imena i nadimci...

oni koji me znaju malo duzhe.....neke drugarice, rodbina...... zovu me ~mina~...
a ostali uglavnom po imenu...miljannaaaaaa......:razz:

nemam druge nadimke.......osim ponekad neke zayebancije :lol:, od pojedinih osoba .......i tako.....

Ја имам море надимака. Бар 5 у контантном оптицају. Један начин родбина са татине стране, један са мамине стране, један моје пријатељице, један највећи број пријатеља и још неколико специјалних особа, плус на нету неколико.

Врти ми се у глави.

mozhesh me zvati kako kod hocjesh
jer ja nisam ime...
moje lice krije dushu starca.
moje noge nose mrtvog choveka.

skratite moje ime pa da vidim kako me mogu ljudi zvati. nemam skracjivanja, nadimaka i gluposti. osim bivshe shto me zvala Andi. (bljaks) .... cjaletov drug je imao fazu foliranja da je englez, pa me zvao Endrju, a njegov cjale (drugov deda) je ochito umislio da sam madjar pa me zvao Andrash.

mog ortaka Andreja zovu Drej

inache ni od mog imena ne moze da se izvede nikakav normalan nadimak, inache me drugarica iz detinjstva zove "saritj", jedan drug "shishko", i ponekad *shto me najvishe izludjuje* me tetka zove "saki"

Ја једног лика са факса са којим имам увек скоро предавања зовем директорчић. :) Али ипак најјачи надимак који постоји је надимак мог друга из одељења у гимназији - ДОМАЋИН. Али ви немате појма како дечку стоји тај надимак... Морате признати да је екстра надимак! Инче код нас у гиманзији су били у оптицају надимци Онај, Моторхед, Перце, Хамстер, Каца (по бурету),Чикица, Тетреб, и наравно Домаћин.

shushu:
mog ortaka Andreja zovu Drej

inache ni od mog imena ne moze da se izvede nikakav normalan nadimak, inache me drugarica iz detinjstva zove "saritj", jedan drug "shishko", i ponekad *shto me najvishe izludjuje* me tetka zove "saki"
moze sarushka, joj tako se zove neka madjarica iz panceva..... :lol:
ovo shishko je smeshno za medalju.....
inace, ja bih ti dao nadimak lara croft, ali jbg, kad sam video ovaj nick na netu, nisam hteo da komplikujem situaciju......

gucci_novosadjanka:
Ja sam Nevena, zovu me- nevy, ena, fensi-nensi
a kad mi kazu NENO DODJE MI DA IH PODAVIM KAO...................SHTA SE DAVI??
E PA ETO KAO TO!!!!!!!!
a chesto me zovu po prezimenu- Tasicka
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja te vooolim!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mene najvise zovu po imenu, Nevena i nensi...tata me zove neksi, tetka i jos neki neco......i tako.....

ako cujem NENO, lomim vrat i ruke i noge...i poluzivog pakujem u grob :) pa cik me nazovi neno :p :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

sad sam mishic i zeka i maca...a bila sam beba ili bebica i kokodu.....e, to vise nisam....:( :D

profesorka engleskog me zove sendi jer prati moje predstave i tada smo se upoznale na "briljantinu" kada sam glumila sendi

Karamazov:
posto se zovem milos-zovu me misko...haha,neobicno...ali najludja 2 nadimka koja sam ja cuo jesu kapija i parizer...ahahhahahah....zamisli te neko vas zove kapija....
druga mog bivseg zovu kazuja..i to je nekome cudno sa stran, ali sam ja skroz navikla na to, tako da mi je isto kao i neko ime.....

moju drugaricu zovemo koza, jer se preziva kozic...ali, niko ne misli na kozu kada joj se obrati, a tako izgleda (kozo, dodji ovamo)

ja se zovem natasha...u crkvi sam krstena kao natalija..i nekako mi je to ime draze...ali retko ko me tako zove...par drugova iz odeljenja i par poznanika..uglavnom me zovu natasha...u muzickoj su me zvali pavicka(po prezimenu) zovu me i nata....(ali to mrzim...:evil: ) neki tasha....i tako...
zovu me i beba...da, uglavnom su me svi stariji i kad sam bila mladja a i sad zvali beba(komsije iz bivse zgrade i mamini i tatini prijatelji)....nista posebno smesno i zanimljivo....

naancy90:
druga mog bivseg zovu kazuja..i to je nekome cudno sa stran, ali sam ja skroz navikla na to, tako da mi je isto kao i neko ime.....

moju drugaricu zovemo koza, jer se preziva kozic...ali, niko ne misli na kozu kada joj se obrati, a tako izgleda (kozo, dodji ovamo)
kozo dodji ovamo...haha,simpaticno zaista... :p

Back