Ovako za pocetak pogledajte glavne Suboticke sajtove:
www.subotica.com
www.subotica.co.yu
www.subotica.cjb.net
www.photonino.com
www.studiosu.com
ITD.
www.subotica.com
www.subotica.co.yu
www.subotica.cjb.net
www.photonino.com
www.studiosu.com
ITD.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Onda nemoj da izlazis mozda ce biti cistiji vazduh.cohiba:Dobra je mozda Vama koji izadjete jednom mesecno, svaki dan sam u gradu i vec mi se povraca kad treba da izadjem jer znam kako ce biti dosadno i da se nista lepo nece dogoditi
Isti problem imamo i mi iz NS-a(sta da se radi...), ali to nikako ne mogu biti ni Novosadjani ni Suboticani.Inace, kao i svi Novosadjani, ja VOLIM SVOJ GRAD, a tudje gradove postujem.GagaCarica:konacno neko ko ima lepo misljenje o ovom gradicu...ja ne kontam suboticane koji blate svoj grad(a ovde ih ima bass dosta)
![]()
sneg:
Ne mogu da verujem da su suboticani toliko "zaostanuti" (kako bi rek`o neko odavle), te ne umeju nista novo da smisle, vec se ove teme vrte od pre Isusa...ccc...strasHno...A da vas pitam: Aman ljudi po koliko godina imate, 7?, 8?...umete li da koristite komp, net...i statijaznam vec??? Bas i ako vam nedostaju ideje, pogledajte ostale gradove...Ma mi smo ti brate obicna selendra (u pravom smislu te reci) bar sudeci po ovome sto se cita na ovom forumu. Toliko od mene. Btw imam 45 godina. (Da l` se to vidi...aa?). Aj` sad...vi ste na redu... :wink:
sneg:A gde je to kritika zabranjena? Mislite li da se to sto ste Vi napisali (trudeci se da umotate u celofan, nazalost) zove nekako drugacije?! Ja sam samo cinjenicno kritikovala,(jer pogledajte druge gradove na forumu) suboticane, gde naravno ubrajam i sebe, za razliku od Vas nikoga licno...O mojim "nekim doprinosima" na subotickom forumu mogu da pisu osobe koje znaju kada sam i koliko novih tema postavila (o cemu Vi naravno niste obavesteni, propusta li?). Da, zaista je izmedju nas 5 godina razlike i ako pozurite mozda ce te ih nadoknaditi. 8)
sneg:Vi meni Ti, ja vama Vi...toliko o kulturi izrazavanja, a citanje "misli" i na drugim forumima je pozeljno, mladji sugradjanine, a ne virenje u tudje dvoriste. Razumem ako nemate para ni vremena da provodite ovde, a ako zelite da stedite, prvo krenite od reci...jer one se najlakse rasipaju i gube. (kada Vam budu zatrebale, budite uvereni da ih necete imati dovoljno, bar ne one koje su vredne).![]()
Kale Subotica:K
quote]