Incidenti, neredi i poslednice

• Začetnik teme Začetnik teme FLUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://static3.filefront.com/images/personal/m/masina1/130751/roqubhcbsi.jpg

Linfild je srce Srbije :D

Navijači Linfilda vikali "Srbija"

17.07.2008

Meč kvalifikacija za LŠ između Linfilda i Dinama više su obeležili navijački incidenti nego rezultat. 'Bed blu bojsi' su tokom meča razvili zastavu Vatikana, koja je redovno prisutna na utakmicama zagrebačkog kluba. Prisustvo obeležja 'svete države' isprovociralo je domaću publiku, pošto Linfild važi za izrazito protestantski klub. Publika u Belfastu uzvratila je vređanjem tamnoputih igrača Dinama, kao i klicanjem "Srbija, Srbija". Do fizičkog sukoba nije došlo, osim što su obe strane bacale petarde.

Izveštaj delegata UEFA još uvek nije objavljen, tako da nije poznato da li će biti sankcija zbog navijačkih ispada.

Dinamo je na kraju meča bio uspešniji od domaćeg tima i slavio je rezultatom 2:0.

e sad komenatar>

dobro, ja ne znam sta vise treba da se desi pa da neka evropska federacija hrvate izbaci iz takmicenja. ni formiranje kukastog krsta u livornu, ni neredi koje pravi banda klosara iz zagreba GDE GOD da dinamo igra, ni divljanje na malti kad je morala vojska da reaguje, ni neredi na rukometu, ni neredi u kranju kada su trebali trajno da budu izbaceni sa svih vaterpolo takmicenja, ni politicke parole i provokacije, ma nista...

sta ce zastava vatikana na utakmici? jel mozda papa igra stopera? ma nek se nose...

dobro, ja ne znam sta vise treba da se desi pa da neka evropska federacija hrvate izbaci iz takmicenja. ni formiranje kukastog krsta u livornu, ni neredi koje pravi banda klosara iz zagreba GDE GOD da dinamo igra, ni divljanje na malti kad je morala vojska da reaguje, ni neredi na rukometu, ni neredi u kranju kada su trebali trajno da budu izbaceni sa svih vaterpolo takmicenja, ni politicke parole i provokacije, ma nista...

sta ce zastava vatikana na utakmici? jel mozda papa igra stopera? ma nek se nose..
Ma to ti je na foru pustite ih, oni su zrtve rata, necemo ih... ;)

Majice dogovor UO i navijača
Upravni odbor dao je saglasnost igračima Crvene zvezde da pred meč sa Jagodinom izađu u majicama sa natpisom "Pravda za Uroša".

Predstavnici UO FKCZ podržao je tu inicijativi, u želji da se solidariše sa navijačima koji su protestovali zbog izricanja kazne Urošu Mišiću. To je na današnjoj konferenciji za novinare izjavio trener "crveno-belih" Čedomir Janevski, koji nije želeo da dalje odgovara na pitanja tim povodom.

Janevski je samo ponovio da su majice bile u svlačionici, a fudbalerima je rečeno da ih obuku i sa njima izađu na teren, jer je to dogovor članova Upravnog odbora i navijača.

Konferencija je zakazana povodom gostovanja niškom Radničkom u šesnaestini finala Kupa Srbije, a Janevski je u ostatku izlaganja bio koncentrisan na tu temu.

Upravni odbor Crvene zvezde, koji se solidarisao sa protestima svojih navijača, zakazao je sednicu za utorak uveče, ali se ne zna kakav će i da li će uopšte biti zauzet stav o događaju koji je izazvao burne reakcije medija i javnosti.

Visoki predstavnici Svetske fudbalske federacije i Evropske fudbalske unije osudili su protest fudbalera i izrazili čuđenje zbog podrske Crvene zvezde huliganskim grupama.

Saopštenjem na takvu reakciju navijača i igrača oglasilo se i Ministarstvo omladine i sporta, koje je takođe osudilo protest fudbalera Crvene zvezde.

