IN MEMORIAM

In memory

A_DIANNA_53-1.jpg

Dianna - Azra živela je 8 godina. Nema je više,od 03.05.2007 godine.

Tuzna ali ipak lepa tema... Nemacki bokser je jednostavno bio presladak... Dugo nisam videla tako slatku kucu... Koliko je star na ovim slikama?
Dianna - Azra je veoma lepa. Jel nemacki ovcar?

na ovim slikama don je imao 4 meseca! Ja sam shvatio da nikad vise necu moci bez pasa u zivotu, imao sam ga dva meseca, proslo je nedelju dana od kako sam ga uspavao a meni je svaki dan kao da sam taj dan to uradio! Vrlo lako padam u depresiju kad god ga se setim i kad god pogledam neki njegov kutak! Sinoc sam izasao sa drugovima prvi put posle 4 meseca (skupljao sam pare za njega pa nisam izlazio, a kad je dosao bio je suvise mali da bi ga zapostavljao) i zamisljao sam ga pored sebe u klubu! Pomisljam ponekad da bi ovo moglo tako da se vuce mesecima dok ne uzmem novog psa! Mislim da cu to sto pre da uradim i da ce mi to pomoci dosta! Hvala vam svima na komplimentima za Dona! Samo sam hteo da kazem da iako je bio toliko sladak i mali, Ljudi su vise padali na njegov karakter nego na lepotu! Toliko je bio veseo i predobar!

Kakav medenjak!!! Sasvim je razumljivo da ti je tesko, koliko god da je kratko bio sa tobom, vidi se da ti se uvukao pod kozu a to moze da se desi samo pravom ljubitelju zivotinja. Veoma mi je drago sto cujem da je, iako je imao tako kratak zivot, bio pazen, mazen i voljen. Uzmi svakako novu kucu, Dok ce ti uvek ustati u secanju, a jos jedna kuca ce da uziva i baskari se u tvojoj ljubavi :wink:
I postavi nam jos slika ovog medenjaka, obavezno! 8-)

belcici:
Tuzna ali ipak lepa tema... Nemacki bokser je jednostavno bio presladak... Dugo nisam videla tako slatku kucu... Koliko je star na ovim slikama?
Dianna - Azra je veoma lepa. Jel nemacki ovcar?

A_DIANNA_53-1.jpg

Dianna - Azra
Jeste" bila " je nemački ovčar. Otac joj je bio Amor up.br. Sp 80136 No, a majka
Azra up. br. Sp 73767 No. A ona bila upisan pod brojem JR Sp 714403 No. :( :(

:-( :-(
Jaoj ljudi, mnogo mi je zao...
Srce ce mi prepuci veceras.
Strasno mi je tesko kada ovako nesto procitam, a znam da je smrt neminovnost, ali tako male kuce da umru - ne, ne, ne, ne dam.
I ja imam kuce i kad bude ona odlazila, idem i ja sa njom. :-(

Tek sad sam videla ovog slatkisa, hrcka malenog...

brbljiva_kisa:
:-( :-(
Jaoj ljudi, mnogo mi je zao...
Srce ce mi prepuci veceras.
Strasno mi je tesko kada ovako nesto procitam, a znam da je smrt neminovnost, ali tako male kuce da umru - ne, ne, ne, ne dam.
I ja imam kuce i kad bude ona odlazila, idem i ja sa njom. :-(

Nećeš dete moje, nećeš. I ja sam mislio tako. Ona je otišla, meni ostala tuga za njom, ali znaj, što čovek može da preživi, i da preboli, to je čudo. :-( :-(

Јесте тужна тема, али они то заслужују ... да их се сетимо, да их представимо, иако отварамо ране које не пролазе, ...

Drago mi je da vas je dirnula ova tema i da ima interesovanja za nju. Kad sam postavljao temu mislio sam da cu samo ja postaviti slike a da ce kod drugih probuditi samo tugu i da prosto nece hteti ovim da se bave. Lepo od svih vas

Ja neću pisati priču o mom psu koga više nema, priča bi bila jaaaaaako duga, ne želim da "maltretiram" korisnike, tako da ću staviti samo jednu pesmu, a svima se izvinjavam, pesma je obična, nije stilski ulepšana, ali je od srca!

Hej, moj džukac,
bez tebe
sreća nema svoje ime,
sa tobom
- ja živim.
Nema igre i nema smeha
bez tvoga laveža,
plemenite si krvi
i pun dostojanstva,
samo mene priznaješ
za svoga gospodara.
Radost i tugu,
i kroz oblake i kroz dugu
zajedno smo prošli,
i niko i ništa
nas neće nikada razdvojiti!
p.s. Zvao se JASPER kome smo tepali DŽALE, voleo je ljude, posebno decu, nerazdvojni smo bili i sa suzama ga ispratili!

isplakah se kao i uvek na ovakvim temama.bokser je bio presladak.azra takodje i onaj mali beli stvoric medeni..ja ne mogu da ponovo pisem o mojim psima,mozda i okacim sliku ili prekopiram tekst koji sam napisala na drugom forumu i koji sam posvetila mom medi...ne znam..videcu..tesko mi je

Fibi3:
Hrcak Reks. 1,5 god. Uginuo prekjuce.

