wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TAURUS_GIRL:Zovem se Maja.
Najlepsa zenska imena po meni su: Sofija, Milica, Valentina, Sandra, Sanja, Irena,...
A najlepsa muska: Stefan, Uros, Filip, Vladimir, Luka, Nemanja,... :wink:
Eee, moja mladja polusestra se zove Sofija.Bliznakinja:TAURUS_GIRL:Zovem se Maja.
Najlepsa zenska imena po meni su: Sofija, Milica, Valentina, Sandra, Sanja, Irena,...
Јесте,јесте 8)![]()
![]()
![]()
![]()
Tinar:Eee, moja mladja polusestra se zove Sofija.Bliznakinja:TAURUS_GIRL:Zovem se Maja.
Јесте,јесте 8)![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.Svi clanovi porodice su se tako dogovorili,ali to ne bi bila moja familija kad ne bi nesto upropastila.Bez znaja ostalih ukucana keva i cale otisli(gde god da se ide) i upisali me kao Anju.Pa sta kazete koje vam se vise dopada?A inace od zenskih imena mi se dopadaju sledeca:Valija,Sara,Tara,Lana;sto se tice muskih nijedno me ne impresionira toliko da bi ga uopste navodila.
LPhoklica:hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
i eto zovem se :wink:
Bliznakinja:LPhoklica:hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
Ја сам требала да се зовем Зорана...бљљљљљљљљљљљљљљљљљак(да не увредим некогops:
ops: -мени не би стајало
ops:
ops: )
![]()
![]()
![]()
![]()
Срећом моји су се опаметили![]()
LPhoklica:Bliznakinja:LPhoklica:hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
Ја сам требала да се зовем Зорана...бљљљљљљљљљљљљљљљљљак(да не увредим некогops:
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahaaaa Zorana?
Pa bolje bi ti stajalo Zvončica
nego, dobro je ispalo na kraju
![]()
bliz,pa mi imamo najljepse imeBliznakinja:LPhoklica:hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
sofffy:bliz,pa mi imamo najljepse imeBliznakinja:LPhoklica:hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!sofija28:Ja sam trebala da se zovem Sofija.
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
citas mi misli. :wink:winnetou:i relja..
to sa ti cudnim imenima je bas extra fora ali ume da iznervira,,,recimo moja najbolja drugarica se zove dasha (isto kao ti :wink: ) i znam jos njih 2-3 koje se tako zovu i redovno kad se negde prijavljuje ili upoznaje sa nekim,ona kaze dasha,a oni pitaju:dasho,a koje ti je pravo ime? (i onda se ja rzderem dashinka...hihihi...i posle ne moze da ih ubedi da se ne zove tako :wink: )petite_brebis:e... pa ja se zovem Dasha...![]()
Ne Dashaaaaaaaaaa vec Dasha, kratko Dasha u vokativu Dasha.![]()