POPOMAN
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
ajmo forumasi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DukeofSerbia:.
Који је статус Александрова?
DukeofSerbia:Палић је месна заједница и није спојен са Суботицом.

Partyholic:Jeste li videli novu fontanu na trgu zrtava fasizma???

DukeofSerbia:Сад си у конфликту.
Суботица има по званичном попису 99981 становника. Палић се не рачуна у тај попис већ иде посебно и не може никако бити градско становништво.
Који је статус Александрова?

determinanta:Tek kao mesna zajednica pripada gradu. Ne može MZ sam za sebe da postoji!

determinanta:Aleksandrovo je republika, odavno! :-P
Saint Andrew:Ma ti mene nisi razumeo. Opstina Subotica ima dva gradska naselja : Suboticu i Palic. Subotica ima 99981 st. a Palic 7745 stanovnika. Saberi broj stanovnika u ova dva gradska naselja opstine Subotica i dobijas 107726 st. tj. to je broj gradskog stanovnistva opstine. To su 2002. godine bila razdvojena naselja,a pitao sam kako je danas? Dakle i dalje nisu spojeni... Uh,kada smo to razresili...
Palic je gradsko naselje. Kako ne moze biti gradsko stanovnistvo u Palicu?
DukeofSerbia:ОК, разумели смо се, АЛИ мени и даље није јасно како Палић може бити градско насеље са тако малим бројем становника? :-?
 ...
 ...determinanta:U opštini se nalaze sledeća naseljena mesta: Bački Vinogradi, Bikovo, Đurđin, Stari i Novi Žednik, Kelebija, Ljutovo, Mala Bosna, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Šupljak, Čantavir, Višnjevac, Bačko Dušanovo, Bajmok, Mišićevo, Palić, i Hajdukovo.
Subotica je najseverniji grad u Republici Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Po popisu iz 2002. godine ima 99.471 stanovnika
Izvor Vikipedija
DukeofSerbia:Па и села су МЗ.
Је ли село или приградско насеље?
 . Aleksandrovo je samo deo grada, kao što su to Ker, Teslino naselje...
 . Aleksandrovo je samo deo grada, kao što su to Ker, Teslino naselje...

Uostalom, bar ne ja jer sam iz centra
 Uostalom, bar ne ja jer sam iz centra  ...skoro
 ...skoro 

Partyholic:Jeste li videli novu fontanu na trgu zrtava fasizma???

CRTL+Z:kao da je vasno koliko nas ima dok se svi slazemo ok je
determinanta:Ko kaže da je Subotica jadna, moliću fino?

nema dovoljno zelenila, jel'?

)
)determinanta:Skinuli je odavde, pa je prebacili u onaj "krug" bliži spomeniku Žrtava fašizma[/IMG]
determinanta:Skinuli je odavde, pa je prebacili u onaj "krug" bliži spomeniku Žrtava fašizma[/IMG]
DukeofSerbia:АЛИ мени и даље није јасно како Палић може бити градско насеље са тако малим бројем становника? :-?
CTRL+ALT:j sam za zorke posle ove dileme sto piste neznam ni dali pripadam subotici