Ime...

Nisi u pravu ime Djurdjica je simpatično. Moja najbolja drugarica se zove tako. Što se tiče imena meni najlepša su Tamara, Ivana, Nataša(tako se ja zovem), a od muških Aleksandar, Boris,...

Ja sam trebala da se zovem Sofija.Svi clanovi porodice su se tako dogovorili,ali to ne bi bila moja familija kad ne bi nesto upropastila.Bez znaja ostalih ukucana keva i cale otisli(gde god da se ide) i upisali me kao Anju.Pa sta kazete koje vam se vise dopada?A inace od zenskih imena mi se dopadaju sledeca:Valija,Sara,Tara,Lana;sto se tice muskih nijedno me ne impresionira toliko da bi ga uopste navodila.

sofija28:
Ja sam trebala da se zovem Sofija.Svi clanovi porodice su se tako dogovorili,ali to ne bi bila moja familija kad ne bi nesto upropastila.Bez znaja ostalih ukucana keva i cale otisli(gde god da se ide) i upisali me kao Anju.Pa sta kazete koje vam se vise dopada?A inace od zenskih imena mi se dopadaju sledeca:Valija,Sara,Tara,Lana;sto se tice muskih nijedno me ne impresionira toliko da bi ga uopste navodila.

Valija je neobicno ime.......ali lepo

Bliznakinja:
LPhoklica:
sofija28:
Ja sam trebala da se zovem Sofija.
hehe i ja sam trebala da se zovem Sofija!
i eto zovem se :wink:

Ја сам требала да се зовем Зорана...бљљљљљљљљљљљљљљљљљак(да не увредим неког :oops: :oops: -мени не би стајало :oops: :oops: ) :P :P :P :P
Срећом моји су се опаметили :)

hahahahaaaa Zorana?
Pa bolje bi ti stajalo Zvončica :lol:
nego, dobro je ispalo na kraju
:)

LPhoklica:
Bliznakinja:
LPhoklica:
sofija28:

Ја сам требала да се зовем Зорана...бљљљљљљљљљљљљљљљљљак(да не увредим неког :oops: :oops: -мени не би стајало :oops: :oops: ) :P :P :P :P

hahahahaaaa Zorana?
Pa bolje bi ti stajalo Zvončica :lol:
nego, dobro je ispalo na kraju
:)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Богу хвала :D

e... pa ja se zovem Dasha... :D
Ne Dashaaaaaaaaaa vec Dasha, kratko Dasha u vokativu Dasha. :!:
:arrow: :!: Mrzim kad me zovu Dashooooooooo! :evil:
Obozavam svoje ime koje je izmisljotina moje majke. Poprilicno je originalno u potpunosti odgovara mojoj licnosti i sto je najvaznije jos nikog nisam upoznala da se zove Dasha... 8)
Od mushkih imena favoriti su mi Strahinja (trebala sam tako da se zovem), Kuzman mi je jako lepo (neki moj cukun deda se tako zvao), Oliver, Dushan, Urosh... i Sergej je super ime.
Takodje mi je originalno i Stipan. Tako se zvala moja lutka koju sam vukla svuda kad sam bila mala i razmisljam sina da nazovem tako. :lol:
A od zenskih imena jako su mi lepa :!: Zoe :!: , Jelena (uprkos ucestalosti ovog imena meni je ono divno), Jelica... ima ih jos, ali ne mogu da ih se setim sada... :oops:

Zovem se Vladimir (kazu da je to "komunisticko" ime ali ja znam bar jos 15 ljudi koji se zovu ko ja), a po mnogima je to ime lepo.
Za mene su sva imena lepa, zaista, ipak je lepota diskutabilan pojam.
Meni se npr. svidja ime Jagoda i svidja mi se ime Nikola.

Bliznakinja:
LPhoklica:
sofija28:

bliz,pa mi imamo najljepse ime :lol: :wink:

sofffy:
Bliznakinja:
LPhoklica:
sofija28:

bliz,pa mi imamo najljepse ime :lol: :wink:

8) 8) 8) 8) 8)

meni se mnooogo svidja ime mitar, i relja..
dasha je bas coooooool, bas je straaaaavaaaa, jako mi se svidja.. da, i ko sto je neko rekao, kuzman je dobro, ali mi to nekako vise lici na prezime nego na ime.. ima kod nas takvih prezimena.. recimo kecman, tu je negde kao kuzman..
moj neki ne znam sta mi dodje se preselio u ameriku i nazvao sina saniboj (sunyboy) :lol:

petite_brebis:
e... pa ja se zovem Dasha... :D
Ne Dashaaaaaaaaaa vec Dasha, kratko Dasha u vokativu Dasha. :!:
to sa ti cudnim imenima je bas extra fora ali ume da iznervira,,,recimo moja najbolja drugarica se zove dasha (isto kao ti :wink: ) i znam jos njih 2-3 koje se tako zovu i redovno kad se negde prijavljuje ili upoznaje sa nekim,ona kaze dasha,a oni pitaju:dasho,a koje ti je pravo ime? (i onda se ja rzderem dashinka...hihihi...i posle ne moze da ih ubedi da se ne zove tako :wink: )

Back