Ime...

nejlepsa imena....
jako mi se svidjaju zenska imena poput Andjela,Lora,Simone(strano ali ***.),Danijela(ne volim cesta imena)...
a muska:Stefan,Sergej,Aleksandar....ma sva koja nisu tipa Milan,Nemanja,Marko.....
mada mi nije bitno kako se neko zove samo sam navela imena koja imaju lepu zvucnost....
Anyway moje je ime totalno trulo i svi misle da sam slovakinja kad mi cuju ime,ali volim kada me sestra i drugarice zovu Suzy(lepo mi zvuci),mada me drugarice redje zovu tako...:mrgreen:

nejlepsa imena....
jako mi se svidjaju zenska imena poput Andjela,Lora,Simone(strano ali ***.),Danijela(ne volim cesta imena)...
a muska:Stefan,Sergej,Aleksandar....ma sva koja nisu tipa Milan,Nemanja,Marko.....
mada mi nije bitno kako se neko zove samo sam navela imena koja imaju lepu zvucnost....
Anyway moje je ime totalno trulo i svi misle da sam slovakinja kad mi cuju ime,ali volim kada me sestra i drugarice zovu Suzy(lepo mi zvuci),mada me drugarice redje zovu tako...:mrgreen:

Ja obozavam ime Milan...A Sergej....rusko ime:heart:

ne znam,ranije mi se nije dopadalo kao ne znam malo je starije itd al mnogo mi se svidja E ZNAS ONU MIRU,LIKUSU! svidja mi se to MIRA ,bolje cuti ja sam Danica!al volim svoje ime ne bi ga menjala al mira mi se bas svidja!

nejlepsa imena....

zenska imena : dea, lena, lana, mina :mrgreen: , milena, sonja, sara...
muska : ALEKSANADAR, Filip, Stefan, Nikola...
a ja se zovem Mina :D
haha...'fala...
maj nejm'z Stefan inache..xD

Back