Ja sam se jutros oprostio od moje Kuce-Dobrice :-(
Nije nikad ni trebalo da mu produzim agoniju lecenjem..
Nemam nista u glavi osim slike kako izgleda sad, i kako izgleda vec dva meseca... hocu sto pre da pokopam to djubre u Pandorinu kutiju i pamtim prethodnih 12godina.
Zelim da pokopam 2meseca s njim... hocu da mi neko uzme taj deo uspomene, hocu da je nema...
S kim da se mazim, kome da pricam dok ucim na terasi, kome da se zalim na nepravde u svetu, ko da mi prisluskuje telefonske razgovore dok se suncam, ko' da negoduje kad mu dajemo bocu, ko' da mi capi prst kad imam kex u ruci, a zubi precizni ko' pincetice kad je druga hrana u pitanju, ko da laje jer ne radi zvono na kapiji, ko' da me cuva leti da spavam u otvorenoj kuci, ko da mi uleti kroz prozor jer mu je dosadno,s kim da pricam satima, koga da zovem i grdobica i smrdilica i pametnica i dobrica i milica, ko da se upiski kad me ne vidi vise od mesec dana, kome da kuvam rucak s mesom dok ja postim, koga da cuvam jer se boji vatrometa, ko da deli kvadratni metar na suncu u maju sa mnom, cije usi da uzmem pa da bude avijaticar...:-(
kome da stavim prst u usta da bi ispljuno' jer nije ukusan, cije krmeljice da brisem kad dolaze gosti da budemo lepi i cisti, u cije ime da govorim u muskom rodu, kome da pretim da sam ga stavio u oglase da prodam, a kad je ostario da ga menjam za novi model, s kim da se ljubim a da me nikad jezikom ne dotakne, ko da me tuce u kolima kad treba vrata da se otvore, kome da daju moj rucak min pre nego se vratim pa da vidim u slast da mi jede spanac na moje oci, ko da mi gundja dok ga kupam, koga crevom da jurim kad mi ne da da povisim ton na njega jer misli da nisam u pravu, s kim da se guram pa on kad prestane naglo da ja padnem niz stepenice, ciju guzu da tucem jer je bila snazna pa ne oseti kad se mazi, koga da ceskam pa da kazem "prljo jedan sramota me kaki' si", cije cinijice da proveravam dal' su pune i ciste, koga da zezam sto mu rastu sede izmedju prstica....
Gde ja to sve da nadjem?!
Kuco-dobrice, da mi budes dobar avijaticar :* Da ne zaboravis odakle si kreno' i da svratis ponekad po gorivo... da nadjes devojku s cetri noge tamo :*