Internet zarada

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oni nisu glupi johny, teorija ti je ok ali praksa ce je upucati. verovatno se reklame nece ni prikazivati ako si preko proxija isto kao sto se ni google ads ne prikazuje ili neki drugi ppc baneri i adovi

plus objasnjenje

referral link ti je kad od nekog pravis svog "zaposlenog", "podanika" kad uzimas deo njegovog buduceg profita u tome poslu samo zbog toga sto je preko tvog linka registrovan

affiliate link ti je kad promovises neki proizvod ili servis i dobijas deo od profita ostvaren kad korisnik odradi zeljenu "akciju" nakon sto klikne tvoj link

Videla zaba da se konj potkiva...
S`vremena na vreme neka bistrica vidi na netu ogromnu zaradu u vidu kliktanja(u nekim slucajevima i bez toga), pa odluci da na forumu promovise svoj novi "bizmis"...I tako se masa likova pojavljuje koji silne pare obrcu a para nigde...Pa nijedan se nije javio da je pare dobio

oni nisu glupi johny, teorija ti je ok ali praksa ce je upucati. verovatno se reklame nece ni prikazivati ako si preko proxija isto kao sto se ni google ads ne prikazuje ili neki drugi ppc baneri i adovi

plus objasnjenje

referral link ti je kad od nekog pravis svog "zaposlenog", "podanika" kad uzimas deo njegovog buduceg profita u tome poslu samo zbog toga sto je preko tvog linka registrovan

affiliate link ti je kad promovises neki proizvod ili servis i dobijas deo od profita ostvaren kad korisnik odradi zeljenu "akciju" nakon sto klikne tvoj link

Sve radi bez problema ja ne koristim proxy da cekam onih 30 sec nego auto-cliker.

Ma super johny samo napred, kool mi je sto ti ide dobro, srecno

(to je sarkazam i cinizam)

samo ne podturujte ljudima referal linkove lozeci ih o kinti koju ce zaraditi klikajuci za druge reklame, bolje nek treniraju neki sport, ili uce skole itd dalje vezano za nesto (dosta) sigurniju buducnost

Ne znam koji deo od toga da se kinta na internetu moze zaraditi samo "saobracajem" ne kontate

1. Napraviti sajt - web design & optimizacija pretrazivaca
2. Napraviti posetu - web promocija, blogovanje, submisije, etc.
3. Naci strateske partnere koji hoce se reklamiraju ili affiliate / contextual advertising

i to je to

ko budale ste napaljeni na instant resenja sa sto je moguce manje znoja ili naprezanja kranga i ima vas sishaju celog zivota. Kad bolje razmislim mozda i zasluzujete ako se zaletite na te gluposti

vi koji "klikcete za lovu" bez obzira koliko je ta vasa lova imaginarna ustvari pravite saobracaj nekom kretenu koji nije znao to eticki da napravi pa onda bar ce da oshisha naivce

a vreme prolazi solidno brzo. Tracite konekciju na te gluposti i procesore na taj bedni software, pored toga sto je zestoko nemoralno navoditi ljude na taj shit i na kraju krajeva kad recimo i napravite ti 20,50 evra sta god treba da skontate da ste usput neke unesrecili i obeshrabrili, prevarili (to rade funjare) i da oni koji prave kintu na netu "posteno" svojim znanjem i konkretnim developmentom gledaju na tu lovu kao na smejuriju (milostinju) sto i jeste. Sta mislite koja ste vi "ruka" u tom "klikaj za lovu" biznisu?

Pa da vam objasnim....

Da bi klik bio "placen" mora da postoji neko ko hoce da se reklamira. On onda proceni koliko je spreman da plati za jedinstvenog posetioca. On onda "biduje" (nesto poput aukcije na rech ili frazu) kljucne reci kod pretrazivaca i definise koliko je spreman da plati za posetioca sa takvim interesovanjem. Ta kinta "oscilira" od cent dva do u nekim sluchajevima i do 10,15 dolara ako je tema vruca sa dobrim potencijalnim profitom

