Ime...

Zovem se Jovana, što se verovatno može primetiti iz nick-a. Inače, sviđa mi se moje ime jer je moglo biti i gore...:cool:
Najlepša ženska imena: Nadja, Tijana, Dijana.
Najlepša muška imena: Nebojša, Nemanja, David.

Svidja mi se ime Natalija.
Mada ni Natasa nije lose... Sad mi je smesno kad se setim perioda, kad mi se svidjalo ime Savina... Boze, Boze... Ludo dete.. :)

Onda... Hm...
Omiljena muska imena su mi Dimitrije, Luka, Mihailo (sa ''i'', ne sa ''j''), Vuk, Ilija...

To bi bilo to, cini mi se.

zovem se andjela. takose zove svaka 10-ta devojcica i mrzim svoje ime.:thumbdown: svidjaju mi se:
muska: aleksandar, marko, luka i danijel
zenska: laura, monika, katarina, angelina (ne andjelina), dijana, marija i anastasija

zovem se andjela. takose zove svaka 10-ta devojcica i mrzim svoje ime.:thumbdown: svidjaju mi se:
zenska: laura, monika, katarina, angelina (ne andjelina), dijana, marija i anastasija

andjela je najlepshe ime
ali naaaaaajlepshe
(posle nevena :mrgreen:)
ja sam zaljubljena u ime andjela :heart:
tako ce da se zove moja cerka :heart:

Negde sam pročitao da je tokom '20-tih godina prošlog veka u SSSR-u bilo popularno ime Vilior.
A to je zapravo skraćenica za sledeći pojam - Vladimir Ilič Lenjin I Oktobarska Revolucija

Koje progresivne metode :lol:

da dodam ime uros:heart:.:mrgreen:

andjela je najlepshe ime
ali naaaaaajlepshe
(posle nevena :mrgreen:)
ja sam zaljubljena u ime andjela :heart:
tako ce da se zove moja cerka :heart:

i moja mama stalno govori kako mnogo voli to ime, ali gde je tu kreativnost? nije fora dati detetu ime koje ima svaka 10. devojcica? zato sam se ja jos u vrticu predstavila kao ada. tako me i zovu. ada ili angy. svidja mi se angela /endzla/

da dodam ime uros:heart:.:mrgreen:

i moja mama stalno govori kako mnogo voli to ime, ali gde je tu kreativnost? nije fora dati detetu ime koje ima svaka 10. devojcica? zato sam se ja jos u vrticu predstavila kao ada. tako me i zovu. ada ili angy. svidja mi se angela /endzla/

ma, bez obzira koliko njih ima to ime
tako je nezno i lepo...bash "andjeosko"
ja se sva najezim kada chujem da se neko tako zove
definitivno moje omiljeno ime
:heart:

Imam retko ime, bar s ove strane Dunava, i to mi se sviđa... :)

ko što sam i ranije rekla
muška Vladimir, Konstantin.. i onda mali milion meni lepih imena al koja nisu niš posebno
a ženska Danica, Mia, Lana, Helena...

dragi i ja smo se našli posle dugo borbe na Sofija i Mihajlo :mrgreen: on ima grozan ukus :lol: al to naravno posle doktorata :P

Imam retko ime, bar s ove strane Dunava, i to mi se sviđa... :)

ko što sam i ranije rekla
muška Vladimir, Konstantin.. i onda mali milion meni lepih imena al koja nisu niš posebno
a ženska Danica, Mia, Lana, Helena...

dragi i ja smo se našli posle dugo borbe na Sofija i Mihajlo :mrgreen: on ima grozan ukus :lol: al to naravno posle doktorata :P

hahah,bolje da ih nazovete Nadrealista i sofffy :lol::lol::lol:

E,da,sjetila sam se naljepsheg imena pored Lidija i Una.
EVA.

prelijepoooooo. :heart::heart::heart:

Back