IN MEMORIAM

kad smo poceli da zivimo sa njima znali smo da nisu vecni i da ce doci taj dan.....

ali taj njihov zivotni vek smo ulepsali i lepo se provodili,mnogo ljubavi,igra i nestasluka... :heart:
bice uvek u tvom srcu.

ti znaš kako je to....i hvala na pozivu....vidimo se kad se malo...odmorimo :heart:

Nisam mogla da ronzam tamo na blogu,
ovde ću, poznavala sam Mazu, kratko ali dovoljno
:rida::rida::rida:

znam.....Mari....uuuuuuf....:heart:

Oplakala sam je i dok ste pisali kako je ostarila,kako se gubi na trenutke...Plačem od sinoć kad god se setim i kad god vidim moju "Mazu"
Drago mi je što sam je upoznala.Duša pegava lepa...

jaooo ti i na FB plačeš...znam kad pričaš sa Cic....nemoj, mora tako. Tvoja Maza je mlada, daleko je to od vas...uživajte kao što smo mi sa našim Mazuljkom :heart:

ko me bio po ušima da svraćam na forum... :rida:
I ja se isto zapitah! Odmah sam otišla do prozora da pogledam u ćošak dvorišta gde počiva moj Kiki,pekinezer koji je prošle godine na Svetog Jovana napunio 16 godina a uspavan je nedelju dana kasnije,na Svetog Savu. Više nije mogao! I dan danas se pitam kako sam otišla i vratila se od veterinera. Držala sam ga u naručju,suze su mi lile niz obraze,on ih je lizao,ja sam ga mazila i ljubila i na dlanu osećala srculence kako kuca. Dobio je bensedin,zaspao je.Poslednji put sam ga zagrlila,pomazila,poljubila! Spustila sam ga na sto i izašla napolje.
Sada u ćošku dvorišta rastu tri magnolije i prkos koji je cvetao celog leta, "bacao" nenormalne boje i rastući sam oformio srce.
I do kraja života će mi nedostajati.

I ja se isto zapitah! Odmah sam otišla do prozora da pogledam u ćošak dvorišta gde počiva moj Kiki,pekinezer koji je prošle godine na Svetog Jovana napunio 16 godina a uspavan je nedelju dana kasnije,na Svetog Savu. Više nije mogao! I dan danas se pitam kako sam otišla i vratila se od veterinera. Držala sam ga u naručju,suze su mi lile niz obraze,on ih je lizao,ja sam ga mazila i ljubila i na dlanu osećala srculence kako kuca. Dobio je bensedin,zaspao je.Poslednji put sam ga zagrlila,pomazila,poljubila! Spustila sam ga na sto i izašla napolje.
Sada u ćošku dvorišta rastu tri magnolije i prkos koji je cvetao celog leta, "bacao" nenormalne boje i rastući sam oformio srce.
I do kraja života će mi nedostajati.

A što ja dodjoh sad.....ovde.
Taman sam se malkice primirila.....:zag:

Moje prvo kuce, Floki,pticar, uspavan je na danasnji dan. Imao je najlepse krzno na svetu. Bio je tri godine stariji od mene, doziveo je 16-tu, poispadali su mu muki svi zubi, nije mogao vise nista da jede. Eto, da ga se neko seti.

Moje prvo kuce, Floki,pticar, uspavan je na danasnji dan. Imao je najlepse krzno na svetu. Bio je tri godine stariji od mene, doziveo je 16-tu, poispadali su mu muki svi zubi, nije mogao vise nista da jede. Eto, da ga se neko seti.

Jedino je važno da ga ti ne zaboraviš a sigurna sam da nećeš!

Ajao,šta se sve mojoj mački dešavalo!Ovako,ostala je lutalica,bez majke.Bila je sama na ulici nekoliko meseci dok je ja nisam našla.Nije znala da se pone na drvo.Dva puta je ubačena u hladnu vodu po zimi.Ujela ju je zmija.Pobacila prve mačiće.Drugi put okotila 2 mačeta i jedno uginulo a drugo se izgubilo.Udaruo ju je aauto ali je preživela i celu zimu smo je lečičil.I drugi put ju je udario auto i tako je završila svoj jadni mučenički život...

Moja dugogodišnja verna družbenica, dragi član naše porodice, naše kuče-luče, moja Azra

Azra-01.jpg
[/IMG]

Azra6-1.jpg

tiho je, prekjuče, otputovala u Večna Lovišta u svojoj jedanaestoj godini.

Trči, Azra, sad opet možeš.

mala Ljuba je sad na nekom boljem mestu... nadam se...
bila je samo par dana u mom zivotu, ali nam se svima uvukla pod kozu... vec sam 100 puta rekla da ja divnije mace nikad nisam videla, jednostavno je imala ono "nesto" u sebi... :sad2:
izvini sto te nismo spasili... :(

Prilozi

• 542094_345762135485426_100001549264390_975172_487153094_n.jpg
    542094_345762135485426_100001549264390_975172_487153094_n.jpg
    18,4 KB · Pregleda: 11
Nocas mi je uginula maca stara samo godinu dana. Mnogo je volim. Zao mi je sto se to desilo nocu, ugizao je pas i za sat vremena je uginula. Nisam nikako mogla da pomognem :-(. U pitanju je zenka koja je bila tako mala i sicusna skroz bela sa razlicitom bojom ociju. Divna. Dok je bila ziva....imala je moju neizmernu ljubav. Na zalost na neke stvari ne mozemo da uticemo. Bas je imala los period .Samo pre 10-ak dana se bila omacila i nijedno joj mace nije ostalo zivo od 4. I za 10 dana je izasla iz dvorista i eto sta se dogodilo. Nadam se da je bila srecna sa mnom jer sam joj sve pruzala. Moja divna maca Milica moja - moja snezna kraljica ♥♥♥
P6270755.jpg
P6270748.jpg
P6270749.jpg
P6270750.jpg
P6270751.jpg
♥♥♥

Back