Well to za sada dobro zvuci, ali pretrazivaci su pretrazivaci kao google ili yahoo i dobijes targetovani audijence, a bux.to je smeshan,, jel mislis da su vlasnici reklama rasli u staklenoj bashti i hranili dinosaurse? Niko nije u poslu da bi gubio lovu vec zaradio i svi su svesni kvaliteta saobracaja koji mozes da dobijes preko takvih vrzino kolo sajtova. Tako da u najboljem sluchaju neshto recimo i zaradi vlasnik tog sajta koga treba ubiti kao pseto jer zaludjuje siroke proste narodne mase i eventualno neki debeli referali, a vi ostali ste potrosna roba, poslednji u tom lancu ishrane i sa isto toliko truda u nekoj postenijoj i kvalitetnijoj branshi sa mozda u startu malo vishe napora mozete da napravite sebi i finansijski i moralno sredjeniji i bolji zivot

ae whatever samo napred, srecno, trebace vam sreca, mnogo srece....

Poslednja izmena:
Ma super johny samo napred, kool mi je sto ti ide dobro, srecno

(to je sarkazam i cinizam)

samo ne podturujte ljudima referal linkove lozeci ih o kinti koju ce zaraditi klikajuci za druge reklame, bolje nek treniraju neki sport, ili uce skole itd dalje vezano za nesto (dosta) sigurniju buducnost

1.Ja nikad nisam rekao da ovi isplacuju lovu.Nisam rekao jer neznam, da li se isplacuje ili prodaju macku u dzaku.
2.Ja sam samo objasnio kako da najbrze(par ja nisam smislio brzi nacin) dodju dodju do para AKO veruju u to.Valjda su ljudi ovde dovoljno pametni da odredjuju sami sta ce da rade.
3.Jel vidis negde moj referal LINK?

^^.

1.2.3 ae whatever

ne shvataj to toliko lichno, rekao sam uopsteno, ako chekash izvinjenje ili whatever nece ga biti jer te nisam lichno optuzio nizasta a da sam te optuzio ne bi se izvinuo jer da jesam garant sam mislio to. Ne stekam se da kazem sta mislim jer s obzirom na to sta je ova tema

"Internet Zarada"

prilichno sam "struchan" da o tome diskutujem i odgovorno tvrdim da ljudi koji su upali u tu shemu sa "klikci kinta plusti" su u zestokoj zabludi, pored toga sto je 25 put recheno nemoralno varati ljude a ovo je najgrdja prevara

Takve sa bux.to namerama cistim non stop sa IRC krstarica da ne navatavaju naivne chatere i chaterke i odvlace ih od inache finog zezanja u rudnike is kojih ce izvuci samo sram prema sebi samima kad shvate koliko su izigrani

tako da malo je glupo traziti u meni zamerke koji se tu nesto ko fol trudim da vam pomognem da izbegnete zablude jer sam na money making sceni na netu vec vise godina i pravim sav svoj novac online i ni najmanje ne radim to na neki funjarski nacin tako da ja ovde u ovoh temi mogu da budem samo uzor a nikako prekor

nash narod kaze i "ne jede se sve sto leti", a ovo ti je upakovano tako da "te prevedu zednog preko vode"

uzivaj u kliktanju
pozdrav,
Georg_Faust

^^.

1.2.3 ae whatever

ne shvataj to toliko lichno, rekao sam uopsteno, ako chekash izvinjenje ili whatever nece ga biti jer te nisam lichno optuzio nizasta a da sam te optuzio ne bi se izvinuo jer da jesam garant sam mislio to. Ne stekam se da kazem sta mislim jer s obzirom na to sta je ova tema

"Internet Zarada"

prilichno sam "struchan" da o tome diskutujem i odgovorno tvrdim da ljudi koji su upali u tu shemu sa "klikci kinta plusti" su u zestokoj zabludi, pored toga sto je 25 put recheno nemoralno varati ljude a ovo je najgrdja prevara

Takve sa bux.to namerama cistim non stop sa IRC krstarica da ne navatavaju naivne chatere i chaterke i odvlace ih od inache finog zezanja u rudnike is kojih ce izvuci samo sram prema sebi samima kad shvate koliko su izigrani

tako da malo je glupo traziti u meni zamerke koji se tu nesto ko fol trudim da vam pomognem da izbegnete zablude jer sam na money making sceni na netu vec vise godina i pravim sav svoj novac online i ni najmanje ne radim to na neki funjarski nacin tako da ja ovde u ovoh temi mogu da budem samo uzor a nikako prekor

nash narod kaze i "ne jede se sve sto leti", a ovo ti je upakovano tako da "te prevedu zednog preko vode"

uzivaj u kliktanju
pozdrav,
Georg_Faust

1.Od tebe nisam trazio izvinjenje :dontunderstand: zasto mislis da jesam :S
2.KO je bwe rekao da ja verujem u sve ovo?Ja pokusavam da nadjem najlaksi nacin da se bilo sta izvede na netu.U prevodu:Ovo radim iz zabave...

