SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Niste, samo malko suviše zatvoreni. Meni bi bilo tupavo da se na forumu dopisujem sa ljudima koje poznajem i gledam svaki dan, kao što rade likovi na subotica.com
Tako je,......tamo su svi zatucani, manje vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niste, samo malko suviše zatvoreni. Meni bi bilo tupavo da se na forumu dopisujem sa ljudima koje poznajem i gledam svaki dan, kao što rade likovi na subotica.com
Nisam ni mogao da pretpostavim![]()
Nije mi ni palo na pamet, vidim da te ima svuda a tu skoro nimalo, kao ni mene
Sombor je jedan lep gradic sa mnogo prijatnijim ljudima, mislim da je prava steta sto se ne razvija tako brzo da bi mogao za par godina da ugusi Suboticu. Da ne bi bilo krivog tumacenja, meni se nista tako ruzno nije desilo u Subotici pa da sam kao kivna na taj grad vec jednostavno ima previse mana za moj pojam. Novi Sad se razvija brzinom svetla ali i ljudi u njemu se zalazu za njega jer ne gube previse vreme oko toga koja ce politika da prevagne ili jos gore dal su bunjevci katolici ili pravoslavci.
A da nije bilo izbeglica i sverca sa Hrvatskom osto bi Sombor palanka sto je uvek i bio.A i vreme je da sjase svi sa Subotice i ne moze "svako" da zivi u njoj i da bude prihvacen kao da je Suboticanin.Mozete samo da nam zavidite.
Ha,ha,decica bi Vam bila mali vojnici,LEPI UREDNI VASPITANI a uz to bi Vas obozavali.:-).
Šta da ti pričam, ni 5 'iljada da se nakupi. Strašno.o Dok!Šta da ti pričam, ni 5 'iljada da se nakupi. Strašno.