Intel ili AMD?

Intel ili AMD??

• Intel

• AMD

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sad ce neki reci da preterujem, al meni celeron iz 2001 sa samo 128 kb 2.4 ghz kesa, radi posao..programiranje ,internet multimedija..cak i poneka igrica..:)
sad kad uzmem amd 3x ima mi leti sve narednih 7-8 god opet..:)

Najbolje ga obožavam trenutno:
d0_i7920_01.jpg

kupuj ga i dalje :) i moli boga da ti ne spadne hladnjak :D

U čemu je razlika između athlona 64 754 i 939. Osim u hyper transport. I baš su našli šta će porediti, palomino i pentimu 4. Zašto nisu testirali Athlon sa Barton jezgrom, I prethodno ga klokovali na, tada sludih, 2.5GHz. Ja mislim da bi na default taktu radio bez zakucavanja.

Poslednja izmena:
Kupi X4 970 i otključaš mu dva jezgra. Mislim ozbiljno na jednoj sam temi postavio iskorišćenje 4 jezgra na Fallout new vegas, pri maximalnim podešavanjima na FullHD. Ispalo je da jedno jezgro radi 3 odmaraju. S obzirom na softver, nikad ti neće raditi sva 4 jezgra punom snagom, jer nema softvera koji to može da iskoristi. Gledajući u budućnost, neće se ništa ni mijenjati u narednih. pa bar 3 godine, dobri X4 procesori će biti dovoljni za maximalne rezultate. A možda i dalje.

Kupi X4 970 i otključaš mu dva jezgra. Mislim ozbiljno na jednoj sam temi postavio iskorišćenje 4 jezgra na Fallout new vegas, pri maximalnim podešavanjima na FullHD. Ispalo je da jedno jezgro radi 3 odmaraju. S obzirom na softver, nikad ti neće raditi sva 4 jezgra punom snagom, jer nema softvera koji to može da iskoristi. Gledajući u budućnost, neće se ništa ni mijenjati u narednih. pa bar 3 godine, dobri X4 procesori će biti dovoljni za maximalne rezultate. A možda i dalje.

Hvala na odgovoru.

e, jel valja ovo nečemu..?
ono kao..malo filmovi, malo mjuz, malo net, malo snimanje inštrumenta..

Intel Core i5 760 2.8GHz,
Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX,
Gigabyte ATI Radeon HD 5670 1GB GV-R567ZL-1GI,
Western Digital 1TB WD10EARS 64MB Caviar Green,
i neki Chiftec, ovo ono..m?

valjda nisam promašio temu..mnogo..

ma ne pravim pitanje da li je Intel ili ne, nisam gejmer (možda bi tu i tamo provozao formulu 1, ako se to uopšte još smatra igranjem..)
pre svega bih da, ako snimam instrument (mikrofon, spoljnja sound card isl) to ne dođe u neki konflikt ili šta ja znam..

Back