Ogovorno tvrdim da je Georg_Faust potpuno u pravu.

Umesto da pitate coveka nesto ozbiljno sto ce vam koristiti da na posten i normalan nacin zaradite koju kintu (makar to bila sica za on line kupovinicu ili kladionicu)...vi trosite vreme na takve,blago receno,sumnjive izvore zarade.

Negde na pocetku teme objasnio sam jedan od nacina kako da preko bux-a na brzinu skupite onaj minimum za isplatu.To sam uradio iz razloga da bi mogli videti sta se desava kad zatrazite da vam plate ono sto ste zaradili....Probajte,dakle,da dobijete novce pa onda komentarisite...

btw. ref. linkova na ovoj temi nema i nece ih ni biti....Trust me ;)

Ovako.."A.W.Surveys" je novi click and earn website,ali baziran drugacije od bux.to sajta...Naime,dok na bux.to morate po pola minuta biti na sajtu za zaradu od 0.01 dolara,na A.W.Surveys samo treba da posetite 2 web-sajta,napisete vase misljenje o njima, i opa,eto vama 4 ili vise dolara (za prvu anketu se dobija 6).Oni isplacuju preko PayPal-a ili Cekova za gradjane USA-a....Sada ono sto vama treba...

dacu vam refferal link preko PM-a a zauzvrat - PayPal uputstvo..

registrujte se preko mene (ovo je link,ne fali slovo a... ) i donecete mi zaradu od 1.25 dolara i to samo jednom,a ja cu vama zauzvrat preko PM-a saopstiti kako da se registrujete na PayPal..Posebnu paznju obratite na to da morate popuniti makar jednu anketu ili ce vas akaunt biti obrisan....Jos vise paznje posvetite vasem ocenjivanju sajta,jer se pri isplati proverava to sto ste napisali....Isplate se vrse od 75$(najmanje) pa do 500$(najvise)...Imajte na umu da npr. ako trazite 75 dolara isplate,bice vam uplaceno 50$,ali stvarno uplaceno 50$ na PayPal account jer se ostatak odbija na troskove uplate i poreske stope....Inace,dozvoljen je samo jedan akaunt na racunaru...Na ovo posebno obratite paznju...Ako imate vise accounta na jednoj masini svi ce biti zatvoreni...

Mnogi ljudi ovo koriste kako bi kupili Rapidshare Premium account,ali ovo vazi i za E-Bay,kao i za Amazon.com.....

Ovo je provereno da radi,prvi dan zaradite oko 27 dolara,a nakon toga po 25 dolara na svaki drugi-treci dan i nakon nedelju,dve,eto vama 1 godina rapidshare premium ili neka knjiga ili neki cd,igrica....

Samo molim vas da se registrujete preko mene,a zauzvrat dobijate upuststvo kako otvoriti 100% siguran online kupovina paypal account...

Naravno da je zamlacivanje ljudi kada se pricaju bezveze neistine price. Cela fora PTC-a jeste sama istina i sta su drugi doziveli i primli od strane nekog programa, postoji na netu nekoliko foruma gde postoje dokazi za primljen novac, takodje moguce je iz zemlje Srbije kako uplatiti novac na net i troziti ga preko e-golda pa na bilo koji racun, pa dalje.
Prica ima , isplata takodje , prograka koji rade vec duze vreme , ali nedezvoljavaju vise racuna, Razlog za bux sto se ceka jeste da cuvek uglavnom sam radi a ima preko milion korisnika. nije da ga branim nego bih ga podrzao jer je medju prvima krenuo i do sada nikoga nije ispalio.
Ako interesuju nekoga neki detalji neksa se javi na pm

posto sam posle duzeg niza godina konacno pronasao servis gde moze ne mnogo ali pristojno i realno da se zaradi, htedoh to iskustvo da podelim sa vama

ALI

posto je reklamiranje ovde zabranjeno

sve detaljnije informacije imate na serbiancafe-u

ovo je link : izvini ali izgleda mi da nisi bas nesto bistar

mozda je i on zabranjen... e ovde vec pocinjes da razisljas ;) samo sto nije zabranjen sajt nego tvoj link ;)

Poslednja izmena od moderatora:
kontam valjda je "svakome njegova muka najteza" ali mislim da gubite vreme, zivce, ne ucite nista novo kliktajuci ili vrbujuci druge da klikcu za vas.

