Twins YeAH
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto kako roditelj ume detetu da upropasti zivot cim se rodi imenom traktorka!!!!!npr
. I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu. E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju 

E nemojte tako, keva mi se zove Jefimija...koviljka da..ima jedan u sapcu dao ime cerci jefimija...jeste srpsko ali to ime u 21. veku ne ide...
ne zezam seEvo istinita prica iz Mojkovca:
U neko selo u opstini Mojkovac.Dovela se struja u selo i neki covjek u selu odmah prvi kupio elektricni sporet. Tad niko ni TV u selu nije imao a kamoli elektricni sporet.Dolazili svi da vide kako to radi ,sto je to i kao za djavola dobije taj covjek sina 10 dana posle toga i on kolko je bio ponosan sto je prvi kupio sporet da svom sinu ime SPORET. I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu. E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju
-Zdravo ja sam Sporet a zovu me Shpuki
I djeca ga zajebavala non stop
-Jesi li Smederevac ili elektricni SPORET
-SPORET upaljena ti je ringla
-Uciteljice na primjer kaze,ko ce da ode za drva a svi u glas Sporet donesi drva za Sporet
Od muke covjek prekrrstio dijete
Kad mi je drug pricao da je taj i dalje ziv i da zivi i radi jos u Mojkovac ja sam se kida od smijeha ,inace sad je vec deda![]()

Evo istinita prica iz Mojkovca:
U neko selo u opstini Mojkovac.Dovela se struja u selo i neki covjek u selu odmah prvi kupio elektricni sporet. Tad niko ni TV u selu nije imao a kamoli elektricni sporet.Dolazili svi da vide kako to radi ,sto je to i kao za djavola dobije taj covjek sina 10 dana posle toga i on kolko je bio ponosan sto je prvi kupio sporet da svom sinu ime SPORET. I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu. E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju
-Zdravo ja sam Sporet a zovu me Shpuki
I djeca ga zajebavala non stop
-Jesi li Smederevac ili elektricni SPORET
-SPORET upaljena ti je ringla
-Uciteljice na primjer kaze,ko ce da ode za drva a svi u glas Sporet donesi drva za Sporet
Od muke covjek prekrrstio dijete
Kad mi je drug pricao da je taj i dalje ziv i da zivi i radi jos u Mojkovac ja sam se kida od smijeha ,inace sad je vec deda![]()

)Jako LooooooL danas sam chula ime Milojka..I josh kad bi joj muz bio Stojko..onda stvarno

E nemojte tako, keva mi se zove Jefimija...ne zezam se
meni je mnogo jadno kad neko da detetu neko starinsko ime.ok naviko si kad se neka baba zove jefimija,stojanka itd a kad se mala deca sad zovu po ovim modernim imenima jana,mia itd ali kad se neka devojka zove BISERKA tad mi se place.a i moje ime je bas sranje za moj uzrast
koviljka da..ima jedan u sapcu dao ime cerci jefimija...jeste srpsko ali to ime u 21. veku ne ide...
aj daco cuti molim te
poznajem mnogo devojaka koje se zovu danica, zovu ih dana ili daca, bas kao tebe, a i ime je lepo
klinacki vam je to da razmisljate kako je neko ime seljacko, a uostalom to nije tema
zato, voli svoje ime, i ne omalovazavaj ga
a i za sva ova zaista glupa imena sto ste naveli previse serete