Ime...

zašto ne znam njegovo ime. zašto. zašto. zašto. definitivno bi bilo najlepše.
inače volim muška imena na I, tipa Igor, Ivan, Ilija, ili npr. Nikola, Dragan, Ognjen
što se ženskih tiče, nemam neka omiljena, ali recimo Sofija, Tatjana, Andrea, Dunja (moje ime, skromno nema šta).

e ovako zovem se Danica (da,jako seljacko ime ali sam na to pnosna posto sam jedina u skoli) najruznija imena su mi/koviljka,jagoda,dunja,biljka.,traktorka,biserka,itd
inace od ovih novijih modernijih imena ocajna su mi/nadja,irena,jovana,marija,emilija itd
najlepsa su zenska imena/danica,anamarija,nikolina,ivona,mirka,ana,dragana,bojana itd
kod mene u skoli 2 najbolje ribe zovu se "Jagoda" a Danica samo neke seljanke:D:D:D!

Ja sam marija...a ti?Danica?:shock::shock::shock:Ja ne znam chije je ime ovde ochajno:shock::confused::mad:

znas zasto ne volim to ime,zato sto se svaka druga zove marija i to me nervira nisam ja htela nikog da uvredim to je samo moje misljenje!!!!!!!!ps.ne gotivim svoje ime bas nesto ali za razliku od nekih svidja mi se zato sto je staro i lepo,dobijeno po zvezdi!!!!!!!!!

necemo valjda da se svadjamo

kod mene u skoli 2 najbolje ribe zovu se "Jagoda" a Danica samo neke seljanke:D:D:D!

e pa *** ja nisam seljanka iako mi je ime seljacko nema veze dobila sam ga po svojoj babi inace mi se svidja u poslednje vreme,ime jagoda mi je totalno.neznam ne mogu da objasnim ,,jagoda,,kod mene se niko tako ne zove pa nisam navikla verovatno zbog toga i ne simpatisem!

e da najlepsa muska imena su mi/mateja,milos,stefan,stevan,marko,aleksa,nikola itd

a licno mi se ne svidjaju /jovan,goran,uros,itd

e da lepo mi je ime monika!!!!

Back