zvezdarac81
Aktivan član
- Poruka
- 1.559
navedi mi primer -konkretno...
Amerika....1999. 24. mart - rast dolara u odnosu na evro sa objavom vesti da je otpoceo napad na SRJ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
navedi mi primer -konkretno...
Amerika....1999. 24. mart - rast dolara u odnosu na evro sa objavom vesti da je otpoceo napad na SRJ....
A sada ti nama pojasni sta je to ekonomska zavist i zasto je trebamo izbeci...
ha ha ha ha ha! Koji ste vi carevi...
To je kad postanes zavistan od laznih patriota jer mislis da ces profitirati kad oni dodju na vlast
Šta će mi.Imam Dinkića na ''Dnevniku'' svaki dan.
a reci mi jel Amerika gubila taj rat?
a reci mi jel Amerika gubila taj rat?
Amerika pravi ratove,i zarađuje na njima.To glupi ekonomisti ne uče na faxu,jer u Srbiji ne postoji nikakva industrija,pa ni vojna.Zato treba ukinuti ekonomski fax,da ne bi imali nove Dinkiće.a reci mi jel Amerika gubila taj rat?

Nece covek da zivi u proslosti ili da ga vuku u nazad..ALO MODERATORI, JA JUCE SPAMUJEM A STA JE OVO???????
Jok i ne.A pametni Tadija im daje 60 mandata na listi.Imaćemo Đapića i Paragu u parlamentu,a možda i Gotovinu,ako izađe iz zatvora.Ej pa za taj G17 i Dinkica mi licno devojka koja je u DS-u i jako bliska sa Tadicem rekla da je to najobicnija interesna grupa i da ih samo novac zanima.

Misliš da ne bi...sve za pare i krađu.Ma i Pavelića će da vaskrsnu i posade u skupštinu![]()