Imovina Radikala

I hebo vas dinar bre vise.....jedan dolar je 100 yena vec milion godina...zar je to vazno? Gde su radna mesta? Koliko pravimo mi ? Jel mislimo da zivimo od trgovine? Ili dijaspore, mozda? Za to je bio glavni mister Dinkic....a koliko vidim i u buducnosti ce....

EREMITA

Kad se dokaže da je gospodin Bogdanović krao skidam kapu Eremita..
Lepo sam naveo da je bio posrednik u poslovima...
Zar je bitno koliko on ima ,važno je koliko je doprineo boljitku grada..
Čini mi se da ste ljubomorni na one koji imaju i koji su se snašli na vlasti...
Neki ima ko koliko hoće ali pod uslovom da i narodu bude bolje...

A sta je narodu bolje. Odes malo od centra grada i vidis sta je sredjeno tamo.NISTA.

EREMITA

Kad se dokaže da je gospodin Bogdanović krao skidam kapu Eremita..
Lepo sam naveo da je bio posrednik u poslovima...
Zar je bitno koliko on ima ,važno je koliko je doprineo boljitku grada..
Čini mi se da ste ljubomorni na one koji imaju i koji su se snašli na vlasti...
Neki ima ko koliko hoće ali pod uslovom da i narodu bude bolje...

Е извини ово морам овако да упамтим јер и ти можеш да почнеш да бришеш своје умотворине, а сада не бих да ти одговорим онако како заиста мислим јер бих био одмах банован...

Зато рачунај на одговор неки други пут....... или на пп...........:lol::lol::lol:

Е извини ово морам овако да упамтим јер и ти можеш да почнеш да бришеш своје умотворине, а сада не бих да ти одговорим онако како заиста мислим јер бих био одмах банован...

Зато рачунај на одговор неки други пут....... или на пп...........:lol::lol::lol:

Slobodno mi odgovorite ali bez psovki ili omalovažavanja..
Cenim vaše mišljenje...

I hebo vas dinar bre vise.....jedan dolar je 100 yena vec milion godina...zar je to vazno? Gde su radna mesta? Koliko pravimo mi ? Jel mislimo da zivimo od trgovine? Ili dijaspore, mozda? Za to je bio glavni mister Dinkic....a koliko vidim i u buducnosti ce....

E to su prava pitanja ali isprani mozgovi o tome ne razmisljaju.

Nezaposlenost nikada veca,fabrike koje su stale za vreme SPS-a niko nije ni pokusao da oporavi i opet pokrene vec su samo gledali da rasprodaju sta se rasprodati moze i da maznu provizije, proizvodnja u zemlji smesna, a samo radi trgovina .

Kog matorog? Kao sto je Kosutinica nameravao da postavi coveka od 80 godina?Daj ime i prezime ekonomiste koji je bolji..Nemoj da pljujes nego reci konkretno...

Ja cu sada iz stolice da ti kazem ko je bolji...on je los, sto znaci da ima boljih....imamo hebeni ekonomski fakultet i tolike profesore u njemu....imam komsu koji je bolji strucnjak od njega....bavi se ekonomijom ceo zivot (doduse mlad je decko 32 godine) prosek ocena na ek. fax-u preko 9...znas koliko imas takvih primera...ali oni ne mogu da isplivaju od tolikih govana kao sto je ovaj tvoj...

E to su prava pitanja ali isprani mozgovi o tome ne razmisljaju.

Nezaposlenost nikada veca,fabrike koje su stale za vreme SPS-a niko nije ni pokusao da oporavi i opet pokrene vec su samo gledali da rasprodaju sta se rasprodati moze i da maznu provizije, proizvodnja u zemlji smesna, a samo radi trgovina .
One koje su bile u dugovima podržavam prodaju..
Obe koje nisu bile u dugovima a prodate su ,za to treba neko da odgovara,nadam se..

