Imati seks svaki dan ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да хоћу могу, али толико сам најискреније иживљен од свега и свачега да ми дође једном у два месеца и то је то. Тога да желим хвала Богу не мањка, али то је и слобода избора кад си соло и неоптерећен. Пост од месец или два код мушкараца или жене је проблем кад су у вези, онда нешто озбиљно не функционише ту. Наравно, не рачунам ту људе у "трећој" доби, којима либидо и нагон са годинама опада.

Zavisi od libida. Nekome je toliko do seha da bi svakog dana orgijao, a neko se mesecima ne seti da seh kao aktivnost postoji. Nisu svi ljudi jednako strastveni, da ne kažem napaljeni :lol:
Naravno slažem se sa vama. Neki mogu to svakog dana po nekoliko puta, dok nekima to ređe pada na um i pritom ne shvataju drugu stranu i njihovu potrebu. To je taj libido koji ide od, (+, -) koji je promenljiv i nije isti kod svih,a naravno leptirići prorade čas.

Нормално је сваки дан у просеку. Можда из неког разлога немамо 3 дана, али зато некада имамо 6 пута на дан. Мислим, ко то броји.
Логично, најчешће имамо на одмору, без икаквих других обавеза, када смо усмерени само једно на друго.
Мени је страшно када људи живе заједно а беже једно од другог. Па чак спавају и у одвојеним собама. Шта је то? Блискост или фарса? И чему то уопште?

Нормално је сваки дан у просеку. Можда из неког разлога немамо 3 дана, али зато некада имамо 6 пута на дан. Мислим, ко то броји.
Логично, најчешће имамо на одмору, без икаквих других обавеза, када смо усмерени само једно на друго.
Мени је страшно када људи живе заједно а беже једно од другог. Па чак спавају и у одвојеним собама. Шта је то? Блискост или фарса? И чему то уопште?
Imala sam situacije u životu kada poguramo svaki dan. Malo nam se hoće, malo i forsiramo. Bude lepo i zanimljivo. Ali obično neka situacija prekine kontinuitet.
Kada je akcija svaki dan onda se baš indukuje pa se vise i traži. Nekako je zanimljivije.
Ali u poslednje vreme retko da povezemo i 5 dana za redom. U proseku je na dugi ili treći dan.
Uveli smo nedeljom obavezno (neka nasa mala tantra igra). I to je za preporuku: uvedite "obavezan" termin za nežnosti i seks. Vremenom će to postati slatka rutina.

Što se odmora tiče to je 100%. Učestalost i kvalitet su na višem nivou.

Back