Zaraditi kintu na netu je prilicno moguce, meni ide sve bolje i bolje i tako je vec dve godine...

well, ako nemate stranice, sajtove, blogove, servise, etc etc

onda klikcite sta da vam radim

samo oni koji znaju bar engleski i razliku izmedju shift i enter trebalo bi da mogu na mnogo "bolji" (ne laksi) nacin naprave kintu na netu. Mogu da nauche kako da bloguju, da naprave neki sajt, gde da postave linkove zbog saobracaja i takve stvari. To je mnogo bolji pristup zato stabilnija i veca lova dolazi kad se naprave ti blogovi, sajtovi etc i saobracaj na njima

prvih meseci dok se uche fore moze da bude prilicno tesko, obeshrabrujuce cak i vishe tesko ako se nema kinta za hosting i takve stvarcice ali i onda se moze napraviti egzistencija na netu. Ja sam isto poceo od besplatnih hostinga i trecerazrdenim programima sad sam sposoban da za jedan dan napravim to za sta su mi nekad trebale nedelje da skontam kako sta zbog cega...

U net biznisu lova dodje sama od sebe bitno je ostvarenje neke ideje i kreiranje izlozenosti "saobracaja" (posete) ae whatever

svi imaju istu priliku ovde
nemoj posle da bude G_F nisi mi rekao
:whistling:

:bye:

Nemojte se zavaravati sa raznim click glupostima,pogledajte ovo
RESOURCE-A-DAYRESOURCE A DAY je fenomenalna Americka firma koja Vas placa za prijavljivanje drugih ljudi na njihov sajt. Posto se i sami prijavite, prvo dobijate 10.00$ potpuno BESPLATNO!!! Prijavljujete se tako sto kad dodjete na njihov sajt ,samo unesete svoju tacnu mail adresu i kliknete na SUBSCRIBE. Nakon toga na mail adresu koju ste prijavili stici ce mail sa linkom za potvrdu clanstva koji ce Vas odvesti na stranicu gdje cete unijeti ostale bitne podatke, kako biste mogli primiti cek. Najvaznije, nagradjuju, kao sto smo rekli za "PREPORUCIVANJE" drugih ljudi u nekoliko nivoa, tako npr. za svakoga ko se prijavi preko Vas direktno tj. preko linka koji dobijete, Vi dobijate 0.40$, ako taj ko se prijavi preko vas aktivno ucestvuje za svakoga ko se preko njega prijavi Vi dobijate po 0.30$, za sljedeci nivo dobijate 0.05$, za sljedeci 0.03$ ... zarada se lako moze izracunati i kako vidite iskljucivo zavisi od Vase aktivnosti tj. reklamiranja stranice koju dobijete na pocetku. Ova firma se finansira kao i sve druge reklamiranjem, na taj nacin sto cete svaki dan dobijati samo jedan mail u kome se pored nekih vrlo korisnih informacija nalaze i tri reklame (kako bi vidjeli da ste aktivan clan savjetujemo Vam da svaka dva tri dana kliknete bar na dve reklame iz maila). Kao sto smo rekli isplate vrse cekom na kucnu adresu, a cek dobijate kada sakupite 50$ sto se sakupi aktivnim marketingom za 15 dana. Savjetujemo Vam a to i Vi savjetujte svoje buduce clanove da se prijave preko linka tj. da ga ne uklanjaju jer na taj nacin nista ne gube a Vama uskracuju zaradu, takodje savjetujemo da ne koristite SPAM jer cete biti automatski iskljuceni. Napominjemo vas da ne mozete prijaviti dva naloga sa jednoga kompjutera ali Vas to ne treba sprijeciti da koristite kompjutere na poslu, u internet klubu itd. a reklamiranje sajtova vrsite sa svoga licnog racunara. Mozete se prijaviti na http://www.resource-a-day.net
ČEKOVE ŠALJU U SVE ZEMLJE SVIJETA!!!
Zaista funkcionise!

