Info Subotice

Dosadna,l ima puno klinaca koji zauzimaju sva dobra mesta u gradu pa mi stariji ne izlazimo nigde,..zatucani ljudi zive u njoj i ograniceni, u njoj se nista ne desava AMA BAS NISTA,...svirke su nestale a nekad ih je bilo po svim klubovima ( ne mislim na ove ex yu bendiće, klavijaturiste sa pevacicama koje nemaju sluha i ostale narodnjacke bagre),...svi kafici su isti a neki ljudi su zeljni nekih promena.

Sombor je jedan lep gradic sa mnogo prijatnijim ljudima, mislim da je prava steta sto se ne razvija tako brzo da bi mogao za par godina da ugusi Suboticu. Da ne bi bilo krivog tumacenja, meni se nista tako ruzno nije desilo u Subotici pa da sam kao kivna na taj grad vec jednostavno ima previse mana za moj pojam. Novi Sad se razvija brzinom svetla ali i ljudi u njemu se zalazu za njega jer ne gube previse vreme oko toga koja ce politika da prevagne ili jos gore dal su bunjevci katolici ili pravoslavci.

A da nije bilo izbeglica i sverca sa Hrvatskom osto bi Sombor palanka sto je uvek i bio.A i vreme je da sjase svi sa Subotice i ne moze "svako" da zivi u njoj i da bude prihvacen kao da je Suboticanin.Mozete samo da nam zavidite.

Sudeći po forumu, nemaju ni najmanji razlog za zavist, ali grad je GRAD, a Subotica je to velikim slovom. to što donedavno nismo imali status grada je samo volja Beograda da od nas uzima što više, jer se zna da smo najbolje platiše za budžet.

U Subotici dete vredi 20.000,00 dinara, u Beogradu 200.000,00 dinara. "Samo" 1000% više. Za RipliJa je celokupna država.

(prva tri novorođenčeta u novoj godini dobijaju novčani poklon od gradonačelnika)

_the_big_trip_Bolivija_Bolivija_slana_pustinja_001.JPG

:(

Back