IN MEMORIAM

Jedan par crnih usiju je virio iz trave pored puta, par zutih ociju je gledao odakle dopiru ljudski glasovi. Verujem da su mu jedan zivot potrosili neljudi koji su ga izbacili na sred puta, valjda zato sto su crne macke baksuz, preostalih 8 mu je pred mojim ocima otislo pod tockovima automobila mog kupca. Da sam mogla, vristala bih na glas dok sam gledala kako mu se prosipa mozak i ispada oko. :rida:

Ja se i dan danas secam kad mi je uginula Dina, srednji snaucer, imala je tumor... :(
A sad skoro je uginula jedna kuca koju sam obozavala... Imala je neke neuspojave nakon sterilizacije. :(

Moj macor Roki.Otrovali su ga.Nikada vise necu imati macku,nijedna macka nece biti kao on.Odlucila sam.Uzecu psa ovih dana.Obozavala sam ga,bio je blesav i pametan i najbolji macak na svetu.Nikada ga necu zaboraviti,to divno stvorenje.Jadni moj mali Roki.Ne mogu da se pomirim sa tim date nikada vise necu maziti i ceskati,da neces uskociti kod mene u krevet,danas neces maltretirati,i grickati i ..i toliko toga.Bio si clan nase male porodice.

Bas nikako da se sredim.Svaki cas se cimam ucini mi se da ga vidjam u nekom cosku kuce,ili iza drveta..i muz jutros onako ne razmisljajuci u prodavnici uzme i stavi u korpu maciju hranu,i tek kad je video da ju je spustio u korpu setio se da macora nema.

Zao mi zbog tvog psa,delimo istu muku. Sumnjam da je i mog psa neko otrovao (Sodom). Naglo je smrsao ali i dalje jede ali kada vrsi nuzdu to je u tecnom stanju i nekontrolisano. Ustaje samo kad vrsi nuzdu i to sa mukom. Ako neko ima iskustva sa navedenim bicu mu zahvalan.

Bila si moj voljeni anđeo, mislila sam da smo se izborili sa najtežim, zašto tako, odjednom, kad si tek počela da živiš.Srce će mi prepući za tobom, ne mogu te prežaliti, malena moja Gico, srećice moja neprežaljena

9gx741.jpg

Aja, pa kako?! :sad2: Bas kad smo odahnuli... :(
Prošle nedelje mi je majka doživela infarkt, pa sam ,od tada, stalno kod nje(ima 80g., moram da je kontrolišem da li uzima lekove, jer je odbila hospitalizaciju).Svaki dan sam se čula sa mužem,Gicana je bila dobro, čak se igrala sa drugim macama i mazila sa njim.U ponedeljak uveče, iznenada je klonula, on ju je umotao u ćebence i stavio kod sebe na grudi, da spava, ali nije dočekala jutro.Nije imao snage da mi kaže, do juče popodne:rida:, a ja nisam mogla da se smirim satima, jedva sam i ovo napisala.Ne znam šta se tačno desilo, trenutno sam u takvoj konfuziji zbog svega što mi se dešava, da ne mogu da se saberem:(

Kažu plači....plačem ja....samo ne bih da opterećujem druge...Maza i ja smo ispisale mnogoooooo blogova....mnogo priča ispričale i doživele...prepuno ljubavi, pameti, dogodovština,smeha i besa, izložbi, tone ukradene hrane...ona je sigurno u prethodnom životu bila u Sing-Singu....garantovano :lol:...dva okota je imala, štenci...prelepo....ona je moj pas. Prepametna devojka koju svi znaju na Krstarici a i šire...hahahah znate šta znači MMM....Maza, Maša, Meš....Maša ili Šaša ili Šašava kako je zovemo je njena ćerka....ima 12 godina i još uvek je blesava kao štene....i izgleda nedozrelo.....a Meš je nemački ovčar...naša dobrica i recimo ....čuvar hahaha
Maza je bretonka...naš prvi pas...i....početkom maja bi imala punih 15 godina...vreme je...dogorela joj sveća...ne može moja devojka više, stara je i bolesna, ne zna za sebe, udara svuda, pada, ne zna da jede više, vodu grize...od nedelje nema ni jedan bisti momenat.....hoće kereća dušica da ode...umorna je moja devojka..eto...život...prelep....i sve bih ponovila da mogu....sve...i greške...
Sada....imamo dva M...Mazina dušica trči poljem kojim smo se šetali i gde je sa Šašavom za par sekundi postajala samo bela tačka....dve bele tačke u zelenom ili žutom prostranstvu...sloboda duha ...
Nedostaje mi.....jako....svima fali taj pogled prepametni....i....Maša i Meš je traže....i....:heart::heart:

Mazuljak

Nas dve.....

MMM....Maza je u mom naručju

Putuj dušice ....i hvala za prelepih 15 godina :heart:

Uh... šta reći ...
Duša lepa...
Može li onaj ko zna šta to znači i kolika je i kakva je ta ljubav i ta veza među njima i nama... ili između tebe i nje... može li se ne rasplakati?
Šta su suze naspram tolike ljubavi?
I praznine koja ostaje iza nje... :heart:

Samo sam izasla u hodnik da onu moju izgrlim.... ne mogu reci da znam kako ti je, ali kolika je knedla u grlu zbog gubitka psa, kojeg smo znali samo preko interneta, moze naznaku dati koliko tebi jeste tesko sada. Ljubim te drugarice i ovo je ono sto je sastavni deo zivota. Bol.

Back