In Trance we trust!

• Začetnik teme Začetnik teme kendy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Winamp:
Config, Toogle Crossfading Between Tracks, chekiraj. Izaberi vremenski period pred zavrsetak pesme kada nadolazi sledeca. (Ovo samo sa Modern Skin-om mozes, ako ne skini plug-in Nxs Xfade)

Windows Media Player:
Show Enhancements. Pronadji Crossfading and auto Volume Leveling. Izaberi vremenski period pred zavrsetak pesme kada nadolazi sledeca.

Hi every1,
Ova tema je za trance fanove(tech trance, ambient, uplifting, soft vocals, hard, euro, progressive trance...), ali i za ljubitelje podzanrova kao sto su EDM, Progressive, Psy, Techno etc.
Naravno, vas omiljeni DJ, vas omiljeni set, omiljeni mix/remix... Enjoy :D

2good4cyber:
Hi every1,
Ova tema je za trance fanove(tech trance, ambient, uplifting, soft vocals, hard, euro, progressive trance...), ali i za ljubitelje podzanrova kao sto su EDM, Progressive, Psy, Techno etc.
Samo da si se malo potrudila našla bi identičnu temu. Ima nas par koji uživamo u elektronskom zvuku.

Zdravo ljudi, nisam mogla da nadjem vas topic, pa se sj...ah i napravih svoj, sorry!!!
Ja sam 2good4cyber, obozavam trance i jos ponesto uz to(svaki podzanr trancea volim pojedinacno, zavisi od situacije kad cu slusati kog dj-a), inache pravi party luver...omiljeni Dj mi je ipak TIESTO, osim njega volim i Cosmic Gate(fenomenalni su), Buurena, Marco V, Marks, Cor Fijnemana, Dejana Milicevica(moj najdrazi "domaci"), Kovacevica, Sandera Kleinenberga, Umek, Skazi, AP, Markus Shulz, Cascada, Mark Norman, PvD, Tonka, Tiga...jos mnogo, mnogo drugih, kao sto rekoh zavisno od situacije....Definitivno postoji mnogo odlicnih dj-eva i svima njima, narocito ovim srpskim, mladjim, treba pruziti shansu.
Eto..moja licna karta :)
ps. Hvala za to podesavanje, Goku, nisam znala ni ja kako da podesim winamp;)
I postujte malo chesce, vidite koliko je metalaca etc.

2good4cyber:
Hi every1,

TEMA JE ODLICNA, ALI MI NIJE JASNO ZASTO BI NEKO STAVIO OVO POD

"M U Z I K A"

...UF POROSTITE OBOZAVAOCI, OVO JE NOVO DOBA, PA SAM MALO OSTARIO I NE SHVATAM "UMJETNOST" U SAMOJ SUSTINI, PA AKO BI NEKO MOGAO MALO DA MI OTVORI OCI???

Master_Chief:
Hm,vidim ovde sve skoro "metalci" i oni sto slusaju hip-hop a skoro niko da pomene Trance ili Techno...Izgleda da to nije bas tolko popularno u Srbiji...
U svakom slucaju ima li neko ovde na Forumu sa kim mogu podeliti malo Trance ili Techno znanja,mozda podelimo neku dobru pesmu i tako to jer ja imam sve one najbolje one sto se tesko nadju i one najduze...

A ako bude zainteresovanih mogu dati sajt sa koga se mogu skidati gratis Trance & Techno muzika odlicnog hvaliteta.
Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta.

POJMOVI "PJESMA I MUZIKA" NE IDU SA TIM JADIMA KAKO IH VI VEC ZOVETE

A TO STA JE POPULARNO I STO VOLE MLADI BAS JE VAZDA BIO PRAVI POKAZATELJ KVALITETA I TOG PRINCIPA SE TREBA DRZATI
KUD SVI TURCI TU I MI, IAKO NAS GLAVA BOLI!!!

Talamasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)
@chris
ajd malo iscooliraj.....:):):)
Prosetaj malo,popij vode,preslusaj novu KASETU Sinana Sakica.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ako ti nesto ne odgovara nemoj ni davati komentar......

chirs:
POJMOVI "PJESMA I MUZIKA" NE IDU SA TIM JADIMA KAKO IH VI VEC ZOVETE

A TO STA JE POPULARNO I STO VOLE MLADI BAS JE VAZDA BIO PRAVI POKAZATELJ KVALITETA I TOG PRINCIPA SE TREBA DRZATI
KUD SVI TURCI TU I MI, IAKO NAS GLAVA BOLI!!!
Hjade momčino objasni mi svoje muzičke standarde i uzore i dobićeš dostojanstven odgovor. Ovako samo spamuješ temu, ništa ne govoriš, a i ne kažeš puno ni o svojoj muzičkoj obrazovanosti, tako da te ne mogu nikako svatiti ozbiljnije nego običnog provokatora.
Dakle, izvoli...

DeteSunca:
Hjade momčino objasni mi svoje muzičke standarde i uzore i dobićeš dostojanstven odgovor. Ovako samo spamuješ temu, ništa ne govoriš, a i ne kažeš puno ni o svojoj muzičkoj obrazovanosti, tako da te ne mogu nikako svatiti ozbiljnije nego običnog provokatora.
Dakle, izvoli...

PA OVAKO - JASNO VAM JE SVIMA DRAGI 'TEHNASI' DA JE OVO NIJE SAMO PROVOKACIJA, SUBJEKTIVNO JE KAO I SVE U ZIVOTU-PRINCIP SVIDJA-NE SVIDJA... IMAM NEKOLIKO STVARI DA SPOMENEM.
SVIRAM GITARU DUGO I MUZIKA MI JE SVE U ZIVOTU, ALI MUZIKA PRAVA, HOCU RECI ONA GDJE NEKO NESTO STVARNO SVIRA.VRIJEDJA ME KADA NEKO MATEMATIKU ILI KOMBINATORIKU POMIJESHANU SA 'DODATNIM' SRESTVIMA NAZIVA MUZIKOM ILI JOS GRDJE- UMJETNOSHCU...
STO SE TICE MOJIH 'UTICAJA' ONI SU OD KLASICNE MUZIKE PREKO ROCKA I METALA DO POPA ILI JAZZA, PA CAK I NARODNJACI KOJI SE KOMPLETNO SVIRAJU ZIVO- UKRATKO SVE OSIM 'ELEKTRONIKE' (PPROSTITE, TE SILNE ZANROVE NISAM UPRATIO-STETA).
E CITAO SAM KAKO SU MNOGI ZAVRSILI AKADEMIJE I FANTASTICNO SVIRALI SVOJ INSTRUMENT...PA IPAK OTISLI U TEHNO..TO MI, PRIZNAJEM, NIJE JASNO...
KAKO DA UPOREDIM-IMATE NEKU GRUPU(BEND) NA BINI (NEBITNO STA SVIRAJU) I NEKO NESTO PJEVA I LJUDE KOJI U TOME UCESTVUJU ILI PODRZAVAJU TO ILI VOLE ... S DRUGE STRANE-N'AKAV JEDAN ILI JEDNA SAMI STOJE OKRUZENI N'AKIM MASHINAMA I ONO IDE SAMO ZA SEBE I SVI SE LUDO PROVODE ????????? DANAS JE MNOGO VAZNIJE BITI "IN" NEGO IMATI UKUSA ILI STAV...

KO CE MI RECI KAKVU EMOCIJU BUDI TA POJAVA TEHNO
MISLIM DA BI ZA NESTO STO JE 'UMJETNOST' EMOCIJE BILE NEOPHODNE

NEMOJTE SE LJUTITI NA MENE. NE ZELIM NIKOGA DA UVRIJEDIM, DRUGO JE AKO ISTINA BOLI. KO MISLI DA SAM VAN KONTEKSTA NECE NI SE PRIMITI....

