I ja mislim da je to. Mada mi nije jasno zasto zenama stalo do misljenja nekog ko bi im bio samo kres sema.
da ne razglasiš da se jbe bez ljubavi
može joj buti problem posle
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da je to. Mada mi nije jasno zasto zenama stalo do misljenja nekog ko bi im bio samo kres sema.
da ne razglasiš da se jbe bez ljubavi
može joj buti problem posle
ankorice pa mi vas samo konstruktivno kritikujemo
ko ono kad vi kljucate stalno u mozak
Ne. Ti imas neki problem iz djetinjstva.Psiholoski pristupiti.
Ne. Ti imas neki problem iz djetinjstva.Psiholoski pristupiti.
moze
kod neke psohologinje u minicu, crnim najlonkama i svielnoj bluzi gornji dugmici otkopcani
a ja na kaucu
))necu mnogo to matoro
ako mi do toga odem po savet na pdf zene
moze
kod neke psohologinje u minicu, crnim najlonkama i svielnoj bluzi gornji dugmici otkopcani
a ja na kaucu
Tebi treba homosexualno iskustvo.Pljujes po zenama, a onda ozbiljnu diskusiju pretvaras u lakardiju s opisom prostitutke u crvenoj ulici. To se zove- nauceno ponasanje da se prikrije zariste problema.
![]()

super je
a ordinacija ko dnevni boravak

Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.
Da li je to samo test da vidi koliko si zainteresovan? I sta preduzeti?
Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.
Sta preduzeti - klasicna terapija je lekovita penetracija... 
... kruv ti poljubim...
... ko o cemu na LJiS-u o signalizaciji...
... tacno ce mi prva asocijacija na pichku postati neki svetionik, ili radio stanica... 
das broj kazes javi se za kres i odes

Kad pre...ma gotovo već ga je nahranio

Pre par nedelja sam imao identicnu situaciju samo bez ljubljenja. Posle sam skontao da sam kao najveca naivcina naseo na tu neku pomalo preteranu ljubaznost koje pojedine zene poseduju. Kada sam krenuo u neku malo ozbiljniju pricu ona se Bog zna kako uvredila uz opasku da ima decka. I svaki put kada je vidim ista prica. Posto cesto svracam u prodavnicu u kojoj ona radi. Sve fino, umiljato, fino, prosto da pomislis da ce da isece vene ako je ne startujes.
Inace muskarci cesto mesaju tu otvorenu komunikaciju i ljubaznost sa nabacivanjem pa tripuju kako im se ta neka riba nabacuje. Tako sam i ja naseo.