Indigo deca - ta divna stvorenja

Pa indigo gospodo i dame, dobro jutro, kako ste danas, inace postoji i karbon papir isto kopirni....sreca sto smo karbonska bica na putu da postanemo indigo i kristalna bica, a ne silikonska, kazem sreca...
inace silikonski oblici zivota teoretski imaju sposobnost da zive npr u dubinama zemaljske kugle, u zemlji bez kiseonika, tako da ako ikad, ne daj boze nestane atmosfere, silikonska bica planete zemlje ce preziveti i nastaviti silikonsko covecansto, mi ostali smo u "bedaku":)

http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon-based_life

http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/ask_astro/answers/980221b.html

http://www.daviddarling.info/encyclopedia/S/siliconlife.html

Zanimljivo .
immph nije da prebacujem ali po ovome sto si napisao mogu da zakljucim da si jako narcisoidan.Visina 194 ?! Pa sta koliko su bili visoki Napoleon ili Anstajn, pa ni blizu//Ne nisam iskompleksirani kepec//.
Da se toliko zalazes za vise ciljeve prodao bi svoj i-pod(imas ga jel da) i pare dao sirotinji ,i avatar ti sigurno ne bi bio neko ko je radio sta vec sa maloletnim licima. IQ 135 po kojoj skali i gde si(kako to izmerio) . Evo ti primer jednog mog drugara ,uzeo covek lepo da radi IQ test na nekoj stranici na vebu otvorio pet e-mail naloga na yahoo i sledi.. prvi put dobio 115 posle petog 142 poslednji usnimio i sad se hvali da mu je IQ 142 sta ovo znaci zakljucite sami.Nego jesi li ti nesto izumeo mozda,patentirao, napisao ili si samo kao i mnogi koje poznajem samo dobar interpretator muzickih dela a tu je samo vezba ali ne i genije i originalnost.
Menjao svoj zivot iz korena vise puta za 15 godina zivota //mislis kao i mnogi tinejdzeri obrijao glavu i poceo da nosis iscepane pantalone i tome slicno, to se lepo strucno zove adolescencija ukratko odrastanje i koje to velike tajne sigurno neznas kako je nestala atlantida ... i tako.
Nego rodace pusti ti brigu na veselje podruci neku cicu i prosetaj parkom i udahni duboko.
Pozdrav.

MA nema nikakve ljutnje ja se volim pravdati, a neznam ni sam zasto...
Negro... stigla meni knjiga Kristalna deca kao i izdanje za HR Indigo djece. Nema vise citanja na stranjskim...

Javim vam cim knjigu malo bolje prelistam....

E jos nabavio sam neke knjige o Decjoj psihologiji "Jedan model nenasilne komunikacije" od Marsal Rozenberga i "Porodicni bukvar"-Milica Novakovic

@adventur-ma vazi bre...to za visinu je bilo zbog jednog drugog posta ne da se hvalim ...
IQ test , dobio iz Beograda , ali sam resio i Ajnstajnov test kad si toliko zapeo...
A sto se tice izuma , komponovao 67 dela klasicne muzike , sad prelazim na pop i tako ...
Glavu nisam nikad obrijao i ne mislim na to sta pricas zaista...
hvala na zanimljivom savetu , ali ne hvala ,iz mnogih razloga...
Shvatam da ne trebam da pricam ni sa kim na astrologiji...dosta sam se razocarao... 8)

E da i nemam I-pod , zivim kao podstanar jedva sastavljam kraj s krajem , ali to nije bitno ti si morao da predpostavis drugacije... 8)
A sto se tica Michael Jackson-a , prati sudjenje i dokaze pa onda kazi da li je ili nije **** decu...ja sam tako uradio... 8)

immph:
E da i nemam I-pod , zivim kao podstanar jedva sastavljam kraj s krajem , ali to nije bitno ti si morao da predpostavis drugacije... 8)
A sto se tica Michael Jackson-a , prati sudjenje i dokaze pa onda kazi da li je ili nije **** decu...ja sam tako uradio... 8)