NE MOGU DA PREZALIM SAVRSENSTVU OD PINK FLOYD-A DA OPROSTIM
"ON THE RUN", ALI POSTO JE MEDJU PRVIM MOZE PROCI...

chirs:
PA OVAKO - JASNO VAM JE SVIMA DRAGI 'TEHNASI' DA JE OVO NIJE SAMO PROVOKACIJA, SUBJEKTIVNO JE KAO I SVE U ZIVOTU-PRINCIP SVIDJA-NE SVIDJA... IMAM NEKOLIKO STVARI DA SPOMENEM.
SVIRAM GITARU DUGO I MUZIKA MI JE SVE U ZIVOTU, ALI MUZIKA PRAVA, HOCU RECI ONA GDJE NEKO NESTO STVARNO SVIRA.VRIJEDJA ME KADA NEKO MATEMATIKU ILI KOMBINATORIKU POMIJESHANU SA 'DODATNIM' SRESTVIMA NAZIVA MUZIKOM ILI JOS GRDJE- UMJETNOSHCU...
STO SE TICE MOJIH 'UTICAJA' ONI SU OD KLASICNE MUZIKE PREKO ROCKA I METALA DO POPA ILI JAZZA, PA CAK I NARODNJACI KOJI SE KOMPLETNO SVIRAJU ZIVO- UKRATKO SVE OSIM 'ELEKTRONIKE' (PPROSTITE, TE SILNE ZANROVE NISAM UPRATIO-STETA).
E CITAO SAM KAKO SU MNOGI ZAVRSILI AKADEMIJE I FANTASTICNO SVIRALI SVOJ INSTRUMENT...PA IPAK OTISLI U TEHNO..TO MI, PRIZNAJEM, NIJE JASNO...
KAKO DA UPOREDIM-IMATE NEKU GRUPU(BEND) NA BINI (NEBITNO STA SVIRAJU) I NEKO NESTO PJEVA I LJUDE KOJI U TOME UCESTVUJU ILI PODRZAVAJU TO ILI VOLE ... S DRUGE STRANE-N'AKAV JEDAN ILI JEDNA SAMI STOJE OKRUZENI N'AKIM MASHINAMA I ONO IDE SAMO ZA SEBE I SVI SE LUDO PROVODE ????????? DANAS JE MNOGO VAZNIJE BITI "IN" NEGO IMATI UKUSA ILI STAV...

KO CE MI RECI KAKVU EMOCIJU BUDI TA POJAVA TEHNO
MISLIM DA BI ZA NESTO STO JE 'UMJETNOST' EMOCIJE BILE NEOPHODNE

NEMOJTE SE LJUTITI NA MENE. NE ZELIM NIKOGA DA UVRIJEDIM, DRUGO JE AKO ISTINA BOLI. KO MISLI DA SAM VAN KONTEKSTA NECE NI SE PRIMITI....

NE MOGU DA PREZALIM SAVRSENSTVU OD PINK FLOYD-A DA OPROSTIM
"ON THE RUN", ALI POSTO JE MEDJU PRVIM MOZE PROCI...
Odlično, sad imamo tačku da krenemo od nje. Cenim to što sviraš, a i slažemo se po pitanju najbolje grupe svih vremena.
Samim tim što imaš (ako stvarno imaš) uvid u žanrove koje si pomenuo pokazuješ da imaš izvrsne predispozicije da postaneš izvrstan muzički stvaralac i uživalac. Ipak, nedostaje ti ona crta koja može u svemu da traži i, štaviše, prepozna umetnost.
To što ti uzimaš za istinu da elektronska muzika nije umetnost govori samo to da nisi nijednom zastao i studiozno, u maniru pravog muzičara, poslušao nekog DJ-a. Isto tako, govoriš da ta muzika nema osećanja. Elektronska muzika baca u trans baš kao i neki drugi pravci, verovatno tebi mnogo bliži. Osećaj kada misliš da na svetu postoje samo muzika koju slušaš, devojka sa kojom plešeš i ti sam, je nezamenjiv i neprikosnoven. U tom stanju opšteg ludila dolazi tačka kada u plesu počinješ da crtaš i vidiš zvuke koji izlaze iz zvučnika.
Sa druge strane, uživaoci u elektronskoj muzici su veći istinski obožavaoci muzike nego poštovaoci nekih drugih žanrova. Naime, velika većina ostalih otvoreno pokazuje i hvali se muzikom koji sluša, želeći time da pokaže status u društvu. Odmah ćeš znati po oblačenju, stavu, hodu iliti nekim drugom obeležjimada li neko voli da sluša metal, hip-hop, narodnu... Kod elektronske muzike toga nema, jer je akcenat SAMO na muzici.
Elektro nema neku politčku ili socijalnu poruku i stoga može biti omiljena muzika svih najrazličitijih slojeva društva. Upravo ta neopterećenost svim tim ostalim stvarima omogućava čoveku da se isključi iz svega i jednostavno UŽIVA U MUZICI.
Verovatno ćeš pomisliti da sam neki zaluđenik, i verovatno ćeš biti u pravu :D , ali zar nije taj uticaj koji ova muzika vrši na mene i sva ta pozitivna energija koju primam umetnost??
Sve ovo ti pišem zato što sam zalazio i još uvek zalazim u mnoge ostale žanrove i zato što se u tom smislu smatram kompetentnim da nešto kažem. Uživam u muzici najrazličitijuh oblika, što uključuje i elektronsku i sama ta spoznaja da me žanr ne ograničava me čini srećnim. Nadam se da će ti se mišljenje promeniti...

