mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ako uzmem njufica, nece moci da se zove Nera. Moj muz ima tetku Maru. Phoebe, kao iz Charmed. Mala vestica!
Hvala,Laki, nisam primetila gresku. Bernski planinski pas nece moci da se zove Nera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako uzmem njufica, nece moci da se zove Nera. Moj muz ima tetku Maru. Phoebe, kao iz Charmed. Mala vestica!

. Ženka je ....mala, bela i čupava. Bila sam na raznim sajtovima gde ima ponuđenih imena ali su mi svi obični i nekako mi ne bi išli uz nju. Ako neko ima ideju za neko opičeni ime bila bi zahvalan....mnogo!Zdravo! Ja već 10 dana razmišljam kako da nazovem svoju keru. Ženka je ....mala, bela i čupava. Bila sam na raznim sajtovima gde ima ponuđenih imena ali su mi svi obični i nekako mi ne bi išli uz nju. Ako neko ima ideju za neko opičeni ime bila bi zahvalan....mnogo!

pozz svima, e ovako , nabavio sam muskog Haskija, mjesec dana star, pa ako ima ko kakvo dobro ime, neko zvucno, neobicno........
pozz svima, e ovako , nabavio sam muskog Haskija, mjesec dana star, pa ako ima ko kakvo dobro ime, neko zvucno, neobicno........
Corto,chicco,zagor,grucho,butch,
Bagira,kali,ciara,beatriche(bea)