Imate li...

Sve je to lepo, ali pitanje je jeste li vi to potezali ili samo nosite zarad osecaja sigurnosti? Jer, nosim i ja kuku za vucu u gepeku, ali neki dan me jedan cuknu i pobeze, nisam ni stigao da je upotrebim.

Ja onu kuku sto pomenu' imam iz vremena kad je ona stvarno cuvala auto na parkingu i u sred centra grada. Vremena se promenila, Golfu prosle godine, vise nije ni lopovima interesantan, pa je i ta kuka prestala da se upotrebljava... ali po navici i dalje stoji na njenom mestu ispod vozackog sedista.
Posle mi je eto palo na pamet da moze da posluzi u jos neke svrhe... pupupu, daleko bilo, ned'o Bog.

Иако се екстремно много нервирам на понашање других учесника у саобраћају не волим да излазим и ''исправљам криве Дрине''... пар пута сам изашао и као нешто расправљао и објашњавао, али сада кад мало размислим апсолутно нема никакве поенте... искулирам максимално, а када мени неко изађе потпуно останем 'ладан као да ми конобар прилази да пита шта пијем... :)

CZ 99, sluzbeni, hehehe. Ne raspravljam se zbog ogrebotina, guzve i ostalog. Za ogrebotine ako cova pobegne samo se potrudim da zapisem tablice i koji je auto, a kad upadnem u guzvu,jednostavno, ako je vrucina, pustim klimu malo jace, nadjem dobru mjuzu i iskuliram.
nije valjda da se bijete s ljudima ako vam ogrebu kola?

Мене рецимо баш такви што излећу из кола неописиво нервирају. Чим добијем дозволу почећу да носим ловачку пушки на задњем седишту због таквих.

i ima da je odma izgubis... :lol: lovacka puska moze da se transportuje samo rastavljena na tri sastavna dela ili sa bravicom na obaracu... Municija MORA biti van domasaja da bi se izbeglo "REAGOVANjE U AFEKTU!!!" Lovacki ispit 2006... :D

Haha,imam 2 komada duzine oko 35 cm,bogami ne dao bog nekog da opaucis sa tim...Cale mi doneo odnekud...
To u osnovnoj kad smo trebali da se bijemo sa drugom skolom lik donosio te kablove pa delio svima,ja doneo neki od struje plasticni,mada na kraju nije ni bilo tuce...

Ja nosim standard alat u gepeku, a iza vozacevog sedista jedan nov kljuc za kocnice za prikolicu. On ima brat bratu 7.5 - 8 kg suvog celika, sa nutovima na vrhu :)
Kad bih nekog malo samo cvrknuo po lobanji mislim da bi mu od oka napravio zupcanik, keve mi.
Pitala me murija jedanput sta mi je to, ja reko "Pa ljudi autoprevoznik sam, nosim to sutra da namontiram, kocnice da sredim. Staro to, kvari se ebiga" :) i naravno "Ok, teraj..."
:lol:

Back