P.S. Mogu li te zamoliti da isključiš Caps Lock, izgleda ružno i neuredno, a imam i utisak kao da se dereš :-D

Pozdrav...

Original postavio chirs
DANAS JE MNOGO VAZNIJE BITI "IN" NEGO IMATI UKUSA ILI STAV...

Meni nije jasno sta ti znaci ovo IN??? :idea: :idea:
In si ako slusas neku drugu vrstu muzike ili sta vec??
Molim te objasni sta ti ovo konkretno znaci...

Dakle trance muzika je nesto sto je meni vrlo bitno u zivotu, naime ja trance (a i techno) muziku slusam i po 10-ak sati dnevno, a ponekad i vise!!! Jednostavno uzivam u onim zvucima, a sledeca recenica govori sve:

DeteSunca
Osećaj kada misliš da na svetu postoje samo muzika koju slušaš, devojka sa kojom plešeš i ti sam, je nezamenjiv i neprikosnoven. U tom stanju opšteg ludila dolazi tačka kada u plesu počinješ da crtaš i vidiš zvuke koji izlaze iz zvučnika.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Svaka ti cast za ovu recenicu!!! Sve si rekao sa njom, nemam vise sta da dodam, i drago mi je kad cujem da neko razmislja isto kao i ja! :arrow:

A inace ja licno ne poznajem osobu koja slusa Trance muziku, i to me cini nekako posebnim, bar ja imam takav osecaj, da uzivam u necemu sto nazalost velika vecina ljudi ne razume :p !!!

state_of_trance_by_Hoovah.jpg

adda:
Meni nije jasno sta ti znaci ovo IN??? :idea: :idea:
In si ako slusas neku drugu vrstu muzike ili sta vec??
Molim te objasni sta ti ovo konkretno znaci...

Dakle trance muzika je nesto sto je meni vrlo bitno u zivotu, naime ja trance (a i techno) muziku slusam i po 10-ak sati dnevno, a ponekad i vise!!! Jednostavno uzivam u onim zvucima, a sledeca recenica govori sve:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Svaka ti cast za ovu recenicu!!! Sve si rekao sa njom, nemam vise sta da dodam, i drago mi je kad cujem da neko razmislja isto kao i ja! :arrow:
Drago mi je što se slažemo... :-D

Pozdrav

odlicno ljudi, diskusija je na nivou, i jos jednom se izvinjavam zbog 'kontriranja' i velikih slova
dete sunca zna o cemu govori
fora je da nisam niti jednog momenta pomislio da mogu nekome da promijenim misljenje, samo sam rekao svoje...eto onako
sto se tice ovoga 'in' zajeb'o sam se, pojma nemam sta to znaci-mozda da ima likova koji se samo furaju na to iz nekih razloga, ali je to prisutno u svim zanrovima (tzv-fejkeri)
pa mozda je elektronika vishe upopularna od metala globalno, ali to stvarno ne znam (valjda nije tolika greska)

eto napricasmo se...

Kad' je vec neko pomenuo oblacenje, ja volim siroke pantalone (ali ne bas velike), neke classic patike, trenerku sa kapuljacom... Ukratko kao neko sto slusa rep ) Nije zbog toga sto slusam i Tiesto-a, ali da li je neko video Reebok i Tiesto patike....Mnogo mi se svidjaju, a na sajtu kosta svega 100 eura ))
Na foru rep patika, samo su malo plice... Ma extra su )

Back