sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Bas tezak period za mene.Bas te poteralo.Nadam se da je ona zatvorila ovo poglavlje, da vise nece biti tako ruznih epizoda, bar jos nekoliko godina.
Uzasno mi je tesko.
Ja imam jos maca i neizmerno ih volim sve. Najdivnija stvorenja na planeti su mace.
Probala sam da mace drzim u kuci ....tada su mnogo sigurnije ali onda one nemaju slobodu. Mace su mnogo srecne kada su slobodne i kada mogu da budu u prirodi i da love. Ne znam sta je pametnije. Da li je pametno da mace budu nasi robovi i stalno budu zatvorene i nesrecne ili ih treba pustiti da zive svoj zivot. Imam jako veliko dvoriste i u pitanju je periferija gde nema mnogo automobila ima dosta travnate povrsine i stvarno je idealno za mace...jedino psi predstavljaju opasnost. Imam jos malih maca ali sad imam strah ....da se i njima to ne dogodi. Ja moje mace cuvam zatvorene dok su male i dok ne porastu tek sa 7-8 meseci im dozvoljavam da malo izlaze napolje. Da li je pametnije da mace zive 15 i vise godina kao nasi robovi ili da zive krace u prirodi i da uzivaju u svom zivotu? Bas me interesuje vase misljenje.

Mozda ti bude lakse sad, kad smo podelile suze.