immph prijatelju reci ti meni jer bi ti menjao svoju boju koze i ceo zivot se kljukao kojekakvim pilulama ? Svaki brak koji je imao nije potrajao duze od dve godine, i dok je bio sa svojom drugom varao ju je sa prvom.Jako moralno jel da.Svojoj poslednjoj zeni nije ni dozvoljavao da vidi decu 5 godina.Nije u dobrim odnosima sa rodjenom sestrom ? Zar neko ko ima novca kao on nije ustanju da kupi odvojen krevet ili celu vilu za decu(tudju) o kojoj toliko brine vec deli svoju sobu i spava sa njima.
I sto se tice americkog sudstva tamo samo ne ubij pandura i ne za*ebi drzavu za porez ostalo se sve da novcem i globama srediti.Veliki Al Kapone je ako me secanje sluzi pao zbog poreza ;-) .Posle drugog svetskog rata i Nimberskog procesa uprkos zakonu koji je bio na snazi u Americi koji je najostrije zabranjivao davanje drzavljanstva i ulaz "nacista" .Njih preko 200 je dobilo druge identitete a neki su stigli i do vodecih pozicija i mesta,kao jedan //kojeg necu imenovati koga zanima neka potrazi// koji je stigao do predsednika NASE . Da neduzim i ovako nema veze sa temom.

Indigo deca se fizicki ne razlikuju od normalne dece. Njima je jednostavno ceona cakra, ili tzv. trece oko aktivnije. Nazivaju ih takodje i decom novog poretka, nesto kao napredak evolucije covecanstva. To su deca "ratnici" za bolje sutra. Intuicija im je nepogresiva, i njih je vrlo tesko ( da ne kazem-nemoguce) slagati. Vecinom komuniciraju telepatski, sa decom istih sklonosti. Ali ukoliko im se na neki nacin zabrani da budu ono sto jeste, moze doci do ozbiljnih psihickih poremecaja kao npr. depresije, a u najgorem slucaju i do gubitka tih posebnih osobina koje poseduju. Aura im je u predelu cela indigo plave boje, po cemu su i dobili to ime. :rolleyes:

Sve je lepo receno, osim poslednje recenice...Naime, nije im je aura u predelu cela plave boje, vec kompletna aura.

ako si indigo, ne bi se time "hvalio", ne bi ova pitanja uzimao zdravo za gotovo, bio bi iskren prema sebi i detaljno preispitao sebe. i da si cudo prirode, kao indigo, posle preispitivanja bi jos vise sumnjao u svoju nadmoc. ako i ne sumnjas, cuti. ako imas dar, sigurno ti nije dat da bi solio pamet drugima i nabijao im svoju nadmoc na nos. inace, ne palite se. nema mnogo indigo dece. samo par miliona na celom svetu, a po onim pitanjima 80% ljudi bi se pronaslo.

ako i ne sumnjas, cuti. ako imas dar, sigurno ti nije dat da bi solio pamet drugima i nabijao im svoju nadmoc na nos.

Wow , zao mi je ako ste to tako shvatili , uopste nije nista bilo u tom kontekstu :S ... samo sam ozbiljno shvatio temu , napisao dosta stvari o sebi i ocekivao neki normalan odgovor jer sam zeleo da saznam vise , umesto toga vi ste poceli da me zezate ... zao mi je ako ste to tako shvatili , bas zato jer sam se preispitivao sam ovoliko pisao u nadi da ce neko da mi odgovori , ali bilo vam je zanimljivo da me zezate ... 8) :-o :o

da li postoji neka kompetenta osoba u srbiji koja bi mogla da iskreno odgovori na to da li jeste ili nije neko indigo dete? jer sam se ja, a vidim i vecina se, pronasla u ovim pitanjima pa ispada da smo svi indigo, to je bas lepo, ali bih volela neku precizniju potvrdu. da li to moze da se vidi u necijoj natalnoj karti?

Jao mogu li da zamolim da se vratimo na temu, a ne ove gluposti, tipa ortalnog sexa u 10 godini!

Nego, shta mislite ko bi mogao biti ovo detence? Neka vodolija, vodolija podznak lav(velika samouverenost i osecaj vrednosti) sa Uranom u skorpiji, merkurom u Vodoliji i Venerom u Vagi?

Uzgred ima li u natalnoj karti nekih pokazatelja da je neko indigo dete?

Nekako mi se svidaju ova decica, voleo bih da upoznam nekog od njih.

Poslednja izmena od moderatora:

Back