Twins YeAH
Zainteresovan član
- Poruka
- 401
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto kako roditelj ume detetu da upropasti zivot cim se rodi imenom traktorka!!!!!npr
 . I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu.  E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju
 . I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu.  E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju 

E nemojte tako, keva mi se zove Jefimija...koviljka da..ima jedan u sapcu dao ime cerci jefimija...jeste srpsko ali to ime u 21. veku ne ide...
 ne zezam se
ne zezam seEvo istinita prica iz Mojkovca:
U neko selo u opstini Mojkovac.Dovela se struja u selo i neki covjek u selu odmah prvi kupio elektricni sporet. Tad niko ni TV u selu nije imao a kamoli elektricni sporet.Dolazili svi da vide kako to radi ,sto je to i kao za djavola dobije taj covjek sina 10 dana posle toga i on kolko je bio ponosan sto je prvi kupio sporet da svom sinu ime SPORET. I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu. E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju
-Zdravo ja sam Sporet a zovu me Shpuki
I djeca ga zajebavala non stop
-Jesi li Smederevac ili elektricni SPORET
-SPORET upaljena ti je ringla
-Uciteljice na primjer kaze,ko ce da ode za drva a svi u glas Sporet donesi drva za Sporet
Od muke covjek prekrrstio dijete
Kad mi je drug pricao da je taj i dalje ziv i da zivi i radi jos u Mojkovac ja sam se kida od smijeha ,inace sad je vec deda

Evo istinita prica iz Mojkovca:
U neko selo u opstini Mojkovac.Dovela se struja u selo i neki covjek u selu odmah prvi kupio elektricni sporet. Tad niko ni TV u selu nije imao a kamoli elektricni sporet.Dolazili svi da vide kako to radi ,sto je to i kao za djavola dobije taj covjek sina 10 dana posle toga i on kolko je bio ponosan sto je prvi kupio sporet da svom sinu ime SPORET. I raslo dijete, malo po malo svi u selo kupili Tv, Sporet, Frizider itd,itd a dijete su sve zvali Shputimir a djeca kad su ga zvali na igru Shpuki. I tako Shpuki zivio bezbrizno djetinstvo dok nije krenuo u skolu,1 razred u Mojkovcu je morao da ide u skolu. E sad zamislite odusevljenje djaka kad je uciteljica prozvala Sporeta da se predstavi odeljenju
-Zdravo ja sam Sporet a zovu me Shpuki
I djeca ga zajebavala non stop
-Jesi li Smederevac ili elektricni SPORET
-SPORET upaljena ti je ringla
-Uciteljice na primjer kaze,ko ce da ode za drva a svi u glas Sporet donesi drva za Sporet
Od muke covjek prekrrstio dijete
Kad mi je drug pricao da je taj i dalje ziv i da zivi i radi jos u Mojkovac ja sam se kida od smijeha ,inace sad je vec deda

)Jako LooooooL danas sam chula ime Milojka..I josh kad bi joj muz bio Stojko..onda stvarno
)Jako LooooooL danas sam chula ime Milojka..I josh kad bi joj muz bio Stojko..onda stvarno

E nemojte tako, keva mi se zove Jefimija...ne zezam se
meni je mnogo jadno kad neko da detetu neko starinsko ime.ok naviko si kad se neka baba zove jefimija,stojanka itd a kad se mala deca sad zovu po ovim modernim imenima jana,mia itd ali kad se neka devojka zove BISERKA tad mi se place.a i moje ime je bas sranje za moj uzrast
koviljka da..ima jedan u sapcu dao ime cerci jefimija...jeste srpsko ali to ime u 21. veku ne ide...
aj daco cuti molim te
poznajem mnogo devojaka koje se zovu danica, zovu ih dana ili daca, bas kao tebe, a i ime je lepo
klinacki vam je to da razmisljate kako je neko ime seljacko, a uostalom to nije tema
zato, voli svoje ime, i ne omalovazavaj ga
a i za sva ova zaista glupa imena sto ste naveli previse serete