Imate li...

Lavlja Sapa,boca za gasenje,kljucevi za tockove pa u krajnjem slucaju da dodje do tuce a da ne dodjem do ovoga zgrabio bi' onu plastiku za struganje leda sa stakla pa bi mu malo ljustio kozu sa glave.
Imam cak i hidraulicnu dizalicu,i time nekog kad bi maznuo malo bi mu pobrkao strane sveta

Najlepse mi je kad sam u kamionu - tu samo pipnem onu sajlicu, otvorim mali bunker iza vozacevih vrata jos pre nego izadjem, a u njemu imam rebrasto betonsko gvozdje, za tockove ga koristim kao polugu :lol: ima metar i nesto a precnik 3cm... :twisted:

U autu imama lanac s kuglom lako se može sakrit ( bude mi u polici na Vrtima), i čeličnu šipku od Hidraulične dizalice one do 5t.
A ljetos sam radio s rođakom na baušteli, uzmem njegov kombi da njegovom kompanjonu prebacim mašinu za Malter, i kada sam to sve odradio, krenem nazad. I stigne me neki lik s Lanciom otpozada opali ali hvala bogu ništa komiju nebi samo mi auspuh slomio kako je udario direkt u roru otpozada, sebi branik probio.
ja izađem da vidim šta je on se namene poče derat, kako to voziš (standardno kako to ide ) oće se i udarat ja samo otvorim klizna vrata na kombiju ono ispade krstasti ključ za točkove i dizalica ručan da vidiš onda kako se mjenja priča. Druže izvini ja sam kriv možemo se dogovorit.

Има електрошокер за 30 евра да рмпалију када га шибнеш са струјом вучеш по улици...него јоминије ко је то тебе тукао,реци ти нама?

Evo potvrde za soker
http://www.mup.sr.gov.yu/domino/mup.nsf/P15SreZaSam

У складу са чланом 2. став 2. тачка 3. Закона о оружју и муницији ("Сл. гласник РС" број 9/92, 44/98 и 39/03) спрејеви се сврставају у гасно оружје које избацује или испушта гас и друге супстанце штетне по здравље.

На основу члана 5. став 1. овог закона, забрањен је промет, набављање, држање и ношење овог оружја.

У члану 348. став 2. Кривичног законика Републике Србије прописано је да ће се за набављање, држање и ношење гасног оружја учинилац кривичног дела казнити затвором од шест месеци до пет година.

Набављање мини електрошокова Законом о оружју и муницији није регулисано. Међутим, у колико се електрошок употреби за напад, сагласно члану 2. став 2. тачка 7. Закона, сматрао би се хладним оружјем, које се такође не може набављати. Напомињемо да је опасност од употребе ових средстава посебно изражена, уколико се употребе према лицима која имају уграђен пејсмејкер.

baš ste se opremili :D prosto ne znam čiju ideju i sama da sprovedem:idea:
nešto mi se ne robija zbog tamo "nekog",ako bi došlo da tamo "nečeg",pa sve mislim da ovaj šoker što ga pomenuste ume da odradi posao 8-) a imam ovde i neku oklagiju i ovako ničemu ne služi:mrgreen:

Back