Cyber_Barbie
Ističe se
- Poruka
- 2.984
E da...Rodbina me zove Coka(ona dalja rodbina koja me je videla max 4 puta u zivotu)...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Andraksofffy:Imam ja prijedlog - Andr?![]()
Dr. DreJshushu:mog ortaka Andreja zovu Drej.
Sargesofffy:Evo,ja cu te zvati SAR!![]()
newerna_beba:ja brata andreja zovem Andro....
moze sarushka, joj tako se zove neka madjarica iz panceva.....shushu:mog ortaka Andreja zovu Drej
inache ni od mog imena ne moze da se izvede nikakav normalan nadimak, inache me drugarica iz detinjstva zove "saritj", jedan drug "shishko", i ponekad *shto me najvishe izludjuje* me tetka zove "saki"
aaaaaaaaaaaaaaaaaagucci_novosadjanka:Ja sam Nevena, zovu me- nevy, ena, fensi-nensi
a kad mi kazu NENO DODJE MI DA IH PODAVIM KAO...................SHTA SE DAVI??
E PA ETO KAO TO!!!!!!!!
a chesto me zovu po prezimenu- Tasicka
druga mog bivseg zovu kazuja..i to je nekome cudno sa stran, ali sam ja skroz navikla na to, tako da mi je isto kao i neko ime.....Karamazov:posto se zovem milos-zovu me misko...haha,neobicno...ali najludja 2 nadimka koja sam ja cuo jesu kapija i parizer...ahahhahahah....zamisli te neko vas zove kapija....
Andrej bez uvrede prema drugu tvog ćaleta al to je baaaaaaaaaaaš jadno i patetično... a da mu se recimo žena zove Mara... on bi je zvao Meri?... pihhh patetika...Keeper:cjaletov drug je imao fazu foliranja da je englez, pa me zvao Endrju
gt500:meni je stric dao ime shandor iako se tako uopste ne zowem, ispadam kao da sam madjar !
kozo dodji ovamo...haha,simpaticno zaista...naancy90:druga mog bivseg zovu kazuja..i to je nekome cudno sa stran, ali sam ja skroz navikla na to, tako da mi je isto kao i neko ime.....
moju drugaricu zovemo koza, jer se preziva kozic...ali, niko ne misli na kozu kada joj se obrati, a tako izgleda (kozo, dodji ovamo)