Ocigledno ti "Ekonomija" nije jaca strana...
"Ekonomiju" inace sada na nekim fakultetima sada ne predaju studentima pod tim nazivom nego pod nazivom "Politicka ekonomija"...Zasto? Lako je zakljuciti. Stabilnost valute odredjena je socio-ekonomskim faktorima, u koje spadaju i politicki...Kad drzava talasa padaju cene akcija, investitori se povlace jer im ta oblast rizicna za ulaganja, drzava dobija manje para, poslovi ostaju nedovrseni, unosni ugovori se raskidaju...
STABILNA DRZAVA jednako je STABILNA VALUTA. I obrnuto.
A z aone koji nisu shvataili u savremenom dustvu EKONOMIJA je najvaznija...

U odnosu kako je bilo, bolje je ,a kad uporedim sa ostalim svetskim gradovima,priznajem
veliko ništa...

A brate pa bilo bi glupo da je gore.
Ali realno gledano ono sto je do sada uradjeno je smejurija.Pa evo ti samo ovaj cuveni most preko Ade.Trebao je da kosta 70 miliona a i za to su pricali da je malo previse a sada ce kostati 150 kao poskupeo celik.
Pitaj boga koliko njih i koliko su se ugradili tu. Pa bar pola te cifre ide uraznorazne demokratske dzepove.

"Ekonomiju" inace sada na nekim fakultetima sada ne predaju studentima pod tim nazivom nego pod nazivom "Politicka ekonomija"...Zasto? Lako je zakljuciti. Stabilnost valute odredjena je socio-ekonomskim faktorima, u koje spadaju i politicki...Kad drzava talasa padaju cene akcija, investitori se povlace jer im ta oblast rizicna za ulaganja, drzava dobija manje para, poslovi ostaju nedovrseni, unosni ugovori se raskidaju...
Tačno.Srpska ekonomija ne postoji.Samo spoljni dug i rasprodaja i pljačka preduzeća.

A brate pa bilo bi glupo da je gore.
Ali realno gledano ono sto je do sada uradjeno je smejurija.Pa evo ti samo ovaj cuveni most preko Ade.Trebao je da kosta 70 miliona a i za to su pricali da je malo previse a sada ce kostati 150 kao poskupeo celik.
Pitaj boga koliko njih i koliko su se ugradili tu. Pa bar pola te cifre ide uraznorazne demokratske dzepove.

U pitanju je svetska banka i tu nema baš neke ugradnje..
Moguće je da uzimaju kao posrednički procenat ui još na nekim mestima
ali banka je to,nemožeš ti gde hoćeš uzimati čelik več gde ga oni plate preko fakture..
Sve ide zvanično i krouz papire..
Ako umeju kroz papire da muvaju onda im svaka čast..

Pa i kod mene na faxu imas policku geografiju pa se ne zove cela Geografija politicka! A kada si toliko ekonomski obrazovana, a ja neuk....objasni mi molim te koliko je stvari moglo da se napravi od milijardi evra koje su dobijene privatizacijom...i gde su te pare...???

A pri tome, ekonomista, zaboravila si da to zavisi od velicine trzista....neke zemlje prilikom ratova upravo beleze rast svojih akcija....

Pa i kod mene na faxu imas policku geografiju pa se ne zove cela Geografija politicka! A kada si toliko ekonomski obrazovana, a ja neuk....objasni mi molim te koliko je stvari moglo da se napravi od milijardi evra koje su dobijene privatizacijom...i gde su te pare...???

Procitaj "Ekonomiju destrukcije" kad zavrsis sa citanjem "POliticke ekonomije"...
Neke ljude ni fakultet ne moze nicemu da nauci jer prosto nemaju taj kapacitet...Zatvorenog su uma

Procitaj "Ekonomiju destrukcije" kad zavrsis sa citanjem "POliticke ekonomije"...
Neke ljude ni fakultet ne moze nicemu da nauci jer prosto nemaju taj kapacitet...Zatvorenog su uma

Pa dobro procitaj ti onda "Politicku Geografiju" prof. Mirko Grcic, i "Industrijsku Geografiju" prof. Mirko Grcic....pa ce ti mozda biti jasnije neke stvari oko ovih nasih prepucavanja...

Back