Indigo deca - ta divna stvorenja

Pa Black visoko svesne osobe naprotiv ne bi trebale da imaju jak osecaj sopstvenog identiteta i autonomnog postojanja, vec su vise svesne zajednickog identiteta sa celinom, s drugim ljudima i pripadnosti univerzumu kao deo njegove svesti.
Valjda..:)))

Pa dobro , ali ako su svesne zajdednickog identita sa celinom ipak bi negde trebale da znaju kako se one uklapaju i gde im je mesto :D ... ali vide naravno i izvan sebe i to je onda kjul :lol: ...

8) :-o :o

I ja sam procitao ona cetiri dela prva i one price sto su iz boldovanih reci sam poceo ... i zanimljivi su mi oni simptomi budjenja :dash: ... 8) :-o :o

Ja cu rado da prevedem ako neko ne razume neku rec, recenicu ili kraci deo, pasus, samo kopirajte ovde ali ne vise od 3,4 recenice odjednom:)) Mislim bojim se da nemam vremena da prevedem ceo sajt, i nisam neki profesionalni prevodilac ali mogu da posluzim:)

Poslednja izmena:
Prvi put cujem za Indigo decu, verovatno ce i da porastu i budu ljudi...ili sta vec...ali sam SIGURAN da poznajem dve osobe koje, na neki nacin, odgovaraju opisu Indigo dece...i dugo ih poznajem, vec i jesu ljudi...20-30 godina...ne bih ih otkrivao...i, posto mi je njihova pojava bila vrlo cudna, te njihove oobine, nekakve...mislio sam da su to nekakve slucajnosti...eto...desava se...a sad, ako vec nadolaze ova deca...pa, sta da kazem, super...bice nam svima, mislim, bolje...

evo, izracunala sam.
excel rulz :zper:

ggrriimmmiizznnnaaa mi jjjee aaauuurraa

e cek sada da vidim sta sam i ko sam ...
mmm

:think:
''Ključ za razumijevanje ličnosti ljudi grimizne boje aure njihovo je neprihvaćanje društvenih pravila i očekivanja. Ovi pojedinci nastoje svoju individualnost izraziti kreativnim i nadarenim korištenjem sirovina i materijala kojima raspolažu. Oni na život gledaju kroz grimizni filter pa ih često smatraju nonkonformistima spektra ličnosti.
Grimiznima je najteže shvatiti razliku između angažmana i zarobljenosti. Sjediti u uredu od devet do pet, biti oženjen i imati djecu te voditi kućanstvo, za njih je oblik umobolnosti. Oni trebaju živjeti na svoj način, onako kako njima odgovara, ali istovremeno trebaju nastojati da time ne ugrožavaju senzibilitet drugih.
Grimizni nude nove perspektive, otvaraju nove vidike i istražuju nove polazišne točke te na taj način obnavljaju naše poimanje kreativnosti.''

jes' vala :)

hej ljudi, pa ovo i nije tako lose.

pozdrav,
grimizna

Moj sin ima 5 godina i neobicno je pametan za svoj uzrast. Vec zna da cita i pise srpski i nemacki,latinicu i cirilicu, sastavlja puzle i lego kocke koje su odredjene za uzrast 12+, izuzetno brzo rezonuje i shvata stvari, ima razvijenu intuiciju, nepogresivo zna kako se ko oseca, postavlja cudna pitanja i prica o cudnim stvarima....itd....Da li ovo znaci da ima auru indigo boje?

Pa svakako ih poznajes jer se radjaju sve masovnije od kraja 80 -tih godina. A immph nam ima sve sanse ;) Mada tih indiga ima vrstai pod vrsta. Sve ono sto je nabrojano kao njihove specijalnosti se ne nalaze u istoj osobi, nego je to pregrs osobina kojima su opisani .On izuzetno razvijene inteligencije koja je ipak neobicna jer im je IQ redovno iznad proseka, pa sve do paranoramlnih sposobnosti.

Poenta je da ljudsta rasa ubrzano evoluira, sto su najavle i Maje i Vedski spisi , a poslepa se sa ovim vremnom u kojem se nalazimo. Po vedama uzlala putanja Kali juge, a po Majama, kraj jednog ciklsa i pocetak novog. Po astrolozima Era Vodolije itd . Mada sve to ne ide bez teskih trauma kada su planetarni dogadjaji u pitanju. A indigo deca su ona deca koja ce nastaviti covecanstvo, makar i on sacice ljudi. Postoji i zesce teorije ali nije za ovu temu.

Da, za nekih 400 godina, u sred ove gadne Kali juge treba da nastane novo "malo" zlatno doba, "mala" Satja juga, što će se odlikovati skokom svesti, tj. visokim nivoom razmišljanja, sposobnosti i sve u svemu, tada će se sve preporoditi. U međuvremenu, iako još to doba nije stiglo, fakat mu se približavamo i "pripremamo" ...

Moj sin ima 5 godina i neobicno je pametan za svoj uzrast. Vec zna da cita i pise srpski i nemacki,latinicu i cirilicu, sastavlja puzle i lego kocke koje su odredjene za uzrast 12+, izuzetno brzo rezonuje i shvata stvari, ima razvijenu intuiciju, nepogresivo zna kako se ko oseca, postavlja cudna pitanja i prica o cudnim stvarima....itd....Da li ovo znaci da ima auru indigo boje?

U principu, boju aure može da "proveri" samo onaj ko je i vidi (a takvih je malo).
Nisam sigurna koliko su pouzdani testovi koji određuju boju aure, jer ih uglavnom mi popunjavamo, a tu je prisutna i doza subjektivizma.

No ako te interesuje da li se tvoje dete uklapa u priču o indigo deci, možeš na 2. ili 3. strani ove teme videti šta Sirijka piše o tome, kako prepoznati indigo dete.

I nije na ovim prostorima vec u Nemackoj....ovde su mi samo rekli da je dete hiperaktivno.

Moguce.
Hoces da postavis kartu?

Back