Goku
Aktivan član
- Poruka
- 1.109
Da li neko zna da li moze da se namesti na Winamp-u i Windows Media PLayer-u, da, kada mi se zavrsava neka pesma, polako nadolazi druga.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da si se malo potrudila našla bi identičnu temu. Ima nas par koji uživamo u elektronskom zvuku.2good4cyber:Hi every1,
Ova tema je za trance fanove(tech trance, ambient, uplifting, soft vocals, hard, euro, progressive trance...), ali i za ljubitelje podzanrova kao sto su EDM, Progressive, Psy, Techno etc.
Naravno, vas omiljeni DJ, vas omiljeni set, omiljeni mix/remix... Enjoy![]()
2good4cyber:Hi every1,
Ova tema je za trance fanove(tech trance, ambient, uplifting, soft vocals, hard, euro, progressive trance...), ali i za ljubitelje podzanrova kao sto su EDM, Progressive, Psy, Techno etc.
Naravno, vas omiljeni DJ, vas omiljeni set, omiljeni mix/remix... Enjoy![]()
Master_Chief:Hm,vidim ovde sve skoro "metalci" i oni sto slusaju hip-hop a skoro niko da pomene Trance ili Techno...Izgleda da to nije bas tolko popularno u Srbiji...
U svakom slucaju ima li neko ovde na Forumu sa kim mogu podeliti malo Trance ili Techno znanja,mozda podelimo neku dobru pesmu i tako to jer ja imam sve one najbolje one sto se tesko nadju i one najduze...
A ako bude zainteresovanih mogu dati sajt sa koga se mogu skidati gratis Trance & Techno muzika odlicnog hvaliteta.
Inace ja slusam dosta DJ Quicksilvera,Paul Van Dyk-a i Maura Picotta.
Hjade momčino objasni mi svoje muzičke standarde i uzore i dobićeš dostojanstven odgovor. Ovako samo spamuješ temu, ništa ne govoriš, a i ne kažeš puno ni o svojoj muzičkoj obrazovanosti, tako da te ne mogu nikako svatiti ozbiljnije nego običnog provokatora.chirs:POJMOVI "PJESMA I MUZIKA" NE IDU SA TIM JADIMA KAKO IH VI VEC ZOVETE
A TO STA JE POPULARNO I STO VOLE MLADI BAS JE VAZDA BIO PRAVI POKAZATELJ KVALITETA I TOG PRINCIPA SE TREBA DRZATI
KUD SVI TURCI TU I MI, IAKO NAS GLAVA BOLI!!!
DeteSunca:Hjade momčino objasni mi svoje muzičke standarde i uzore i dobićeš dostojanstven odgovor. Ovako samo spamuješ temu, ništa ne govoriš, a i ne kažeš puno ni o svojoj muzičkoj obrazovanosti, tako da te ne mogu nikako svatiti ozbiljnije nego običnog provokatora.
Dakle, izvoli...
Odlično, sad imamo tačku da krenemo od nje. Cenim to što sviraš, a i slažemo se po pitanju najbolje grupe svih vremena.chirs:PA OVAKO - JASNO VAM JE SVIMA DRAGI 'TEHNASI' DA JE OVO NIJE SAMO PROVOKACIJA, SUBJEKTIVNO JE KAO I SVE U ZIVOTU-PRINCIP SVIDJA-NE SVIDJA... IMAM NEKOLIKO STVARI DA SPOMENEM.
SVIRAM GITARU DUGO I MUZIKA MI JE SVE U ZIVOTU, ALI MUZIKA PRAVA, HOCU RECI ONA GDJE NEKO NESTO STVARNO SVIRA.VRIJEDJA ME KADA NEKO MATEMATIKU ILI KOMBINATORIKU POMIJESHANU SA 'DODATNIM' SRESTVIMA NAZIVA MUZIKOM ILI JOS GRDJE- UMJETNOSHCU...
STO SE TICE MOJIH 'UTICAJA' ONI SU OD KLASICNE MUZIKE PREKO ROCKA I METALA DO POPA ILI JAZZA, PA CAK I NARODNJACI KOJI SE KOMPLETNO SVIRAJU ZIVO- UKRATKO SVE OSIM 'ELEKTRONIKE' (PPROSTITE, TE SILNE ZANROVE NISAM UPRATIO-STETA).
E CITAO SAM KAKO SU MNOGI ZAVRSILI AKADEMIJE I FANTASTICNO SVIRALI SVOJ INSTRUMENT...PA IPAK OTISLI U TEHNO..TO MI, PRIZNAJEM, NIJE JASNO...
KAKO DA UPOREDIM-IMATE NEKU GRUPU(BEND) NA BINI (NEBITNO STA SVIRAJU) I NEKO NESTO PJEVA I LJUDE KOJI U TOME UCESTVUJU ILI PODRZAVAJU TO ILI VOLE ... S DRUGE STRANE-N'AKAV JEDAN ILI JEDNA SAMI STOJE OKRUZENI N'AKIM MASHINAMA I ONO IDE SAMO ZA SEBE I SVI SE LUDO PROVODE ????????? DANAS JE MNOGO VAZNIJE BITI "IN" NEGO IMATI UKUSA ILI STAV...
KO CE MI RECI KAKVU EMOCIJU BUDI TA POJAVA TEHNO
MISLIM DA BI ZA NESTO STO JE 'UMJETNOST' EMOCIJE BILE NEOPHODNE
NEMOJTE SE LJUTITI NA MENE. NE ZELIM NIKOGA DA UVRIJEDIM, DRUGO JE AKO ISTINA BOLI. KO MISLI DA SAM VAN KONTEKSTA NECE NI SE PRIMITI....
NE MOGU DA PREZALIM SAVRSENSTVU OD PINK FLOYD-A DA OPROSTIM
"ON THE RUN", ALI POSTO JE MEDJU PRVIM MOZE PROCI...
Original postavio chirs
DANAS JE MNOGO VAZNIJE BITI "IN" NEGO IMATI UKUSA ILI STAV...
DeteSunca
Osećaj kada misliš da na svetu postoje samo muzika koju slušaš, devojka sa kojom plešeš i ti sam, je nezamenjiv i neprikosnoven. U tom stanju opšteg ludila dolazi tačka kada u plesu počinješ da crtaš i vidiš zvuke koji izlaze iz zvučnika.
Drago mi je što se slažemo... :-Dadda:Meni nije jasno sta ti znaci ovo IN???![]()
![]()
In si ako slusas neku drugu vrstu muzike ili sta vec??
Molim te objasni sta ti ovo konkretno znaci...
Dakle trance muzika je nesto sto je meni vrlo bitno u zivotu, naime ja trance (a i techno) muziku slusam i po 10-ak sati dnevno, a ponekad i vise!!! Jednostavno uzivam u onim zvucima, a sledeca recenica govori sve:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka ti cast za ovu recenicu!!! Sve si rekao sa njom, nemam vise sta da dodam, i drago mi je kad cujem da neko razmislja isto kao i ja!![]()