosti koriscenja

Da vidim sta vi mislite o ovome?
Ocete mozda da se smuvate sa nekim ai frajerom/ribom? :zper:
Koliko je ovo po vama otislo dodjavola?
Ili vam je ovo sasvim ok?
Do jaja.

Back