tu vam isto deru kozu jer taj nachin oglasavanja se naziva

PPL

ili "pay per lead", i cifre koje su ovde pomenute za to su ridiculous

da se prijavim i vrebam ljude i smaram se time svaki dan, troshim energiju i zivce reklamirajuci neku second grade firmu i onda uz toliko truda dodjem nekad (mesec, dva) do 100$. toliko mi nekad utrchi za klik kad prodam neku skupu stvar online. 100$ je oko 5.000 dindzi, pre cu dva dana da skapem na nekoj fizikaliji nego sto cu da andjam mozak na nabavljanje costumersa za po 0.3$

alo!! treba da prijavis 300 ljudi da bi dobio sto dolara. pardon 500 posto ce 200 garant da ti oshishaju na incomplete application :otkacio:

ako je lead 0.3 $ to je ustvari treca cetvrta ruka i to nema veze sa pravim PPL i garant shishaju leadove tako da necete ni dobiti za svaku prijavu kintu, kao nekomletna prijava etc - eat my shorts - for this good deal :hahaha:

P.S. Koliko nachina postoji da se utera kajla pochetniku u internet biznisu drago mi je da nisam pochetnik

/me back to blogging
/me over & out roger roger that

Poslednja izmena:
Na interentu je moguce zaraditi, smo je potrebno provesti malo vise vremena da bi se ispaltilo, a sve pocinje od samog sajta ili bloga.

Ne samo da je moguce, to je realan proces koji traje proporcionalno naporu i znanju o tome kako se stvari u tom svetu odvijaju. Nema tu nikakve magije. Postoje "black hat" (crni sheshir) metodi u SEO, odnosno optimizaciji pretrazivaca, mada se u poslednje vreme SEO naziva sve sto ima veze sa promocijom na internetu tako da se to pomalo izjednachuje sa pojmom internet marketing mada orginalno su ustvari dva prilicno razlicita pojma. Ti black hat metodi su uglavnom vec izvaljeni "busted" tako da mogu da unishte trud oko same izrade i regularne kanale promocije i uvek su kratkog daha sto i nije preporucljivo ako mislis da pravish pare a ne samo napravish a onda obrishi sajt kad je vec u losem komshiluku.

Elem, ako napravish i kontrolises blog ili sajt koji ima dovoljno posete i adekvatne nachine monetizacije (citaj reklame prim. prev.) onda cesh cistom matematikom napraviti pare. Ako je tema vruca i poseta velika a reklame primamljive onda ce i zarada biti vishe nego solidna.

najgora strana sa kojom mozes zavrsiti na webu je nemati stranu
a od najbolje dizajnirane neposecene stranice bolja je najgore dizajnirana a opet posecena

I tako dalje.. Ako se neko od vas ozbiljno upusti u taj svet nemoj samo da se navuchete na download raznih materijala i softwarea, skripti itd jer je to waste of time. Nauchite html obavezno, nesto oko web marketing, php je dobro znati bar nesto oko mysql, blogovanje treba drzati u prstima i nakon toga produkcija / reklamiranje.. Isto tako nemoj da se odusevljavate spikom nekog bizona o tome kako i sta treba raditi jer se taj lik predstavlja ko tamo neki guru koji pravi brdo kinte. Nijedna iole kvalitetna informacija nije bas otvoreno dostupna a oni koji znaju tu informaciju ne prodaju je 7, 9, 15 19.95 itd $ vec je koriste da naprave pare. Tako da je vecina 97% pricha u tom svetu guru internet marketinga pravi pare ustvari bullshit. Knjiga, dve, tri, osnova i nakon toga akcija produkcija/marketing moze se usput uciti dosta stvari ali gubiti se po WSO reports, ebooks on how to koje su zastarele informacije web '98 '01 izbegavati u sirokom luku

Znanje ide samo dotle sta jeste, akcija je ono sto pravi stvari

elem, nadam se da ce ovaj sazeti info pomoci nekom od vas da se mane klikanja za cent ili dva

Poslednja izmena:
Tu si skroy u pravu prijatelju, sinoc sam poceo citati knjigu koja objasnjava CEO i kako postupiti na samom netu, mogu ti reci da mi je promenila pravac, ali koliko vremena posvecujem samoj yaradi preko neta toliko mogu i ocekivati kao zaradu.
Tako da otom potom, posecenost je definitivno najveci adut i to je 2 stavka od koje se krece, a naprvom je imati bilo kakav sajt koji bi privukao musteriju, a u recept za uspeh treba dodati i nesto sto se moze prodati.