Dakle 1 dno. Klub nije stao u odbranu svoje klupske legende Dzajica jer je (sasvim ispravno) smatrao da je zakon iznad svega, a sad su se zbog coveka koji je palio drugog coveka po.srali i na odluku suda i na vecinu svojih navijaca.

*** koje su pic^e ovi iz uefe ne mogu da verujejm....ovi se rasiruju sa kukastim krstovima ,a delije da zapale baklju onda nema igranja u evropi.....

Betisu zbog svastika preti ozbiljna suspenzija. Zvezda ne moze da odigra humanitarnu utakmicu sa decom od 7 godina, a da ne bude neka glupost. Partizan su lepo izbacili iz Evrope na godinu dana, sad su mirni kao bubice.

jel to znaci da ''finog decka'' treba osloboditi da bi mogao ipak nekog da ubije sledeci put.... mislis da je normalno da nekome /bilo kome/ guras zapaljenu baklju u usta :evil:
A ja sam cuo,kada odes kod eskima obicaj je da mu karas zenu. :roll:
A ako nekom guras baklju usta logicno je da ima opekotine po licu,a i da mu drzi baklju uz lice i pri tome da dise umro bi.Posto nije umro znaci da mu nije gurana u lice(a i gde su opekotine?).
A otkud njima to saznanje da je ovaj hteo da mu gurne baklju u facu?
Teorija vam je suplja kao i glava.Aj.

jel to znaci da ''finog decka'' treba osloboditi da bi mogao ipak nekog da ubije sledeci put.... mislis da je normalno da nekome /bilo kome/ guras zapaljenu baklju u usta :evil:

ti si debil !!!

]A ja sam cuo,kada odes kod eskima obicaj je da mu karas zenu[/B]. :roll:
A ako nekom guras baklju usta logicno je da ima opekotine po licu,a i da mu drzi baklju uz lice i pri tome da dise umro bi.Posto nije umro znaci da mu nije gurana u lice(a i gde su opekotine?).

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a za ostatak teksta :ok: :ok: :ok:

A ja sam cuo,kada odes kod eskima obicaj je da mu karas zenu. :roll:

...a znaci trebalo je da covek umre pa da vi 'posumnjate' da je ''maleni uros'' agresivni kreten koji ne preza da ubije coveka na stadionu na kojem bi trebalo da gleda utakmicu... ljudi ne mogi vise da vode decu na utakmice zbog vas bolida koji se uvek bijete do smrti jer ne znate sta biste drugo u zivotu radili :evil:

Od ovih koji traže neku pravdu voleo bih da mi objasne reči kojima se branio Uroš Nejaki, rekavši da je bio nasilnički nastrojen jer je mislio da je taj čovek jedan od Grobara. E pa, gospodo, ovim je indirektno priznao da je pokušao ubistvo!!! Takvu glupost skoro ne čuh. Šta kao, ako se radi o policajcu, onda se ne važi ono što je imao nameru da uradi navijaču drugog tima??? Ala se opravdao... :roll: Vidi se da mu inteligencija nije jača strana.

Sve sami navijaci. :roll:
Ovi sto zale sto su jos u srednjem veku ukinuli lomacu,su garant ljudi sto svrsavaju na politicare.Lozite se vi slobodno jos na politicare.
Jedan lik je rekao:"Treba neko da vam svrsi na facu da bi ste vi skontali da vas jebu".

Sve sami navijaci. :roll:
Ovi sto zale sto su jos u srednjem veku ukinuli lomacu,su garant ljudi sto svrsavaju na politicare.Lozite se vi slobodno jos na politicare.
Jedan lik je rekao:"Treba neko da vam svrsi na facu da bi ste vi skontali da vas jebu".

Ma sta si ti zamislio da si. Samo seres i vredjas. U pravu si kad kazes da je Uros jedan od vas. SVI STE VI ISTI. Stoka koja ne zna nista sem da lomi i unistava. Nista vam nije sveto i samo gledate kako cete da kukate. Strine jedne.

Back