"Imam decka"

moze
kod neke psohologinje u minicu, crnim najlonkama i svielnoj bluzi gornji dugmici otkopcani
a ja na kaucu

Tebi treba homosexualno iskustvo. :D Pljujes po zenama, a onda ozbiljnu diskusiju pretvaras u lakardiju s opisom prostitutke u crvenoj ulici. To se zove- nauceno ponasanje da se prikrije zariste problema. :D

Tebi treba homosexualno iskustvo. :D Pljujes po zenama, a onda ozbiljnu diskusiju pretvaras u lakardiju s opisom prostitutke u crvenoj ulici. To se zove- nauceno ponasanje da se prikrije zariste problema. :D

auuu bas sam ubo u nerv s veridbom :mrgreen:

ne treba mi homo i za to mogu da odem na pdf zene al nie po mom ukusu

i uopste nisam tako mislio nista vulgarno sve pristojno, samo joj vruce pa se malo otkopcala

Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.

Da li je to samo test da vidi koliko si zainteresovan? I sta preduzeti?

iskreno,jako cudna situacija
do sada ne sretoh ni jednu da nece..
zanimljivo

Dakle, devojka koja daje sve signale da joj se svidjate. Cak vam dopusti da je poljubite, ali na kraju kaze da ne moze imati nesto s vama jer "ima decka". Nakon toga nastavlja da flertuje.

Dobro brate, sve i da ima decka, pa nije to zarazna bolest da ne moze da se sashiva "ta trane"... :lol: Sta preduzeti - klasicna terapija je lekovita penetracija... :lol:

Al' davanje signala... :rotf:... kruv ti poljubim... :lol: ... ko o cemu na LJiS-u o signalizaciji... :lol:... tacno ce mi prva asocijacija na pichku postati neki svetionik, ili radio stanica... :lol:

Poslednja izmena:
das broj kazes javi se za kres i odes

Eto...Manite se filozofije...Važno da ne uspe devojka da vam sujetu podpiri!:lol:;)
Mogu da mislim-Đorđija dere sve perje leti!:hahaha:

- - - - - - - - - -

ma gotovo već ga je nahranio
Kad pre...:hahaha:
Ona svoj neka hrani,a on svoj nek distancira i kajase sujeti da zategne...
Ako je baja,kaže joj neka zove dečka da se dogovori s njim oko atara!:rotf:

- - - - - - - - - -

Ma sve se to može razoružati...:manikir:

Time ti stavlja do znanja da ima vezu i obavezu, i da ne zeli dodatne obaveze. A cim te je pustila u svoju intimu, znaci da zeli da se igra.
Sad ti treba da znas sta hoces, i u zavisnosti od toga sta hoces, ili prihvati igru, ili se povuci.

Pre par nedelja sam imao identicnu situaciju samo bez ljubljenja. Posle sam skontao da sam kao najveca naivcina naseo na tu neku pomalo preteranu ljubaznost koje pojedine zene poseduju. Kada sam krenuo u neku malo ozbiljniju pricu ona se Bog zna kako uvredila uz opasku da ima decka. I svaki put kada je vidim ista prica. Posto cesto svracam u prodavnicu u kojoj ona radi. Sve fino, umiljato, fino, prosto da pomislis da ce da isece vene ako je ne startujes.
Inace muskarci cesto mesaju tu otvorenu komunikaciju i ljubaznost sa nabacivanjem pa tripuju kako im se ta neka riba nabacuje. Tako sam i ja naseo.

Pre par nedelja sam imao identicnu situaciju samo bez ljubljenja. Posle sam skontao da sam kao najveca naivcina naseo na tu neku pomalo preteranu ljubaznost koje pojedine zene poseduju. Kada sam krenuo u neku malo ozbiljniju pricu ona se Bog zna kako uvredila uz opasku da ima decka. I svaki put kada je vidim ista prica. Posto cesto svracam u prodavnicu u kojoj ona radi. Sve fino, umiljato, fino, prosto da pomislis da ce da isece vene ako je ne startujes.
Inace muskarci cesto mesaju tu otvorenu komunikaciju i ljubaznost sa nabacivanjem pa tripuju kako im se ta neka riba nabacuje. Tako sam i ja naseo.

Jedno je kad je ljubazna, a drugo kada te pipka, dozvoljava da ti nju pipkas, smjeska ti se, odmjerava te i slicno. Ako je ovo drugo u pitanju - onda su to znaci da je startujes. Ako se tada nadje "uvredjena" , onda su moguce dvije varijante: pravi se da nije laka, ili jednostavno voli musku paznju kako bi hranila ego.

U oba slucaja najbolje resenje je IGNOR. Naravno, to ne znaci da treba da prekines svaku komunikaciju, vec jednostavno se fokusiras na druge zene, a s njom samo onoliko koliko okolnosti zahtijevaju. Ubrzo ce poceti s pokusajima da kupi tvoju paznju.

@tema:
Pa smaranje je to. Meni bi se izgubila zelja kada bih shvatio da se igra na tom nivou. A igra se. Inace na startu bi ti jasno stavila do znanja da ima decka i da nema niceg viseg od rukovanja.
Al ajd, ako vec zelis da se poigras, iduci put u takvoj situaciji joj samo ismej taj pokusaj. Kazi joj da i ti imas devojku koja radi kao izbacivac i da je retko kuci.

Back