Sasvim moguca.Slobodno se prijavite,nije nikakva prevara,znam iz licnog iskustva.Pazljivo procitajte sledeci tekst pa prosudite sami>
RESOURCE-A-DAYRESOURCE A DAY je fenomenalna Americka firma koja Vas placa za prijavljivanje drugih ljudi na njihov sajt. Posto se i sami prijavite, prvo dobijate 10.00$ potpuno BESPLATNO!!! Prijavljujete se tako sto kad dodjete na njihov sajt ,samo unesete svoju tacnu mail adresu i kliknete na SUBSCRIBE. Nakon toga na mail adresu koju ste prijavili stici ce mail sa linkom za potvrdu clanstva koji ce Vas odvesti na stranicu gdje cete unijeti ostale bitne podatke, kako biste mogli primiti cek. Najvaznije, nagradjuju, kao sto smo rekli za "PREPORUCIVANJE" drugih ljudi u nekoliko nivoa, tako npr. za svakoga ko se prijavi preko Vas direktno tj. preko linka koji dobijete, Vi dobijate 0.40$, ako taj ko se prijavi preko vas aktivno ucestvuje za svakoga ko se preko njega prijavi Vi dobijate po 0.30$, za sljedeci nivo dobijate 0.05$, za sljedeci 0.03$ ... zarada se lako moze izracunati i kako vidite iskljucivo zavisi od Vase aktivnosti tj. reklamiranja stranice koju dobijete na pocetku. Ova firma se finansira kao i sve druge reklamiranjem, na taj nacin sto cete svaki dan dobijati samo jedan mail u kome se pored nekih vrlo korisnih informacija nalaze i tri reklame (kako bi vidjeli da ste aktivan clan savjetujemo Vam da svaka dva tri dana kliknete bar na dve reklame iz maila). Kao sto smo rekli isplate vrse cekom na kucnu adresu, a cek dobijate kada sakupite 50$ sto se sakupi aktivnim marketingom za 15 dana. Savjetujemo Vam a to i Vi savjetujte svoje buduce clanove da se prijave preko linka tj. da ga ne uklanjaju jer na taj nacin nista ne gube a Vama uskracuju zaradu, takodje savjetujemo da ne koristite SPAM jer cete biti automatski iskljuceni. Napominjemo vas da ne mozete prijaviti dva naloga sa jednoga kompjutera ali Vas to ne treba sprijeciti da koristite kompjutere na poslu, u internet klubu itd. a reklamiranje sajtova vrsite sa svoga licnog racunara.
ČEKOVE ŠALJU U SVE ZEMLJE SVIJETA!!!
Zaista funkcionise!

E ovako ...posto vidim da ima dosta vas koji nevjerujete da postoje non scam sajtovi (oni koji isplacuju) pogledajte ovaj sajt http://www.tek_je_ovaj_sajt_prepun_referala.com/ na tom sajtu jedan Srbin iz Francuske je prilozio dokaze o isplati od nekih sajtova...Mislim da na sajtu imaju samo 3 dokaza o isplati ali (isti covek drzi taj forum) je prilozio za vise sajtova...Ko nevjeruje nek pogleda...Forum je ovdje

www.zabranjeno_reklamiranje

primetio sam da bas cesto navodis adresu tog foruma.Sada to definitivno prelazi u reklamu,a to se ne sme ;)

Srbin iz Francuske kazes? Hmm :think:Francuska nije u Srbiji,sinak :lol:

A taj covek sta prica...nemoj to uzimati zdravo za gotovo.I on ima takvih reklamica na forumu,tako da spada u onu grupu koji smaraju sa 'registruj se preko mene,bla bla' ;)

Pod 1.
Taj sajt lovac na novac nisam nikad napisao na forumu...Netmajstor jesam ali nisam lovac na novac ;)

pod 2. Srbin koji zivi u Francuskoj...Neznam u cemu je to problem...

pod 3. To je covjek kog dobro poznam preko neta tako da sam 100% siguran da ne laze ;) a zasto bi on promovirao strane sajtove ????

Ova krstarica je postala smejurija ...Hoces nekom da pomognes i svi pocnu da pljuju po tebi (ukljucujuci i moderatore)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back