Ime za psa

ljudi dajte pisite sva imena koja bi ste dali psu
nebi otvorio ovu temu da mi ne treba neko ime za psa zenku tako da pisete pre svega zenska imena a naravno bilo bi lepo i muska za ostale koji su u istoj nedoumici koje ime da daju svojoj kuci.

evo ja da probijem led:D

tara,una.ula lea,ava,ada,astra,ara,...

sad vi:spam:

nista molim moderatore da izbrisu ovu temu, vidim da ima da muka bude vece bila je odma tu na prvoj strani ali nisam gledao odma sam isao na pretragu i upisao sam imena pasa ili ime, i nije mi izbacio to, sve mi je izbacio ali mi nije izbacio tu temu ne znam kako .

Evo spojene su teme.:)
A koje je rase pas? I da li hoces da joj ime bude neko mocnije ili sladje, zvucnije ili komplikovanije?
Meni se svidjaju imena kao sto su: Tea, Astra, Dzeni, Rona, Kloi...

evo ovako voleo bi da bude kratko zvucno da se lako izgovara zbog komandi a da bude onako plemenito da ne kazem prefinjeno jer ce biti zenka kao sto vidite na slici, nebi voleo da bude mnogo opasno ime mada mozete i da date predlog i takvo neko mozda mi se svidi , a vec imam jednog boxera koji je isti kao zenka i zove se Oskar pa mozete da vidite i neko koje ide uz ime Oskar [to kazem samo kao inspiraciju] pomagajte!!!

e da nedolaze u obzir imena kao sto su ava,ada,beba, zbog secanja na moje predhodne pse:( inace bi vec uzeo neko od tih verovatno, i da za sada sam najblizi da dam ime psu Tara ali bi voleo neke predloge nazalost cini mi se da je tako malo lepih imena za zenke.

Prilozi

• 11-03-07_1654.jpg
    11-03-07_1654.jpg
    19 KB · Pregleda: 16

Back