grande
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
koliko novca najvise po vama se moze platiti ovaj intelov...
INTEL CPU CORE TM I7-965 3.2 GHZ SOCK.1366 BOX 8MB CACHE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitam te zato sto si napisao Pentium 4?Jel znas ti kad je on izasao?Ako sam ga kupio pre par meseci,novog,ne polovnog mora da je noviji![]()
koliko novca najvise po vama se moze platiti ovaj intelov...
Ne znam koliko često pakujete fajlove od 100 gigabajta PPMd metodom... razlika je velika.
Novi(moj savet tehnicku robu uvek novu kupiti) ,ili ako vi imate da predlozite neki drugi processor ali da je vrh
Novi(moj savet tehnicku robu uvek novu kupiti) ,ili ako vi imate da predlozite neki drugi processor ali da je vrh
da postoji i to samo ko je upucen u trziste tih stvari.Ja sam recimo oduvek imao jos na prvom kompu Compaq EVO N1020-cini mi se intel pa zatim na presario isto dok na fiksnom sada hp ima amd,a laptop intel.Prema tome sada cu da uzmem jedan fiksni ali mora i treba da bude znaci u svim komponentama super.Pa tako kroz razgovor svama i na italy forumima malo se orjentisem jer prvi put uzimam komp gde sklapam konfiguraciju.Uvek je bilo u prodavnicu najaci koji imaju i cao.
ovako nesto
Intel LGA Core i7-940 2,93GHz s1366
MSI S775 P7N2 DIAMOND nForce 790i 1600MHz
Kingston KHX 2GB 1600MHz DDR3 (4komada)
Asus ENGTX295 2DI 1792MD3, 1792MB,DDR3 896bit
WD Caviar Black 1 TB, 3 Gb s, 32 MB Cache, 7200 RPM(2komada)
Nadam se da te ne bi mrzelo da nam objasniš fundamentalne prednosti Samsunga u odnosu na WD, i J&W u odnosu na MSI...Bacanje para...
Zasto WD Caviar od 1TB?Bolje nek uzme Samsung...
Umesto MSI nek uzme J&W,a gtx 295 necu da komentarisem(totalno neisplativo)...![]()
Nadam se da te ne bi mrzelo da nam objasniš fundamentalne prednosti Samsunga u odnosu na WD, i J&W u odnosu na MSI...
da postoji i to samo ko je upucen u trziste tih stvari.Ja sam recimo oduvek imao jos na prvom kompu Compaq EVO N1020-cini mi se intel pa zatim na presario isto dok na fiksnom sada hp ima amd,a laptop intel.Prema tome sada cu da uzmem jedan fiksni ali mora i treba da bude znaci u svim komponentama super.Pa tako kroz razgovor svama i na italy forumima malo se orjentisem jer prvi put uzimam komp gde sklapam konfiguraciju.Uvek je bilo u prodavnicu najaci koji imaju i cao.
Bacanje para...
Zasto WD Caviar od 1TB?Bolje nek uzme Samsung...
Umesto MSI nek uzme J&W,a gtx 295 necu da komentarisem(totalno neisplativo)...![]()
Samsung je jeftiniji,a koliko znam i brzi...
A J&W bi trebalo da je jeftiniji,a i nesto sam skeptican prema MSI jer je vecina ploca u zadnje vreme crap,iako za ovu kazu da je dobra...
Pa nema veze,nema svrhe da baca pare za dz...------------------------covek hoce zizku tako da li se isplati ili ne nije za ovu temu
Celeron 220@1.2 Gh![]()
1 kompImam AMD 3600+...![]()
1 komp
amd athlon 7850
4gb ram
8400
1tb hdd
--------------------
2 komp
intel E6300
6gb ddr2
500+320 gb hdd
3850
Pitanje je jednostavno! Da vas cujem.
sada je intel mnogo jaci.Ja vozim 4 jezgra i radi super.Jedino je windows los OS pa moram da ga reinstaliram svaka 2 meseca.
Još ovaj biser da se Windows reinstalira svaka dva meseca... ja imam Windows servere koji nisu restartovani dve godine, a kamoli reinstalirani... šta znaju deca šta je 2000 kila...Pa zar ne vidis da decko zna
A tema jeza decu do 14 godina!
Mislim kakve veze ima ko je "jaci",ko je bolji itd....svako kupuje koliko moze i za sta mu treba,al" ajde pusti decu....
Pa sta ti znasJoš ovaj biser da se Windows reinstalira svaka dva meseca... ja imam Windows servere koji nisu restartovani dve godine, a kamoli reinstalirani... šta znaju deca šta je 2000 kila...