- Poruka
- 8.582
za? ili protiv? i zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedno od najvecih bolesti koje je zahvatilo nas srbe jeste vera u obrezanog boga isusa hrista.za? ili protiv? i zašto?
sto? svadjaju se one medjusobno, ne skace tebi ni jedna po glavi , mali haremi jedna je baćko glavobolja čuj 4 ludosttt
i sve cegri se nadmecu koja ce biti najbolja.Četiri tašte!
Ako to nije dovoljan razlog za ne - onda kupovina poklona za četiri rođendana i četiri godišnjice braka. (Ako u gužvi zaboraviš jednoj, ili dvema, da kupiš, a ostalima da - za bilo koje od ovih prilika - eto dodatnih glavobolja). Nešto kasnije u životu - ako sve četiri hrču.
nametnuli braca Grcijedno od najvecih bolesti koje je zahvatilo nas srbe jeste vera u obrezanog boga isusa hrista.
ona propagira najbolesniju i naj nezdraviju situaciju da jedan covek ima jednu zenu
mozes da pojasnis?To su oni izmislili iz praktičniih razloga. Mi nemamo potreba za tim
nase zene su 4 u 1To su oni izmislili iz praktičniih razloga. Mi nemamo potreba za tim
histerija, drama, zvocanje i durenjenase zene su 4 u 1![]()
Selam Alejkum, efendi Luka!za? ili protiv? i zašto?
Selam Alejkum, efendi Luka!Aferim ti na saburu i šućur Alahu za temu svaku!...
![]()
Nisu nametnuli nego su Nemanjići iskopirali. Kao što je i Dušan iskopirao njihov zakon, ali samo onoliko koliko prosečan srbin može da razumenametnuli braca Grci![]()
rekao sam kroz šalu,Nisu nametnuli nego su Nemanjići iskopirali. Kao što je i Dušan iskopirao njihov zakon, ali samo onoliko koliko prosečan srbin može da razume
Ne u neku ruku nego stopostotno, ali od srpskih vladara.rekao sam kroz šalu,
Pa eto i sama cinjenica da nakon podele Crkve 1054. Srbi su bili pod rimskom a ne carigradskom jurizdikcijom, al mislim da Hrišćanstvo jeste u neku ruku, ne mogu reci nametnuto, al servirano
Hoces reci da su Grci übermensch Srbima, pa oni mogu da razumiju bolje i vise? Sta pricas?Nisu nametnuli nego su Nemanjići iskopirali. Kao što je i Dušan iskopirao njihov zakon, ali samo onoliko koliko prosečan srbin može da razume
Ni sa jednom se ne mogu da izborim a 4 ?za? ili protiv? i zašto?
Da. kad su Grci pasali drame, romane i raspravljali filozofiju, Srbi su vukli šerpe oko kućeHoces reci da su Grci übermensch Srbima, pa oni mogu da razumiju bolje i vise? Sta pricas?
Krvi do kolena.Četiri PMS-a mesečno da hendluješ... pa to samo najgorem neprijatelju da poželiš.