immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znas da obozava visoke ljude, divi im se, mukica. A sport jel preferiras? Il si vise Neptunovski tip ?
...
, citam i tako ... i to mi dodje nelogicno , da bas ne volim sport , kad imam taj Mars kao vladara prve u Ovnu u sestoj , al dobro ...
, kako god , opet je isto , svi smo ljudovi ... 8) :-o

Nemojte da se svadjate deco ! ! ! :nono: da vas vidim da se svadjate. I jedan i drugi ste pametni momci a i meni ste i jedan i drugi dragi i zato necu da vas vidim vise tako. Jasno?![]()

Ispravljacu svakoga ko loshe pishe, pa makr ti se ubila pistoljem kao Ovan!![]()

... meni se svidja tako , ja pricam kao dete
i volim da kazem "tako" , "i onda" , "ovako i onako" i sve to , da i "sve to" i sve to tako cesto pricam zato sto mi tako jepo
... pa onda mi se imakne to zadnji , zasto je vise giiiiiiiii nego poslednji , to giiiii , to je kao jedan osecaj moj , nije bitno
...
...
...
... imalo je malu plavu (mada vise onako ide na jako svetlo zuto , kao belo , onako kao Marilyn Monroe sto je imala jedno vreme) kosu , onako tek na vrh glave i velike plave oci i gledali smo se , i rekao sam joj cao , i onda kad su je odveli ona je pocela da place , a slatko dete , bas slatko ... i imala je lepo odelce i bas mi se svidelo ... i jako lepe ochice , tj okice ... i tako , ili mi brzo napredujemo ili sam ja pod utiskom ove teme
, a da je slatko dete , slatko je , medeno ... 8) :-o
@Bernard - Ja imam pravo da pricam kako hocu... meni se svidja tako , ja pricam kao dete
i volim da kazem "tako" , "i onda" , "ovako i onako" i sve to , da i "sve to" i sve to tako cesto pricam zato sto mi tako jepo
... pa onda mi se imakne to zadnji , zasto je vise giiiiiiiii nego poslednji , to giiiii , to je kao jedan osecaj moj , nije bitno
...
@Antonina - Eee , on ispravlja i kad ne treba , napao jednu zenu na pdf Dom i Porodica ber razloga...
BTW , sad ce Elle :nono: da nas opomene...
Da ne bude sve off topic , ja sam malopre video jedno indigo dete... imalo je malu plavu (mada vise onako ide na jako svetlo zuto , kao belo , onako kao Marilyn Monroe sto je imala jedno vreme) kosu , onako tek na vrh glave i velike plave oci i gledali smo se , i rekao sam joj cao , i onda kad su je odveli ona je pocela da place , a slatko dete , bas slatko ... i imala je lepo odelce i bas mi se svidelo ... i jako lepe ochice , tj okice ... i tako , ili mi brzo napredujemo ili sam ja pod utiskom ove teme
, a da je slatko dete , slatko je , medeno ... 8) :-o
![]()
![]()
Ma nista se ti ne boj vidimo mi tvoje postove makar i na zadnjoj strani. Onako boldovane ne mozes ih omasit' ma , i da hoces. A sto si ti dete visokooooo! ! ! ! Sta rece 1.92 i jaooo...
I sta rece klasicna muzika... nikad nisam videla visokog muzicara klasicne muzike, nema vas muzicara bas krupnih , jel si primetio to, ja nisam vidjala. Ni Majk nije visi od 1.75m malecni je za tebeA znas da obozava visoke ljude, divi im se, mukica. A sport jel preferiras? Il si vise Neptunovski tip ?
PS. Ne mogu se, u mom predjasnjem postu o indigo deci, sve kakarteristike naci u jednoj osobi , niti su one same po sebi pojedinacno dokaz da je dete indigo , vec kao i u astrologiji i psihologiji, vise stvari, govori o tome. Sto vise, to bolji dokaz, znas?

Nemoj da zezas?! Covek ima 1.78![]()

I kakve sada to veze ima sa indigo decom?![]()

I kakve sada to veze ima sa indigo decom?![]()
Sto se vidi po njegovim pesmama " Heal the World" spasimo svet,Jao pa mi indigo deca smo jako popularni!
Nemojte da se svadjate deco ! ! ! :nono: da vas vidim da se svadjate. I jedan i drugi ste pametni momci a i meni ste i jedan i drugi dragi i zato necu da vas vidim vise tako. Jasno?![]()

![]()
![]()
Znači, tema se svela na Bernarda i immph-a kao indigo stvorenja!
Slatki su obojica.![]()
Каže se ''je l' tako''.Ali ja sam sladi jer tako?
Ali ja sam sladi jer tako?

Па није то једино значење Урана у 9. пољу.Osoba kida lance tradicije i nalazi nove nacine razmisljanja
Па није то једино значење Урана у 9. пољу.![]()