Partyholic
Zainteresovan član
- Poruka
- 483
tridesetih godina XX veka Subotica je imala oko 150 hiljada stanovnika sto je vise nego danas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Darko fantastično svira i mnogi mu mogu pozavideti na tome! Ne znam zbog čega takav komentar. Pojasni!grifoni:ovaj darko usao u grupu nemogu da verujem![]()
Blagovremeno ću vas obavestiti, mislim da planiraju za kraj septembra. Momke zaista vredi poslušati.Partyholic:Kada im je sledeci koncert?
Partyholic:I svi znaju da je Subotica do drugog svetskog rata posle Beograda i Zagreba imala najvise stanovnika u kraljevini Jugoslaviji i jednu od najacih ekonomija na Balkanu..Medjutim kada su Sovjeti usli u Madjarsku,a Jugoslaviji Sovjeti postali najveci neprijatelji sve razvijene fabrike su se iz Subotice preselile u unutrasnjost Jugoslavije,a sa njom i stanovnistvo i sve ostalo zbog straha od invazije...
Psihologue:Bio u Subotici 7 dana i kao i ostali srpski gradovi, jedno veliko gradilište..
Vade vas dve fontane u centru...
determinanta:Subotica je najseverniji grad u Srbiji, druga je "varoš" po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodina. Nalazi se na 10 km udaljenosti od jugoslovensko-mađarske granice, na sjevernoj širini od 46°5'55" i istočne dužine od 19°39'47".
Na severu od grada se nalazi pešcara sa plodnim voćnjacima i vinogradima na
južnim predelima, a na plodnoj zemlji crnici se razvija poljoprivreda. To je grad smešten u srce Panonske nizije koji ima dugu tradiciju i bogato kulturno nasledje. Opština, koja obuhvata grad i 18 prigradskih naselja,
prostire se na površini od 1.008 kvadratnih kilometara.
![]()
Subotica. broj stanovnika 148401, na selu 40675, u gradu 107726
Tužicu te za otimačinu autorskih prava!Partyholic:Sve ove informacije sam ja iskoristio za seminarski,pa cak i tu slike sto si stavila

ZAJEBAN IGRAC NA @:neko mi je smesno da elektrotehnicar ili sta je vec svira![]()
Naravno. Svi NAJ likovi u ovom gradu su počeli u "Ivanu".Partyholic:@determinanta
Da to nije Ivan Milutinovic?
8-)
determinanta:Tužicu te za otimačinu autorskih prava!![]()

determinanta:Subotica. broj stanovnika 148401, na selu 40675, u gradu 107726
determinanta:Subotica. broj stanovnika 148401, na selu 40675, u gradu 107726
DukeofSerbia:Ово нису подаци са најновијег пописа из 2002.
DukeofSerbia:Нису. Суботица има 99 000 (не знам тачно последње три цифре).
Палић је месна заједница и није спојен са Суботицом.
.