- Poruka
- 68.864
Pa Mica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta fali sto je nezan orgazam...bitno je da ga imas ..zabrini se onda kada ga ne budeEvo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"
![]()
i sta sad, mi treba da ti pomognemo da imas jaci orgazam ?Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
U poslednje vreme mi je intenzitet orgazma oslabio. Kolicina seksa (broj odnosa) mi je manje-više slican sacpredhodnim periodom. Vreme do za koje stizem do orgazma mi je slično. I broj orgazam mi je sličan sa prethodnim periodom (recimo od ukupnog proja odnosa ili vođenja ljubavi vise od 2/3 stignem do orgazama.
Bude to orgazam ali u odnosu na predhodni period (kada su bili intenzivni a ponekad i burni) sada su nekako mlaki, da kazem nežni...
Napominjem da nisam u fazonu da jurim za orgazmom već mi je to rezultat odnosno poseldica "rada"
![]()
Lažeš da je tako bilo. Više mi zvuči kao tvoja maštarija jer i ja imam sličnu. Čak sam skoro pokrenuo i temu.ova jedna skvirtala u subotu, nabadao je, nabadao, razne poze, bio sam grublji. i na kraju kad ga izvuce ono potok po meni i krevetu shhhhhh))
Intenzitet je bitan posebno kada se navikneš na njega i postane svakodnevnica.sta fali sto je nezan orgazam...bitno je da ga imas ..zabrini se onda kada ga ne bude
Pa Mico nije te bilo danima (u kojima si propustila neke moje jako zanimljive teme da daš svoj sud o njimaEvo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
![]()
Jel ima još neka fotka da bolje analiziramo?Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
![]()
Mnoge zene ni ne dozive orgazam, tako da je kod tebe jos i dobro.Evo postavljam temu u potrazi za sugestijama i razmenom iskustava
![]()
aj ne seriLažeš da je tako bilo. Više mi zvuči kao tvoja maštarija jer i ja imam sličnu. Čak sam skoro pokrenuo i temu.
Znas kako ide tantricki seks. Obuzdavate se dok ne poludite od pozude. Kolko god da treba, i onda se spojite u kosmiscki ograzamPa i ne radim svaki dan![]()
Nista to ne valja, sledeci put rucno, bate.u masinu sam strpao odma sve na pranje hahahaha
Ne znam sve valjda ide iz glave.. a neki se bezglavo sexaju samo kad nemaju glavu. Meni je to konfuzno kao uostalom i sam sex. Previse rupa previse podataka.. ne znam sta da radim u kom trenutku.Dokle ste stigli sa orgaz... Ups, temom?![]()
Kazu da se to nadilazi tako sto se pritom razmislja kako da se parkira auto u tesno.Ne znam sve valjda ide iz glave.. a neki se bezglavo sexaju samo kad nemaju glavu. Meni je to konfuzno kao uostalom i sam sex. Previse rupa previse podataka.. ne znam sta da radim u kom trenutku.
ee pa skvirtala je i rucnoNista to ne valja, sledeci put rucno, bate.
Ja nisam expert, dosla da nesto naucim o orgazmu. Ili o drzanju svece.Ja pratim i hvatam beleske.
Iako radije sednem na svoju ruku pre orgazma.
E sad verovatbo se ovde misli na orgazam DVOJE ljudi.
Tu eksperti sigurno imaju sta da kazu.
![]()
Eto, dzaba si placao taj persil za 30 stepeni!!!ee pa skvirtala je i rucno)))))))))))))))))))))
Nakapati par kapi svece na klytoris u trenutku orgazma. Provereno pomaze. Ja obicno stavim onaj crveni vosak za kovertiranje i lupim svoj pecat. Takav orgazam se ne ponavlja.Ja nisam expert, dosla da nesto naucim o orgazmu. Ili o drzanju svece.
Dakle posustaje...Ranije si pisala da ako prođe dugo vremena da lošije ide, I meni. A nije to ni pitanje koliko često. Jednostavno, koliko smo napaljeni.