POPOMAN
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
ajmo forumasi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DukeofSerbia:.
Који је статус Александрова?
DukeofSerbia:Палић је месна заједница и није спојен са Суботицом.
Partyholic:Jeste li videli novu fontanu na trgu zrtava fasizma???
DukeofSerbia:Сад си у конфликту.
Суботица има по званичном попису 99981 становника. Палић се не рачуна у тај попис већ иде посебно и не може никако бити градско становништво.
Који је статус Александрова?
determinanta:Tek kao mesna zajednica pripada gradu. Ne može MZ sam za sebe da postoji!
determinanta:Aleksandrovo je republika, odavno! :-P
Saint Andrew:Ma ti mene nisi razumeo. Opstina Subotica ima dva gradska naselja : Suboticu i Palic. Subotica ima 99981 st. a Palic 7745 stanovnika. Saberi broj stanovnika u ova dva gradska naselja opstine Subotica i dobijas 107726 st. tj. to je broj gradskog stanovnistva opstine. To su 2002. godine bila razdvojena naselja,a pitao sam kako je danas? Dakle i dalje nisu spojeni... Uh,kada smo to razresili...![]()
Palic je gradsko naselje. Kako ne moze biti gradsko stanovnistvo u Palicu?![]()
DukeofSerbia:ОК, разумели смо се, АЛИ мени и даље није јасно како Палић може бити градско насеље са тако малим бројем становника? :-?
...determinanta:U opštini se nalaze sledeća naseljena mesta: Bački Vinogradi, Bikovo, Đurđin, Stari i Novi Žednik, Kelebija, Ljutovo, Mala Bosna, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Šupljak, Čantavir, Višnjevac, Bačko Dušanovo, Bajmok, Mišićevo, Palić, i Hajdukovo.
Subotica je najseverniji grad u Republici Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Po popisu iz 2002. godine ima 99.471 stanovnika
Izvor Vikipedija
DukeofSerbia:Па и села су МЗ.![]()
Је ли село или приградско насеље?
. Aleksandrovo je samo deo grada, kao što su to Ker, Teslino naselje...

Uostalom, bar ne ja jer sam iz centra
Partyholic:Jeste li videli novu fontanu na trgu zrtava fasizma???
CRTL+Z:kao da je vasno koliko nas ima dok se svi slazemo ok je![]()
determinanta:Ko kaže da je Subotica jadna, moliću fino?![]()
![]()
nema dovoljno zelenila, jel'?
![]()
)determinanta:Skinuli je odavde, pa je prebacili u onaj "krug" bliži spomeniku Žrtava fašizma[/IMG]
determinanta:Skinuli je odavde, pa je prebacili u onaj "krug" bliži spomeniku Žrtava fašizma[/IMG]
DukeofSerbia:АЛИ мени и даље није јасно како Палић може бити градско насеље са тако малим бројем становника? :-?
CTRL+ALT:j sam za zorke posle ove dileme sto piste neznam ni dali pripadam subotici![]()