Imovina Radikala

Ne mozes da kazes nesto za njih a ovi svi ostali su dostavili imo-karte ali samo na svoje ime....i svi podstanari jadni voze yuga i slicno..... SVI SU ISTA BAGRA PO TOM PITANJU I RADIKALI, A DOKAZ TOME JESU POSLANICKE PLATE.....KO SE POBUNIO KADA SE DONOSIO ZAKON O TOME??? NIKO!!!!

NEce da bude. Nisu radikali izglasali plate poslanicima.

Stalno zamenjujete stvari... zuti izglasaju velike plate a raspali se po radikalima kao da su oni vecina u paralentu i kao da oni imaju vlast poslednjih 8 godina... e pa nije narod bas toliko glup :lol:

Jok i ne.A pametni Tadija im daje 60 mandata na listi.Imaćemo Đapića i Paragu u parlamentu,a možda i Gotovinu,ako izađe iz zatvora.

Pa zanima i DS, kakva je razlika. Svi su oni isti. Baš taj siroti Tadić se hrani okolo po restoranima, prosto se plašim da jadničku ne ponestane novca da plati :lol: na stranu njegovi susreti sa političarima, što mu možda plaća stranka, više puta sam ga viđala svojim očima u društvu one nosate što vodi Utisak nedelje i baš ne verujem da su pili vodu i jeli grisine :mrgreen: ko to plaća?????

Elem, opste je poznato da radikali maju po 11mil evra na racunu i kod kuce uramljen tetkin kauc kao podsecanje od cega su krenuli. Svi znaju da radikali imaju po 18 racuna u bankama i na njima 20tak mil evra... za crne dane. I ko zna sta sve ne... :lol:

Novinari Pravde su bili vredni pa su pronašli kopiju testamenta i objavili je u novinama. Ako neko tvrdi da je to laž neka ih tuži.
Zašto nam neko od demoNkrata ne da podatke, sa informacijom o izvoru podataka, o imovini radikala? Ajde baš me interesuje :-) Eeee demoNkrate, demoNkrate, polako se davite u sopstvenim lažima...

Pa zanima i DS, kakva je razlika. Svi su oni isti. Baš taj siroti Tadić se hrani okolo po restoranima, prosto se plašim da jadničku ne ponestane novca da plati :lol: na stranu njegovi susreti sa političarima, što mu možda plaća stranka, više puta sam ga viđala svojim očima u društvu one nosate što vodi Utisak nedelje i baš ne verujem da su pili vodu i jeli grisine :mrgreen: ko to plaća?????
Sponzori,valjda?Sponzorušama plaćaju sponzori...a nekad i kuća časti.:mrgreen:

Eto ti ga vraze,ja bas mislio da su celnici SRS-KPJ dobri decki ,a ono teska banda i lopovi.

Najbolji od njih je bivsi vozac kamiona Dragan Todorovic(predsednij izvrsnog odbora SRS-KPJ) ,koji sad ima jednu od jacih prveoznickih firmi u Srbiji....hm..sve to covek zaradio od poslnicke plate.

Ali ,najbolji od njih je seljacic iz sela Bajcetina pored KG ,Toma "grobar" ,koji je dobio na nasoj grbaci dva stana u centru BG (velicine manjih fudbalskih igralista)od kada je poceo da lize "ljubu" V.Seselju,e sad se pitam za koje je to on zasluge zaradio ta dva stana.. hm.. ?????

P.S.Doduse,pre dva dana prijavi samo jedan stan,jedan je satro poklonio sineku kad se ozenio.

Elem, opste je poznato da radikali maju po 11mil evra na racunu i kod kuce uramljen tetkin kauc kao podsecanje od cega su krenuli. Svi znaju da radikali imaju po 18 racuna u bankama i na njima 20tak mil evra... za crne dane. I ko zna sta sve ne... :lol:

Nisu ni oni nimalo naivni....a probaj da ne budes i ti...imam ja jednog ljadzikala u familiji..opstinskog odbornika....

Novinari Pravde su bili vredni pa su pronašli kopiju testamenta i objavili je u novinama. Ako neko tvrdi da je to laž neka ih tuži.
Zašto nam neko od demoNkrata ne da podatke, sa informacijom o izvoru podataka, o imovini radikala? Ajde baš me interesuje :-) Eeee demoNkrate, demoNkrate, polako se davite u sopstvenim lažima...

Novinari pravde su obicna debeovska bagra, koji sada pre izbora zbog necijeg interesa, k`o Topalovici masu sa izmisljenim tudjim testamentima.

pa objavio je Dragan Todorović-čovek sa pozamašnim dosijeom
kako reče, ima neke kamione, račun od 11 iljada ojra u inostranstvu (pretpostavka da su pare u Belorusiji, nema drugo gde)

a ove forumske veličine, kako zamišljaju da su se obogatili političari, došli u NB i uzeli koliko im treba:lol:
da, sigurno
posredovanje, usluga...tu je problem i tu je korupcija i na taj način se uzima lova, od lokala do vrha.
"sredim ti nešto, daš mi kintu"

Back