imena i nadimci...

Ja se zovem Filipa, pa jedan duuugiii period niko nije mogao da mi smisli nikakav nadimak... Bliske drugarice me zovu Fićko, Fiki...mada se uvek svodi na moje puno ime!
Sve do kraja prošle godine, kada me je fizičarka prozvala više puta kao "Fatimu"!
Sada me svi zovu "Fata"!
Smetalo mi je u početku mnoooogooo, sada sam se navikla! B-)
Najviše volim kako me stariji brat zove: "Cica"

mene uglavnom zovu megi,makisa. ja najvise volim po imenu. nekad znam da budem i Travolta (zbog nekig tira), Lenonka i MaxiMilian
e ja sam proslog leta bila crna ko ugalj, pa su me lokalni dusebriznici jer sam bila crna ko one muslimanke iz harema prozvali fatima. ostadoh ja nekima fatima. to mrzim vise nego ista.

Duda najcesce, iako se uvek predstavljam kao Dubravka, a onda obavezno kazu "Mijatovic??" grrrrr (mada volim D.M.)

onda, dule, duki, duco, ducko (mama), dudek :shock: (tata) , dukili, dudili,
omiljeni Dudic, to su se zarazili skoro, i to sve moji najbolji prijatelji,
drugarice sa faxa Charlote (zbog one iz S&C), sestra kad mi se dere Duuubraavkaaa izlazi iz kupatilaaa/aaaalo, Dubraaavka, uciiim itd.

Uh mene su stalno davali nadimke, prvo Dule, Duki, Duda , Duca, Ducha, Dusko, Dulence, Dukara, Ducko , Duchko, Duci... Pa onda i neki koji i nemaju bas neke veze , baja, super - baja, pop, vucibatina, francuz, Bata Gojko...Ali zato sam i ja davao nadimke, uh, i to sa velikim zadovoljstvom, palcica, plisani, froncla, skrndelj, lopata, asov, motika, lignjoslav, ajvarlija, batina, gmaz,kreker, bacva, mudobradi...

Kad_LupimLupim:
Mene ne zovu, uglavnom se sam privaljujem :lol:

Ne, shalim se naravno, zovu me najcesce: "E, Brate..." ili "E, Matori..." :mrgreen:

Bojane ne kenjaj vishe ko boga te molim :lol: .....poceo sam da pratim tvoje pedofilije po forumu .....uhapsicete jednog dana :lol:

ja sam Nikola ...zovu me Nicky ili po prezimenu Beli :wink:
eto odatle whitenicky 8-)

huh...ja mislim da imam jedan od naj kretenskijih nadimaka:D zriki..kad sam se rodio dokotroka je na pregledu mi rekla da sam zrikav?!?!!?!? medjutim niko ti nikad nije video... i prosle godine je neko gledao moj karton kod doktorke i rekao da sam zrikav,pa ono sada zriki...medjutim vecina lepo kaze sone... :roll:

Mene svi zovu Sandra, ali to ne volim... Najvise sam volela kada me je bivsi dechko zvao Alexandra, jer niko me ne zove tako, po imenu, a meni se moje ime mnogo svidja...
Ali imam jos dosta nadimaka: Sandrinja, Sashka (tako me zove best friendica), Sandriska, Saki... A jedno vreme su me zvali i Kasandra. :grin:

Back