Joj, tvoj Reks je isti kao moj Chipi! Srce mi se cepa.
Chipi je jako bolestan... Ima tesku upalu usiju i tumor. Bojim se da nece jos dugo biti sa nama. Dusa me boli, jadnicak nema ni godinu dana, tj. 29. maja ce mu biti rodjendan, ako ga dozivi. Joj, place mi se...

Ja ustvari ne znam od cega je uginuo moj hrcak. Prvo mu je otekao jedan obraz i veterinar je rekao da je to samo hematom i da ce proci. Ali njemu je bilo sve gore i gore. Otekao je i drugi obraz, oba oka se zatvorila i sve je pocelo da se gnoji. Odveli smo ga kod drugog veterinara i on mu je iz usta izvadio puno semenki koje su probile jedan obraz. Dao mu je inekciju i rekao da je pitanje da li ce preziveti s obzirom da je ima pocetak gangrene. Sutradan je uginuo. Mucio se dugo, jadnik. Strasno je to bilo gledati. Odveli smo ga kod veterinara da ga uspava da se ne bi vise mucio, ali nije hteo. Rekao je da se to ne isplati?!? s obzirom da ce uginuti za 20 min. Uginuo je posle sat vremena. Mozda je na kraju uginuo i od gladi jer nije bio sposoban da jede ni da pije.

Kuco-Dobrice... nedostajes mi! Dok pijem kafu i pricam sama sa sobom, nedostajes mi... da mi se zagnjuris u krilo i iskprljas pidzamu, da me maltretiras nocu da se igram s tobom jer ti se ne spava, da me tuces jer sam te zatvorila u kolima, da mi gundjas dok ti cistim usi, da si ljubomoran na svakog kome tepam, da mi prisluskujes telefonske razgovore, da se tucemo u hodniku, da se guramo oko poslednjeg parceta sunca u dvoristu, da te grlim, da ti vidim sjaj u ocima dok ti dajem omiljene medenjake, da ucis sa mnom, da ti se izjadam s vremena na vreme, da me docekas kad se vratim ispita da ti kazem ko je pametniji od nas dvoje, da mi lajes na mene kad mislis da nisam u pravu, da imam kome da spremam rucak, da sedimo na garazi dok ti ne dosadim... da te negujem dok imas napad :-( Usi moje prljave mi nedostaju... Znam da nista ne bi bilo drugacije da sam ustala 20minuta ranije,... ali ne mogu da ne placem sto bar nisi otisao dok sam bila pored tebe...

beast%3B-%29.jpg

beauty%26theBeast.jpg

Kuca-Dobrica je bila mesanac, tata boxer, mama boxer-dalmatinac. Bio je obozavani clan familije... jedini na kog niko nije bio ljut duze od 15minuta :-)
Na zalost umro je u prilicnim mukama od ciroze jetre, jer smo se trudili da ga spasemo nekim terapijama. Ko god vidi da mu se zivotinjica muci, imajte hrabrosti onoliko koliko imate ljubavi i uspavajte ih :-( Grozno je i boli,... ali bolje da boli vas, nego njih, jer kod vas su samo emocije u pitanju.

Kukavica

Za tako nesto je potrebna velika hrabrost, ali slazem se. Sa druge strane, nisam za eutanaziju zivotinje "samo" zato sto je neizlecivo bolesna, ukoliko ne pati. Ako znate da mu nema leka, ali ipak nije u bolovima, nisam za uspavljivanje. Znam da je tesko gledati zivotinju koja se polako gasi, ali ako ona ne pati, nemojte je uspavljivati samo zato sto je vama tesko da ga gledate.

Evo ja bih da ostavim ovde uspomenu na Argona, mesanca rotvajlera. :(

To je bio pas mog decka, imao je negde oko 5-6 godina, i bio je jako dobar i miroljubiv... :(

Negde je izgleda probio ogradu i malo lutao, a vratio se istog dana, otrovan od kreozana. :(
Ne zna se gde se tacno otrovao, samo se vratio kuci i uginuo. To je bilo pre oko 6 meseci. :(

34193094is5.jpg

mirko0042mn9.jpg

A dalje je Ceda, macak moje najbolje drugarice, to je sin moje mace Gare, koja je isto tako crna. Ceda je imao samo 7 meseci kada je istrcao za mojom drugaricom na ulicu i kada su ga udarila kola. :( A drugarica ga je bas pazila i negovala, par dana pre toga mu je izvadila knjizicu. :(
Ceda je bio pravi gospodin. :)

ceda1rc0.jpg

ceda2uj9.jpg

Back